- 5 Aralık 2023
- 206
- 428
- 23
Toparlar inşallah merak etmeyinMerhaba kızlar,
Tek tek etiketleyemedim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sabah 9 gibi girdik ameliyathaneye, 45 dk içinde bitti. Bebeğim Allah'a şükürler olsun yanımda, yalnız bir bileğini hafif oynatamıyor, sardılar, gözlem altında tutacağız, suyu çok azaldığı için hareketsizlikten olmuş olabilir dedi doktor. Geçebileceğini söyledi, 3 4 aya geçmezse ileri tetkik yapacağız dedi. Umarım geçer, ben de iyiyim. Bu sezaryen bir öncekine göre daha iyiydi. Bebeğim iki altıyüz küsür doğdu, o kadar minik ki, çok seviyorum onu.
Güzel doğumlar diliyorum herkese. @Etaa umarım senin de iyi geçmiştir.
Gözün aydınMerhaba kızlar,
Tek tek etiketleyemedim, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sabah 9 gibi girdik ameliyathaneye, 45 dk içinde bitti. Bebeğim Allah'a şükürler olsun yanımda, yalnız bir bileğini hafif oynatamıyor, sardılar, gözlem altında tutacağız, suyu çok azaldığı için hareketsizlikten olmuş olabilir dedi doktor. Geçebileceğini söyledi, 3 4 aya geçmezse ileri tetkik yapacağız dedi. Umarım geçer, ben de iyiyim. Bu sezaryen bir öncekine göre daha iyiydi. Bebeğim iki altıyüz küsür doğdu, o kadar minik ki, çok seviyorum onu.
Güzel doğumlar diliyorum herkese. @Etaa umarım senin de iyi geçmiştir.
Benim de akıntım oluyor beyaz, ama bu jöle gibi yapışkan ve renksizdi. Yumurtlama döneminde olan gibi. Doktoruma sordum takip ediyorum, ağrı, kanama ya da bebek hareketinde azalma olursa gidicem teşekkür ederimNişan jel kıvamında oluyormuş duyduğum kadarıyla. Benim sürekli yoğun beyaz ve kıvamlı akıntı oluyor. Nişan değil yani.
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizin cinsiyeti ne acabaBenimde çatı mı bilmiyorum da kasıklarımda ağrı var dünden beri çok özellikle sağ kasığıma saplanıyor resmen. Perşembeden beri sürekli yatıyorum tıvalet çok zorluyor dakika başı sıkışma hissi var ya bebek iyice indi aşağı sanırım
Erkek benimki sizin ki neMerhaba hayırlı olsun bebeğinizin cinsiyeti ne acaba
Hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKizlar dogumum oldu cok sukur ikimiz de cok iyiyiz darisi basiniza
Hayırlı sağlıklı olsun inşallahErkek benimki sizin ki ne
Ben de çok merak ediyordum instada bi sayfaya fotoğraf atıp öyle öğrenmiştim erkendenHayırlı sağlıklı olsun inşallahDaha belli değil 7. Haftam daha da cinsiyet merakım var biraz sağ kasık ağrısı görünce yazayım dedim
Şu an tam kaç haftalıksın canımAy ne güzel doğuran doğuranahayırlı olsun doğum yapanlara,
Allahım sağlıklı bir ömür versin bebişlerinize
Bugün ben de doktorum geçen hafta dediği için acilden nst çektirdim. Az daha ben de doğuruyordum sancı çıktı, serum takıldı da neden takıldı anlamadım onu da soramadım panik yaptığım için. Neyseki ikinci kez nst çekildi de onda bir şey çıkmadı eve geldim. Çok hazırlıksız gitmiştim gün verecek diye ama başka Dr varmış yine gün alamadan döndüm.
Aminn insallah hepimizin bebisleri saglikla buyusunHayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Hangi sayfa acabaBen de çok merak ediyordum instada bi sayfaya fotoğraf atıp öyle öğrenmiştim erkenden
Özelden atıyorummHangi sayfa acabadoğru muydu ne kaçıncı haftada belli oluyor
37 tamŞu an tam kaç haftalıksın canım
Evet bazı şeyler gerçekleşince maalesef sezaryanda kötü geçiyor. Çok teşekkür ederimSezaryende de kötü geçme ihtimali var mıbebek de sende sağlıklıysan gerisi geçer inşallah sağlıkla büyüsün
bebiş iyi ama Meme ucun hiç olmadığı için mecbur sağıp veriyorum. Bir de sütüm çok geç geldi ilk 3 gün full mama vermek zorunda kaldıkKızlar tarih 1 Nisan, artık resmi olarak Nisan anneleriyiz
Analı babalı sağlıklı sıhhatli buyusun insallah, insallah hizlica kendini toparlarsın. Bebis nasıl?
Allah şifa versin, dualarımız sizlerle. Sen nasılsın? Minnak neden küveze alindi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?