Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Yarın sabah benimde sezaryen var herkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
Sağ salim kucağına alırsın inşallah siz doğurdukça benim heyecanım artıyor ağrısız bol sütlü bol bebiş sevmeli inşallah

Eşinizle ilişki etkili oluyor diye duymuştum

Günaydın, Mayıs anneleri grubundanım. Bu sabah renksiz çok az miktarda şeffaf akıntı farkettim bunun nişan olma ihtimali var mıdır ? Miktarı fazla mı oluyor nişanda, tecrübeli anneler varsa danışmak istedim. Bir ağrım sızım da yok miktarı az da olsa görünce şaşırdım

mukus gibi oluyor nişanda kıvamı benim önce kan sonra nişan geldi renksiz olarak hala ara ara renksiz küçük parça da geliyo

Benim iki haftadır yumuşama hatta açıklık da var ama henüz başlamadı. Ama ben sancı durdurucu ilaç kullanıyorum o yüzden doğru bir referans olmayabilir
Ağrı oluyor mu doktorum sen daha ağrı çekmemişsin dedi ben daha yeni yeni vajinada düzenli ağrı hissediyorum o kadar

Merhaba kızlar,

Tek tek etiketleyemedim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sabah 9 gibi girdik ameliyathaneye, 45 dk içinde bitti. Bebeğim Allah'a şükürler olsun yanımda, yalnız bir bileğini hafif oynatamıyor, sardılar, gözlem altında tutacağız, suyu çok azaldığı için hareketsizlikten olmuş olabilir dedi doktor. Geçebileceğini söyledi, 3 4 aya geçmezse ileri tetkik yapacağız dedi. Umarım geçer, ben de iyiyim. Bu sezaryen bir öncekine göre daha iyiydi. Bebeğim iki altıyüz küsür doğdu, o kadar minik ki, çok seviyorum onu.
Güzel doğumlar diliyorum herkese. E Etaa umarım senin de iyi geçmiştir.

Nişan jel kıvamında oluyormuş duyduğum kadarıyla. Benim sürekli yoğun beyaz ve kıvamlı akıntı oluyor. Nişan değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…