- 25 Ağustos 2024
- 543
- 2.432
- 28
Özelden yazayım.Hangi şehir? Benim serklajdan bile 35000 aldılar. Kesin burda daha fazladır.
Ben de 2 gece kaldım aynı hastanede 35 000 tuttu. Doğum fiyatı epey uygun geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazayım.Hangi şehir? Benim serklajdan bile 35000 aldılar. Kesin burda daha fazladır.
Evet bu. Değerlerimde herhangi bir sorun olmadı sanırım etkisini gördüm. Ama birkaç haftadır içmiyorum bu da rahatsız etmeye başladıMerhaba ilacınız bu muydu bi etkisini gördünüz mü
Benim hastanemde zorunlu 58 isteğe bağlı 78 bir de 3. Sezaryen farkı var 4000 kadar ayrıca tüp bağlatma için ne istenecek perşembe sorucam onuKızlar doktora sormayı unuttum yine. Sezaryene girenlere sorayım ne kadar istediler doğum ücreti?
Teşekkür ederimBenim hastanemde zorunlu 58 isteğe bağlı 78 bir de 3. Sezaryen farkı var 4000 kadar ayrıca tüp bağlatma için ne istenecek perşembe sorucam onu
Çok sevındım canım. Sonuna kadar iyi gecsın inşallah herseyBen de bugün kontrole gittim. Suyum birwz fazlaydı 32. Haftada şimdi 35. Haftaya girdim suyu iyi dedi çok şükür. Gelişimi de iyi sakın ben yokken doğum yapmaya kalkma dedişu bayram haftası ağrısız sancısız geçse. Nstde bi 50 bi tane 25 seviyede sancı çıktı hiç önemli görmedi. 39u beklerim ben bebek gelmezse dedi. İnşallah artık sağlıkla bekler de doğduğu gibi kucağıma verirler
![]()
Şoktayım ben 3gun kaldım serklajdan sonra ve 15 bin verdim ve tekli odaydıÖzelden yazayım.
Ben de 2 gece kaldım aynı hastanede 35 000 tuttu. Doğum fiyatı epey uygun geldi![]()
Kesinlikle penye yelek çok kullanışlı oluyor. Özellikle baharda. Ben dört beş tane aldım. Hatta ince ceket de aldım uzun kollu olsun diye. Örme yeleklerimiz de var. Benim omuzlarım çok üşür çocukları da öyle olacak sanıyorumBugun gidip 1 2 tane alıyım diyorum 1 3 ay görmüştüm annemde örmüş ama yazın sanki penye daha iyi olur öbür digumlarim kış ayına denk gelmişti hep örgü giydirdim bu yaz olacağı için giydiririz benim bebek takimlarimda eldivende çıkmadı kendinden olanlardan almışım ekstra eldivende almam gerekiyo eskiden her takımda olurdu simdilerde yok
Amin canım hepimiz için öyle olur inşallahÇok sevındım canım. Sonuna kadar iyi gecsın inşallah hersey
Yaa ciddi misin? Yok bizim bu hastane uçmuşŞoktayım ben 3gun kaldım serklajdan sonra ve 15 bin verdim ve tekli odaydı
Benim hastane günleri çetrefilliydi, erken doğum, kanama, plasenta ayrılması vs.Şoktayım ben 3gun kaldım serklajdan sonra ve 15 bin verdim ve tekli odaydı
Ay hadi inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeKızlar yarın sezaryenim var, kavuşuyoruzHep ultrasonla doğum kilosu arasındaki farkı merak ediyordum çünkü hiç aynı kilo çıkanı görmedim. Bugün ultrasonda 2750 çıktı. Yarın gerçek kilosu konusunda sizi bilgilendireceğim
![]()
Bence de doğum çok uygun izmir de ocak ayının başında fiyat sorduğumda 68750 demişlerdi birde ondan sonra zam geldi diye duydumBenim hastane günleri çetrefilliydi, erken doğum, kanama, plasenta ayrılması vs.
3 günde 15 iğne olmuştumbence ilaçlar falan çok tuttu gibime geliyor
Doğum 34000 uygun geldi![]()
Ben de şaşırdım valla. Doğum ne zaman diye sordular bu hafta muhtemel dedim.Bence de doğum çok uygun izmir de ocak ayının başında fiyat sorduğumda 68750 demişlerdi birde ondan sonra zam geldi diye duydumşimdi 34000 i duyunca çok şaşırdım
Teşekkür ederimİyi akşamlar, normal doğum için 55.000 tl sezeryan doğum 75.000 tl dedi doktorum. Çok pahalı geldi bana da.
Rica ederim. İstanbul ili anadolu yakasında ki hastane için bu fiyatlar. Aslında doktoruma sizinle devlet hastanesinde dahi doğum yapabilirim dedim. Eskiden devlet hastanesinde görevliydi. Kaçırdık o treni tabiiiTeşekkür ederimgerçekten çok fazla ya. Haftaya bana da sezaryen günü verecek muhtemelen. Ben de soracağım kesin bu civarda diyecek
Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah. Patır patır doğuruyor Nisan anneleriKızlar yarın sezaryenim var, kavuşuyoruzHep ultrasonla doğum kilosu arasındaki farkı merak ediyordum çünkü hiç aynı kilo çıkanı görmedim. Bugün ultrasonda 2750 çıktı. Yarın gerçek kilosu konusunda sizi bilgilendireceğim
![]()
Teşekkür ederimİlk doğumumu yaptığım hastane sezaryen için 35 bin dedi birkaç hafta önce sormuştum konum Ankara. Gebeliğin başında da doğum paketine 45 bin demisti aynı hastane. Ben şu an devletteki bir doktora gidiyorum çok ünlü özel bir hastaneden geçmiş herkes çok memnun çok profesyonel biri. İçime sinen bir Dr bulamasaydım eski hastanem bayağı uygun. Bir ayrıntılı ultrason için 10 bine yakın para istediler mesela medicalparkta.