Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Valla maşallah deyin lütfen hem çok rahat geçti sezaryen kendim kalkıp yürüdüm 3 kere koridor boyu rahat kalktım bilmiyorum ağrı kesici etkisi mi. Bebek de memeyi rahat tuttu inşallah nazar etmem böyle devam eder şimdi uyudu 12 de bir daha emecek. Gaz atamadığım için katı bişi yiyemedim henüz.

Bin masallah ins bizim de böyle olur bebis nasıl sakin mi cigirtgan mı

Kızlar bugunku kontrolde doktor sordu normal mi doğurmak istiyorsun diye evet dedim tamam 10 gün sonra gel dikişleri alalım dedi. Ben ama haftaya perşembe gideceğim. O zaman 37. Haftada olmuş olacağım. Sanırım bebek önde diye 38den 37inci haftaya çekti günü.

Merak ettiğim dikişler açıldıktan ne kadar sonra doğum başlar serklajlı annelerde.

Kızlar herkesin bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Biz bugün 39 haftalık olduk 2 gün önce doktor birazcık suyu azalmış dedi. Bi an önce doğurmak istiyorum yapmadığım pilates hareketi kalmadı nasıl başlarız bu doğuma yahu

Merdiven in çık yaptınız mı ? Squat da işe yarıyor bıde hurma ananas duyduklarım bunlar

Yarın 7.30 a sezaryen günü aldım kızlar
Sağlıkla ve kolaylıkla bir doğum olsun ikinize de
Güzel haberler alalım inşallah

Merhaba

Ben de 37+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum doktorum yumuşama başlamış ama daha açılma yok dedi. Yumuşamadan ne kadar sonra doğum başlıyor acaba tecrübesi olan var mı
Benim iki haftadır yumuşama hatta açıklık da var ama henüz başlamadı. Ama ben sancı durdurucu ilaç kullanıyorum o yüzden doğru bir referans olmayabilir

Sağlıkla kavuşun inşallah su gibi geçsin bize de haber ver

Yarın sabah benimde sezaryen var herkese çok dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlar içimde kelebekler uçuşuyor sanki
Bir kişi daha eleniyor ederiz tabii inşallah su gibi geçer sağlıkla kavuşursun bebişe çok heyecanlanıyorum sizi gördükçe yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…