• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Merhaba kızlar,

Tek tek etiketleyemedim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sabah 9 gibi girdik ameliyathaneye, 45 dk içinde bitti. Bebeğim Allah'a şükürler olsun yanımda, yalnız bir bileğini hafif oynatamıyor, sardılar, gözlem altında tutacağız, suyu çok azaldığı için hareketsizlikten olmuş olabilir dedi doktor. Geçebileceğini söyledi, 3 4 aya geçmezse ileri tetkik yapacağız dedi. Umarım geçer, ben de iyiyim. Bu sezaryen bir öncekine göre daha iyiydi. Bebeğim iki altıyüz küsür doğdu, o kadar minik ki, çok seviyorum onu.
Güzel doğumlar diliyorum herkese. @Etaa umarım senin de iyi geçmiştir.
Toparlar inşallah merak etmeyin🙏🏻🧿💞
Sezaryenin iyi geçmesine sevindim, allah sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmek nasip etsin🙏🏻🤲🏻

Merhaba kızlar,

Tek tek etiketleyemedim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sabah 9 gibi girdik ameliyathaneye, 45 dk içinde bitti. Bebeğim Allah'a şükürler olsun yanımda, yalnız bir bileğini hafif oynatamıyor, sardılar, gözlem altında tutacağız, suyu çok azaldığı için hareketsizlikten olmuş olabilir dedi doktor. Geçebileceğini söyledi, 3 4 aya geçmezse ileri tetkik yapacağız dedi. Umarım geçer, ben de iyiyim. Bu sezaryen bir öncekine göre daha iyiydi. Bebeğim iki altıyüz küsür doğdu, o kadar minik ki, çok seviyorum onu.
Güzel doğumlar diliyorum herkese. @Etaa umarım senin de iyi geçmiştir.
Gözün aydın 🙏🏻 Allah sağlıkla büyümesini nasıp etsin inşallah 🙏🏻 🌸 geçer inşallah bileği de düzelir🙏🏻 benim de ilk bebeğim 2500 doğmuştu. Hassas oluyorlar ama çok tatlılar🌸🥰

Nişan jel kıvamında oluyormuş duyduğum kadarıyla. Benim sürekli yoğun beyaz ve kıvamlı akıntı oluyor. Nişan değil yani.
Benim de akıntım oluyor beyaz, ama bu jöle gibi yapışkan ve renksizdi. Yumurtlama döneminde olan gibi. Doktoruma sordum takip ediyorum, ağrı, kanama ya da bebek hareketinde azalma olursa gidicem teşekkür ederim 🙏

Merhaba kızlar.
Burda serklajlı olan kimler vardı acaba? Dikişleriniz ne zaman alınacak. Dikiş alınınca 2 saat içinde doğuran çok hikayem görüyorum 🥹
Benım de haftaya alınacak

Benimde çatı mı bilmiyorum da kasıklarımda ağrı var dünden beri çok özellikle sağ kasığıma saplanıyor resmen. Perşembeden beri sürekli yatıyorum tıvalet çok zorluyor dakika başı sıkışma hissi var ya bebek iyice indi aşağı sanırım
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizin cinsiyeti ne acaba

Kizlar dogumum oldu cok sukur ikimiz de cok iyiyiz darisi basiniza 🥰

Eklentiler

• IMG-20250403-WA0002.webp
    IMG-20250403-WA0002.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 72
Ay ne güzel doğuran doğurana 🥹 hayırlı olsun doğum yapanlara,
Allahım sağlıklı bir ömür versin bebişlerinize💐🙏🏻
Bugün ben de doktorum geçen hafta dediği için acilden nst çektirdim. Az daha ben de doğuruyordum sancı çıktı, serum takıldı da neden takıldı anlamadım onu da soramadım panik yaptığım için. Neyseki ikinci kez nst çekildi de onda bir şey çıkmadı eve geldim. Çok hazırlıksız gitmiştim gün verecek diye ama başka Dr varmış yine gün alamadan döndüm.

Ay ne güzel doğuran doğurana 🥹 hayırlı olsun doğum yapanlara,
Allahım sağlıklı bir ömür versin bebişlerinize💐🙏🏻
Bugün ben de doktorum geçen hafta dediği için acilden nst çektirdim. Az daha ben de doğuruyordum sancı çıktı, serum takıldı da neden takıldı anlamadım onu da soramadım panik yaptığım için. Neyseki ikinci kez nst çekildi de onda bir şey çıkmadı eve geldim. Çok hazırlıksız gitmiştim gün verecek diye ama başka Dr varmış yine gün alamadan döndüm.
Şu an tam kaç haftalıksın canım

Doguranlar rahat bi nefes almistir artik saglikla buyutun insallah 😍 darisi basimiza bugun 39+1 im acilmam olsun diye her yolu deniyorum ama bana misin demiyor bizim kucuk bey 🥲

Kızlar tarih 1 Nisan, artık resmi olarak Nisan anneleriyiz 😃

Analı babalı sağlıklı sıhhatli buyusun insallah, insallah hizlica kendini toparlarsın. Bebis nasıl?

Allah şifa versin, dualarımız sizlerle. Sen nasılsın? Minnak neden küveze alindi?
bebiş iyi ama Meme ucun hiç olmadığı için mecbur sağıp veriyorum. Bir de sütüm çok geç geldi ilk 3 gün full mama vermek zorunda kaldık

Back
X