2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    138
Ben de bugün kontrole gittim. Suyum birwz fazlaydı 32. Haftada şimdi 35. Haftaya girdim suyu iyi dedi çok şükür. Gelişimi de iyi sakın ben yokken doğum yapmaya kalkma dedi 🙈 şu bayram haftası ağrısız sancısız geçse. Nstde bi 50 bi tane 25 seviyede sancı çıktı hiç önemli görmedi. 39u beklerim ben bebek gelmezse dedi. İnşallah artık sağlıkla bekler de doğduğu gibi kucağıma verirler🙏🏻
Çok sevındım canım. Sonuna kadar iyi gecsın inşallah hersey

Bugun gidip 1 2 tane alıyım diyorum 1 3 ay görmüştüm annemde örmüş ama yazın sanki penye daha iyi olur öbür digumlarim kış ayına denk gelmişti hep örgü giydirdim bu yaz olacağı için giydiririz benim bebek takimlarimda eldivende çıkmadı kendinden olanlardan almışım ekstra eldivende almam gerekiyo eskiden her takımda olurdu simdilerde yok
Kesinlikle penye yelek çok kullanışlı oluyor. Özellikle baharda. Ben dört beş tane aldım. Hatta ince ceket de aldım uzun kollu olsun diye. Örme yeleklerimiz de var. Benim omuzlarım çok üşür çocukları da öyle olacak sanıyorum 😄

Kızlar yarın sezaryenim var, kavuşuyoruz🥲 Hep ultrasonla doğum kilosu arasındaki farkı merak ediyordum çünkü hiç aynı kilo çıkanı görmedim. Bugün ultrasonda 2750 çıktı. Yarın gerçek kilosu konusunda sizi bilgilendireceğim😄
Ay hadi inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize🥰💞🙏🏻🧿

Herkese iyi akşamlar kizlaar 😊
Bi sure takip edemedim grubu ama bugun oturdum hepsini okudum
Bir kac arkadasimiz daha kavusmus yavrusuna 😍 cok sevindim saglikla buyusunler
Su yutan haylaz bebis ve solunumdan dolayi hastanede yatan bebislerimize acil sifalar diliyorum. Bayraminiz tam bayram olsun bebeklerinizle insallah 🩷
Biz geriye kalanlarada rabbim kolay dogumlar nasip etsin 🌸

Benim hastane günleri çetrefilliydi, erken doğum, kanama, plasenta ayrılması vs.
3 günde 15 iğne olmuştum 🙈 bence ilaçlar falan çok tuttu gibime geliyor
Doğum 34000 uygun geldi 🙄
Bence de doğum çok uygun izmir de ocak ayının başında fiyat sorduğumda 68750 demişlerdi birde ondan sonra zam geldi diye duydum 🙄 şimdi 34000 i duyunca çok şaşırdım

Bence de doğum çok uygun izmir de ocak ayının başında fiyat sorduğumda 68750 demişlerdi birde ondan sonra zam geldi diye duydum 🙄 şimdi 34000 i duyunca çok şaşırdım
Ben de şaşırdım valla. Doğum ne zaman diye sordular bu hafta muhtemel dedim.
Zam gelecek anladığım kadarıyla 🤦🏻‍♀️

Teşekkür ederim 🙏🏻 gerçekten çok fazla ya. Haftaya bana da sezaryen günü verecek muhtemelen. Ben de soracağım kesin bu civarda diyecek
Rica ederim. İstanbul ili anadolu yakasında ki hastane için bu fiyatlar. Aslında doktoruma sizinle devlet hastanesinde dahi doğum yapabilirim dedim. Eskiden devlet hastanesinde görevliydi. Kaçırdık o treni tabiii

Kızlar yarın sezaryenim var, kavuşuyoruz🥲 Hep ultrasonla doğum kilosu arasındaki farkı merak ediyordum çünkü hiç aynı kilo çıkanı görmedim. Bugün ultrasonda 2750 çıktı. Yarın gerçek kilosu konusunda sizi bilgilendireceğim😄
Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah. Patır patır doğuruyor Nisan anneleri 🥹 haftası doğuma uygunsa kilosunun pek de önemi yok merak etmeyin her şeyi gelişmiştir bebişin.

İlk doğumumu yaptığım hastane sezaryen için 35 bin dedi birkaç hafta önce sormuştum konum Ankara. Gebeliğin başında da doğum paketine 45 bin demisti aynı hastane. Ben şu an devletteki bir doktora gidiyorum çok ünlü özel bir hastaneden geçmiş herkes çok memnun çok profesyonel biri. İçime sinen bir Dr bulamasaydım eski hastanem bayağı uygun. Bir ayrıntılı ultrason için 10 bine yakın para istediler mesela medicalparkta.

İlk doğumumu yaptığım hastane sezaryen için 35 bin dedi birkaç hafta önce sormuştum konum Ankara. Gebeliğin başında da doğum paketine 45 bin demisti aynı hastane. Ben şu an devletteki bir doktora gidiyorum çok ünlü özel bir hastaneden geçmiş herkes çok memnun çok profesyonel biri. İçime sinen bir Dr bulamasaydım eski hastanem bayağı uygun. Bir ayrıntılı ultrason için 10 bine yakın para istediler mesela medicalparkta.
Teşekkür ederim 🙏🏻 Ben hataydayım. Merkezde bir özel hastane kaldı zaten hepsi yıkıldı. O da çok istiyor. Doktorumu da bırakmam serklajı da o yaptı çok güveniyorum kendisine. Sağlık her şeyden önemli. Sağlıkla doğsun da giden para olsun yapacak bir şey yok.

Back
X