- 5 Eylül 2018
- 746
- 732
- 103
- 37
Silikon göğüs ucu var onunla emzirmeyi denesenebebiş iyi ama Meme ucun hiç olmadığı için mecbur sağıp veriyorum. Bir de sütüm çok geç geldi ilk 3 gün full mama vermek zorunda kaldık
Evet inşallah 38i görürüz. Gittiğim hastanedeki Dr şehir hastanesine sevk ederiz 38den önce gelirse dedi. En istemediğim şey o daBenim de tam 3638 i görelim de sonrası kolay
Aynı durumdayımBen bu çatı ağrısıyla 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorumayakta duramıyorum oturamuyorum. Yatakta dönemiyorum. Çok zor ya.
Şehir hastaneleri iyi değil mi bizim buradakiler fiziki olarak çoğu özelden daha iyiler hatta benim doğum yapacağım özelden bile büyük odaları falanEvet inşallah 38i görürüz. Gittiğim hastanedeki Dr şehir hastanesine sevk ederiz 38den önce gelirse dedi. En istemediğim şey o da
Beni şişkinlik hissi de çok zorluyor ya iki bardak su içsem karnım şişiyor geriliyor acıyor resmenBen bu çatı ağrısıyla 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorumayakta duramıyorum oturamuyorum. Yatakta dönemiyorum. Çok zor ya.
Ankara Etlik ya da Bilkent şehir hastanesine yönlendirme yaparlar iyi hastaneler çok lüks özel hastane gibidir eminim ama tanımadığım bir Dr tarafından sezaryen olmaktan korkuyorum. Kendi doktorum çok profesyonel ona hazırladım kendimi o yüzdenŞehir hastaneleri iyi değil mi bizim buradakiler fiziki olarak çoğu özelden daha iyiler hatta benim doğum yapacağım özelden bile büyük odaları falan
Evet o durum çok can sıkıcı olur ben takipli olduğum doktora bile zor güveniyorum bir de tanımadığım doktor olsa çok gerilirimAnkara Etlik ya da Bilkent şehir hastanesine yönlendirme yaparlar iyi hastaneler çok lüks özel hastane gibidir eminim ama tanımadığım bir Dr tarafından sezaryen olmaktan korkuyorum. Kendi doktorum çok profesyonel ona hazırladım kendimi o yüzden
Aynı şeyi düşünüyorum çünkü artık cidden çığlık attırıyor kalkarken dönerken falan.Ben bu çatı ağrısıyla 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorumayakta duramıyorum oturamuyorum. Yatakta dönemiyorum. Çok zor ya.
Bir de ne yalan söyleyeyim ilk gebeliğimde şehir hastanelerinin yoğunluğu, seçtiğim Dr yerine asistan doktorların muayene etmesi, diğer sağlık personelinin oradaki hastalara karşı olumsuz tutumu hoşuma gitmediği için son haftalarda özel hastanede doğum yapmaya karar vermiştim. Şimdi bir de sezaryen doğum olacak ilki de öyle olduğu için ama burda arkadaşlardan uyaranlar olmuştu normal doğuma zorlayabilirler diye.Evet o durum çok can sıkıcı olur ben takipli olduğum doktora bile zor güveniyorum bir de tanımadığım doktor olsa çok gerilirim
Evet ben de öyleyimBeni şişkinlik hissi de çok zorluyor ya iki bardak su içsem karnım şişiyor geriliyor acıyor resmen
Evet normalde ısrarcı oluyorlarmış özelde de sezaryen de ısrar ediyolarBir de ne yalan söyleyeyim ilk gebeliğimde şehir hastanelerinin yoğunluğu, seçtiğim Dr yerine asistan doktorların muayene etmesi, diğer sağlık personelinin oradaki hastalara karşı olumsuz tutumu hoşuma gitmediği için son haftalarda özel hastanede doğum yapmaya karar vermiştim. Şimdi bir de sezaryen doğum olacak ilki de öyle olduğu için ama burda arkadaşlardan uyaranlar olmuştu normal doğuma zorlayabilirler diye.
Karnında sertlik var mı benim iki üç saattir taş gibi bebek hareketi de azaldıEvet ben de öyleyim
Doktor ilac vs vermedi mi o kadar agriyla nasi basediceksin kiBen bu çatı ağrısıyla 2 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorumayakta duramıyorum oturamuyorum. Yatakta dönemiyorum. Çok zor ya.
Evet benim karnım hep sert artık ya. Biraz hareket et. Tatlı bir şeyler ye bakalım bebek hareket edecek mi?Karnında sertlik var mı benim iki üç saattir taş gibi bebek hareketi de azaldı
Söylediğimde normal diyor ama ben yürüyemiyorum bile. Neyse ki sezaryen olacak yoksa asla normal doğum için hiçbir şey yapamazdımDoktor ilac vs vermedi mi o kadar agriyla nasi basediceksin ki
Ayyy çok sevindim gözünüz aydınKizlar biz çıktık hastanedenbugün emzirmeye gidiyodum yoldayken esimi aramislar taburcu ediyoruz gelip alabilirsiniz diye aldik geldik eve
Şimdi yağ sürdüm uzandım masaj yapıyorum belki gevşer diye tatlı yedim 2 saat önce gündüz çok hareketliydi de şimdi azaldıEvet benim karnım hep sert artık ya. Biraz hareket et. Tatlı bir şeyler ye bakalım bebek hareket edecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?