Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Benim ilk sezaryen faciaydı resmen 2 ay kendime gelemedim. Biraz annem kaldı biraz görümcem. 2. Daha tecrübeli olurum diyorum. Tek korkum sezaryen ağrılarının uzun sürmesi. Doktorumla konuştum. İlkinde başka bir doktor hata yapmıştı. Merak etme böyle ağrılı olmayacaksın dedi. Ama gerçekten kardeşimin de bizim gelinin de hiç öyle ağrıları olmadı. İnşallah senin de ağrın olmaz. Allah kimseye muhtaç etmesin

En kötü kv konuş ihtiyacım var kal de ya da eşin konuşsun. En çok ihtiyacımızın olduğu süreç bu.

Benim hastanede eşim kaldı. Sezaryen 3. Olmasına rağmen çok rahat geçti tüp bağlatma ile birlikte. Evde 10 nişana kadar kayınvalidem var ama benim için zor olan burası eşim de evde olacağı için ona güveniyorum sonra 1 hafta annem 1 hafta kardeşim gibi bir dostum kalacak ben de toparlarım aslında ben şu an hastanede de çok iyiyim bebek sürekli memede kalmak istemezse bir şekilde Puset sling dalan yemek yapılır temizlik de haftasonları eşim yapar hallllur.

P Pinarbartu gözün aydınnnn

Ay amin amin benimde sezeryanım fena değildi ilkinde ama psikolojim berbattı aylarca kendime gelememiştim bunda diyorum allahım muhtaç etmesin dikişler iyileşince kendim yapabileyim inşallah da muhtaç olmayayım stres olmayayım

Bende bunda şuan pskilojikmen daha iyi hissediyorum yapabilirim kendim diyorum inşallah aksilik olmaz lohusaşık yaşamam 10 güne toparlasam da bari gözlerinin içine bakmasam kalmaları için yani ilkinde kaynanam sağolsun kaldı 1 ay felan kaldı da ben zaten ağır geçirdim lohusaşık çok rezil geçmişti bebeği kabullenememiştim felan ama bunda inşallah öyle olmayacak çünkğ başıma gelecekleri biliyorum . Budefa kaynanamın niyeti yok gibi şey felan diyo ay ele avuca gelsin de öyle geliriz gibisinden birşeyler diyo şakayla karışık olduğun umuyorum minimum 15 gün biri kalmalı yine de ya valla benim tahammülüm Fe yok kaynanama batıyor bazı şeyler bana ama işte mecburım

Cevap için teşekkür ederim bende biraz okudum çoğunda doğum başlıyormuş hemen bı kaç saat içinde . Sanırım çantamı da götüreceğim

Kızlar gündüz çok değil de gece özellikle bebegım karnımda taş gibi oluyor ve hep sağda hep. Sertleşıyor 10,15 dk sonra bırakıyor kendini ve tekme atıyor . Biraz gecınce yine taş gibi oluyor bu kasılma mı sancı mı anlamıyorum. Ama sertleşince sağda karnımın o tarafı aşırı gerıldıgı için çok ağrıyor

Bende de çok oluyor bu bir haftadır. Sancım pek çıkmadı nstde. Kasılmalar yokluyor artık. Doktorum bu haftalardan sonra normal dedi. Eğer pozisyon değiştirince geçmezse, ağrılar artarsa, bebek hateketleri azalırsa mutlaka gel dedi.

Kızlar bu sabah muthis bir mide kasilmasiyla uyandim uzerine usume ve afedersiniz ishalde eklendi bu durum dogum belirtisi olabilir mi? Karnimda ve belimde agri yok ama

Gerçekten sadece kendi rahatlarına düşünüyorlar ama sonra kendileri bakılmak istenince ben unutmam bunları çok sinirleniyorum kv tavırlarına genel olarak bir türlü benimseyemiyorlar benimki de ele güne karşı kız sizin ameliyatlarda gelip baktı siz gitmediniz denmesin diye geldiler çok belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…