2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    136
E Etaa N neverland85 E B R U E B R U

Bu süt yapıcıları doğumdan önce kullanmaya başlamalı mı sizce?
Şimdilik memelerde gelen giden akan süt yok.

Süt yapıcı besinlerin bir kısmını zaten tüketiyorum, bol havuçlu bulgurlu pazı yemeği bis üredir kolayıma geliyordu.

Maşt içecek ve bestlak damla, humana çay fln içmeye başlamalı mı?
Bu konuda fikrim yok acikcasi ben de merak ediyorum bi etkisi olur mu acaba diye

İnternetten epoksi şeffaf etiket yaptıran var mı bebek hediyeliği için
Bebek için değil ama daha önce burdan almıştım güzel ve kullanışlıydı. Sanırım istediğinizi Yazarlar ya da aynı satıcının bebek için olanı da olabilir bir bakın isterseniz ÇIKTICI Kişiye Özel Kına-nişan-nikah-düğün Etiket-özel Kesim 50 Adet Şeffaf Sticker 3,5x3,5cm Kare Ks01-35 - Fiyatı, Yorumları birde sanırım reklam değil yazmamız gerekiyor o yüzden reklam değil

sunnysideup sunnysideup ve diğer arkadaslar , iyiyiz bebek biraz su yutmus dunden beri gozetim altinda ilk basta yanımdaydı aslinda sonra goturduler. 3 kere süt sagdim ilkinde vardi sonra giderek azaldi o da. Yürüyüş hala zor ama ilk bastaki gibi degil zaten kolay olacagini beklemiyordum 🙂 cok şükür saglikliyiz daha da duzelecegiz insallah 🙏

Oy maşallah güzel anneye ve bebişe🧿🙏🏻💖

Biraz tutarlar sonra yanınıza getirirler öyleyse. Siz sağmaya devam edin. Sağım sırasında bebişin eldiveni beresi fln koklayınca da oksitosin salgılıyormuşuz🥰 iner sütünüz merak etmeyin💞

İsim ne oldu?

Bu konuda fikrim yok acikcasi ben de merak ediyorum bi etkisi olur mu acaba diye
Ben geçen sefer doğumla başlamıştım bu hafta bugün itibari ile tüm tuşlara basıcam çünkü oğlum sarılık olmuştu sonradan ise çok süt yaptı bunlar sayesinde şimdi baştan sıkı tutucam

sunnysideup sunnysideup ve diğer arkadaslar , iyiyiz bebek biraz su yutmus dunden beri gozetim altinda ilk basta yanımdaydı aslinda sonra goturduler. 3 kere süt sagdim ilkinde vardi sonra giderek azaldi o da. Yürüyüş hala zor ama ilk bastaki gibi degil zaten kolay olacagini beklemiyordum 🙂 cok şükür saglikliyiz daha da duzelecegiz insallah 🙏
İkinize de geçmiş olsun. Bebek de hızlıca toparlar o süt yutma olayı olabiliyor bazen ama ciddi bir sorun duymadım ona dair gönlünü ferah tut ilk sütler çok milim milim iki güne o da artacak sapmaya devam

Çok geçmiş olsun sağ salim evinize dönersiniz birlikte inşallah. Sütü de kafaya takmayın o da gelir inşallah 🥰 ilk yürüyüşten sonra ağrı azalır bol bol yürüyün siz yine 💐

Merhaba doğum yapanlar hastanede tecrübeleriniz nedir bende bu hafta doğum çantasını hazırlamak istiyorum riskli bı durum demeyince acele etmedim sanki eksiklierim varmış gibi mesela yelek almadım bebek için sizler hastanede ne giydirdiniz kendiniz bebeğiniz ne kadar getirdiniz pijamami gecelikmi rahat oldu bebek için kaç takım gerekti tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Gözünüz aydın 🙏🏻 😊 ayrıca geçmiş olsun. Kaçıncı haftanda doğum yaptın? Hemencecik verirler inşallah sana bebişi🙏🏻🌸

Merhaba doğum yapanlar hastanede tecrübeleriniz nedir bende bu hafta doğum çantasını hazırlamak istiyorum riskli bı durum demeyince acele etmedim sanki eksiklierim varmış gibi mesela yelek almadım bebek için sizler hastanede ne giydirdiniz kendiniz bebeğiniz ne kadar getirdiniz pijamami gecelikmi rahat oldu bebek için kaç takım gerekti tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum
Ben de hiç yelek almadım arkadaşlarımın anneleri hep örüp getiriyor diye hastanede lazım olmaz sanıyorum 🤣

Ben de hiç yelek almadım arkadaşlarımın anneleri hep örüp getiriyor diye hastanede lazım olmaz sanıyorum 🤣
Bugun gidip 1 2 tane alıyım diyorum 1 3 ay görmüştüm annemde örmüş ama yazın sanki penye daha iyi olur öbür digumlarim kış ayına denk gelmişti hep örgü giydirdim bu yaz olacağı için giydiririz benim bebek takimlarimda eldivende çıkmadı kendinden olanlardan almışım ekstra eldivende almam gerekiyo eskiden her takımda olurdu simdilerde yok

Oy maşallah güzel anneye ve bebişe🧿🙏🏻💖

Biraz tutarlar sonra yanınıza getirirler öyleyse. Siz sağmaya devam edin. Sağım sırasında bebişin eldiveni beresi fln koklayınca da oksitosin salgılıyormuşuz🥰 iner sütünüz merak etmeyin💞

İsim ne oldu?
Ismi deniz ( kiz )😄

Ben geçen sefer doğumla başlamıştım bu hafta bugün itibari ile tüm tuşlara basıcam çünkü oğlum sarılık olmuştu sonradan ise çok süt yaptı bunlar sayesinde şimdi baştan sıkı tutucam
Benim kizim da sarilik olmustu malesef mama baslafik o ara sonra alisti biberona beni hepten birakti sagarak verdim falan ayy zor zamanlardi ben de basliyim bari

Arkadaşlar 2 haftadır baş ağrım geçmiyor inanılmaz. Böyle inatçı baş ağrısı yaşayan var mı son haftalarda?

Bugun gidip 1 2 tane alıyım diyorum 1 3 ay görmüştüm annemde örmüş ama yazın sanki penye daha iyi olur öbür digumlarim kış ayına denk gelmişti hep örgü giydirdim bu yaz olacağı için giydiririz benim bebek takimlarimda eldivende çıkmadı kendinden olanlardan almışım ekstra eldivende almam gerekiyo eskiden her takımda olurdu simdilerde yok
Benim 3 yaşındaki oğlum evin içinde örgü yelek giyiyor bence yenidoğan bebeğin de ihtiyacı vardır hava ne kadar ısınsa da evin içinde bir serinlik oluyor. Bizim daha 2-3 hafta var doğuma ama bizde de hep penye yelekler var abisinin bebekliğinden kalan. O mesela Mayısın son günü doğdu hep penye yelek giydi çıtçıtlı body üstüne. Sosyete pazarlarında el örgüsü olarak satılıyor hep ama fiyatları da fazladır.

Back
X