2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
Kızlar selam son 3 gundur sağ kolumda inanılmaz bi ağrı ve uyuşma hissi var yaşayn var mı ?
Benim sol kolumda oluyor hep o tarafa yattığım için. Bir de bazen unutup sırt üstü yatınca bütün vücudum uyuşuyor. Plasentayı besleyen damarlardan kan akışı zorlandığı için oluyormuş sırt üstü yatınca.

Bebek için değil ama daha önce burdan almıştım güzel ve kullanışlıydı. Sanırım istediğinizi Yazarlar ya da aynı satıcının bebek için olanı da olabilir bir bakın isterseniz ÇIKTICI Kişiye Özel Kına-nişan-nikah-düğün Etiket-özel Kesim 50 Adet Şeffaf Sticker 3,5x3,5cm Kare Ks01-35 - Fiyatı, Yorumları birde sanırım reklam değil yazmamız gerekiyor o yüzden reklam değil
Merhaba teşekkür ederim sizin aldığınız satıcı Etiketçim mi

Benim 3 yaşındaki oğlum evin içinde örgü yelek giyiyor bence yenidoğan bebeğin de ihtiyacı vardır hava ne kadar ısınsa da evin içinde bir serinlik oluyor. Bizim daha 2-3 hafta var doğuma ama bizde de hep penye yelekler var abisinin bebekliğinden kalan. O mesela Mayısın son günü doğdu hep penye yelek giydi çıtçıtlı body üstüne. Sosyete pazarlarında el örgüsü olarak satılıyor hep ama fiyatları da fazladır.
Annem örgü ördü daha da örer şimdi iki tane penye sipariş verdim yeni dogdugunda giydirmek için zamanla ihtiyaç halinde alicam yeleksiz olmaz😊

Çıktıcı isimli satıcıdan almışım ama ben alalı 1 yıl oldu o yüzden hala aynı performansa mi sahiptir bilmiyorum, aldığım zaman memnun kalmıştım
Çıktıcı satıcısı artık yok galiba etiketçim satıcısının da yorumlarını beğendim ordan sipariş edeceğim galiba çok teşekkür ederim

Bugun gidip 1 2 tane alıyım diyorum 1 3 ay görmüştüm annemde örmüş ama yazın sanki penye daha iyi olur öbür digumlarim kış ayına denk gelmişti hep örgü giydirdim bu yaz olacağı için giydiririz benim bebek takimlarimda eldivende çıkmadı kendinden olanlardan almışım ekstra eldivende almam gerekiyo eskiden her takımda olurdu simdilerde yok
Eldiven yerine çorap alabilirsiniz. Eldivenler kolay çıkıyor. Çorapları çıkarması daha zor.

Folafect prntl omega 3 benimkisi ama daha yeni kullanmaya başladım. Başka bir markanın ilacını içiyordum fakat içtikten sonra yaklaşık bir saat boyunca rahatsız oluyordum. Doktora söyledim değiştirdik.
Dediğiniz gibi bence de doktorlar yönlendiriyor anlaşmalı oldukları ilaca ama değişiklik talep edebilirsiniz.
Merhaba ilacınız bu muydu bi etkisini gördünüz mü

Eklentiler

• 5B912930-FD0C-4107-980D-D18E77FAEE90.webp
    5B912930-FD0C-4107-980D-D18E77FAEE90.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 30
Bende bekliyorum o enerjiyi her an doğum olabilir ama ev buna hazır değil doğum çantama ekleyeceklerim bitmiyor gribim diye son aldıklarımı ütüleyememiştim bugün ütüledim çanta yetmedi bir kabin boy bir anne bebek çantası alacaktım yanıma bir kabin boy bir spor valize çevireceğim galiba hastanedekiler buraya taşınmış demezler inşallah peluş battaniye ile havlu çok yer kaplıyor
Ben de kabin boy bir valize koymuştum ama kapı süsleri vs dışarıda kaldı. Onlar için de bir şey uyduracağım mecbur. Havlu almadım ben ama alırsam zaten valizde milimlik yer yok. Battaniyeyi direkt pusetin içine koyacağız.
Sizin belki enerjiniz gelir az kalmış. Son zamanlarda aceleyle daha çok iş sığdırılıyor genelde.

Kızlar selam 38+0 olduk bugün kilosu 3650 olmuş doktorum bir hafta daha bekleyip doğum başlamazsa suni verelim diye düşünüyor kilosu daha da ilerlemeden ama suniden sezaryene de dönebilir gidişatı bilemeyiz dedi çok kararsızım beklemeli miyim yoksa riske atmamalı mıyım hem suni alıp hem sezaryen olmak da istemem var mı bu durumda olan
bende ayni seyi dusunuyorum ve karar veremedim siz karar verebildiniz mi

Kızlar yarın sezaryenim var, kavuşuyoruz🥲 Hep ultrasonla doğum kilosu arasındaki farkı merak ediyordum çünkü hiç aynı kilo çıkanı görmedim. Bugün ultrasonda 2750 çıktı. Yarın gerçek kilosu konusunda sizi bilgilendireceğim😄
Ya dünyanın en güzel şeyi olabilir bu kavuşma🥰 sağlıcakla inşallah. Evet ya bu kilo meselesini ben de çok merak ediyorum 😊

Ben de bugün kontrole gittim. Suyum birwz fazlaydı 32. Haftada şimdi 35. Haftaya girdim suyu iyi dedi çok şükür. Gelişimi de iyi sakın ben yokken doğum yapmaya kalkma dedi 🙈 şu bayram haftası ağrısız sancısız geçse. Nstde bi 50 bi tane 25 seviyede sancı çıktı hiç önemli görmedi. 39u beklerim ben bebek gelmezse dedi. İnşallah artık sağlıkla bekler de doğduğu gibi kucağıma verirler🙏🏻

Kızlar doktora sormayı unuttum yine. Sezaryene girenlere sorayım ne kadar istediler doğum ücreti?

Back
X