Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Evet inşallah 38i görürüz. Gittiğim hastanedeki Dr şehir hastanesine sevk ederiz 38den önce gelirse dedi. En istemediğim şey o da
Şehir hastaneleri iyi değil mi bizim buradakiler fiziki olarak çoğu özelden daha iyiler hatta benim doğum yapacağım özelden bile büyük odaları falan

Şehir hastaneleri iyi değil mi bizim buradakiler fiziki olarak çoğu özelden daha iyiler hatta benim doğum yapacağım özelden bile büyük odaları falan
Ankara Etlik ya da Bilkent şehir hastanesine yönlendirme yaparlar iyi hastaneler çok lüks özel hastane gibidir eminim ama tanımadığım bir Dr tarafından sezaryen olmaktan korkuyorum. Kendi doktorum çok profesyonel ona hazırladım kendimi o yüzden

Evet o durum çok can sıkıcı olur ben takipli olduğum doktora bile zor güveniyorum bir de tanımadığım doktor olsa çok gerilirim

Evet o durum çok can sıkıcı olur ben takipli olduğum doktora bile zor güveniyorum bir de tanımadığım doktor olsa çok gerilirim
Bir de ne yalan söyleyeyim ilk gebeliğimde şehir hastanelerinin yoğunluğu, seçtiğim Dr yerine asistan doktorların muayene etmesi, diğer sağlık personelinin oradaki hastalara karşı olumsuz tutumu hoşuma gitmediği için son haftalarda özel hastanede doğum yapmaya karar vermiştim. Şimdi bir de sezaryen doğum olacak ilki de öyle olduğu için ama burda arkadaşlardan uyaranlar olmuştu normal doğuma zorlayabilirler diye.

Evet normalde ısrarcı oluyorlarmış özelde de sezaryen de ısrar ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…