İlaçlardan olabilir bak. Sağlık sektoru de artık ticarete dondu napalımBenim hastane günleri çetrefilliydi, erken doğum, kanama, plasenta ayrılması vs.
3 günde 15 iğne olmuştumbence ilaçlar falan çok tuttu gibime geliyor
Doğum 34000 uygun geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlardan olabilir bak. Sağlık sektoru de artık ticarete dondu napalımBenim hastane günleri çetrefilliydi, erken doğum, kanama, plasenta ayrılması vs.
3 günde 15 iğne olmuştumbence ilaçlar falan çok tuttu gibime geliyor
Doğum 34000 uygun geldi![]()
Evet zaten çok az kaldı hepimizin son haftaları hatta günleri. Dr değiştirmek çok riskli bir durum olur. Bizim ilk doğumda doktorumuz çok iyiydi tahlilleri vs devlette yeni yaptırdığımız sonuçlara bakmıştı tekrar tahlil istememişti fazladan ücret odemeyelim diye. Devlet hastanesinde bir türlü kafamın uyustugu bir Dr bulamayıp 34. Haftada gitmiştim o zaman. Ben risk almıştım ama siz hiç riske atmayın. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahTeşekkür ederimBen hataydayım. Merkezde bir özel hastane kaldı zaten hepsi yıkıldı. O da çok istiyor. Doktorumu da bırakmam serklajı da o yaptı çok güveniyorum kendisine. Sağlık her şeyden önemli. Sağlıkla doğsun da giden para olsun yapacak bir şey yok.
Ay yok yok başka doktor istemem Allah muhtaç etmesinEvet zaten çok az kaldı hepimizin son haftaları hatta günleri. Dr değiştirmek çok riskli bir durum olur. Bizim ilk doğumda doktorumuz çok iyiydi tahlilleri vs devlette yeni yaptırdığımız sonuçlara bakmıştı tekrar tahlil istememişti fazladan ücret odemeyelim diye. Devlet hastanesinde bir türlü kafamın uyustugu bir Dr bulamayıp 34. Haftada gitmiştim o zaman. Ben risk almıştım ama siz hiç riske atmayın. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah![]()
Ahahahah ya açık sözlüymüş doktorAy yok yok başka doktor istemem Allah muhtaç etmesinbugün zaten sakın bayramda doğurma ben yokum dedi içim gitti. İnşallah vaktinde sağlıkla doğarlar
![]()
Battaniyeyi puset içine koymak iyi fikirmiş bende deneyeyim belki sığar benim eşyalarımdaBen de kabin boy bir valize koymuştum ama kapı süsleri vs dışarıda kaldı. Onlar için de bir şey uyduracağım mecbur. Havlu almadım ben ama alırsam zaten valizde milimlik yer yok. Battaniyeyi direkt pusetin içine koyacağız.
Sizin belki enerjiniz gelir az kalmış. Son zamanlarda aceleyle daha çok iş sığdırılıyor genelde.
Evet doktorum da minyon bir bebek, sorun yok diyor. İnşallah sağ salim kavuşuruz. Teşekkür ediyorum.Hadi sağlıcakla kavuşun inşallah. Patır patır doğuruyor Nisan annelerihaftası doğuma uygunsa kilosunun pek de önemi yok merak etmeyin her şeyi gelişmiştir bebişin.
Bende hastanede yattım 34. Hafta yaşadım. Ancak şimdi artık kasılma önleyici ilaç kullanmıyorum artık 38 oldum. sizde bırakırsınız sanırım haftaya artıkİki haftadır tam olarak bunları yaşıyorum erken doğum yüzünden hastanede yattım ilaç kullanıyorum şimdi kasılma önleyici. Ama ona rağmen hala kasılmalar devam ediyor ilacı biraz geciktirsem arka arkaya düzenli sancılar geliyor çok zor bir durum ya Allah yardımcımız olsun
havlu ne için acaba? ben almadım daBende bekliyorum o enerjiyi her an doğum olabilir ama ev buna hazır değil doğum çantama ekleyeceklerim bitmiyor gribim diye son aldıklarımı ütüleyememiştim bugün ütüledim çanta yetmedi bir kabin boy bir anne bebek çantası alacaktım yanıma bir kabin boy bir spor valize çevireceğim galiba hastanedekiler buraya taşınmış demezler inşallah peluş battaniye ile havlu çok yer kaplıyor
Merhabalar, Aralık ayında sormuştum ben de, Marmaris te özel hastane, normal 60, sezaryen 50 demişlerdi epidural isterseniz ek olarak +10 bin istio lardı. Bugün tekrar sorduk, normal 70, sezaryen 60 olmuş. Epidural için %12.5 istediler. Bizim burda sezaryen daha uygun normale göre.İyi akşamlar, normal doğum için 55.000 tl sezeryan doğum 75.000 tl dedi doktorum. Çok pahalı geldi bana da.
Bizim hastanede sancı çekerken sıcak banyoya giriyormuşsun gebe okulunda dediler normal doğum içinhavlu ne için acaba? ben almadım da
Aaa Hatay ‘dan birini görmek mutlu etti. İskenderun’dayım bende :) siz Antakya galibaTeşekkür ederimBen hataydayım. Merkezde bir özel hastane kaldı zaten hepsi yıkıldı. O da çok istiyor. Doktorumu da bırakmam serklajı da o yaptı çok güveniyorum kendisine. Sağlık her şeyden önemli. Sağlıkla doğsun da giden para olsun yapacak bir şey yok.
32 de başladım ilaca şu an 35 oldum daha yeni doktor 37 den sonra bıraktıracak galiba 37 yi görürüz umarım diyor. İlaca rağmen sancılar da tam kesilmedi sizin de öyle miydiBende hastanede yattım 34. Hafta yaşadım. Ancak şimdi artık kasılma önleyici ilaç kullanmıyorum artık 38 oldum. sizde bırakırsınız sanırım haftaya artık
Merhaba,Kızlar selamlar, şuna bir bakabilir misiniz rica etsem? Ebe bir şey demeyeyim, doktorun desin, dedi. Doktor da Ultrasondan baktı, suyun çok azalmış, dedi. Perşembe gel bakalım, olmazsa perşembe alırım, riske atamam, dedi. Ya da iyi durumda olursan en geç 1 Nisan da alırım dedi. Normalde doğum tarihi 14 Nisandı.
Su neden azalır, fikri olan var mı acaba? Bir de şu kağıdı okumayı bilen var mı? Kendimi de çok kötü hissediyorum bu arada. Baş ağrısı çok olan var mı? Doktor içtiniğiniz su ile alakalı size bağlı bir durum değil, dedi ama... Su neden azalır ki... Oğlumda hiçbir sıkıntı olmamıştı, normal doğurmuştum. Biraz kaygılandım.
Deneyimi olan varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Eki Görüntüle 3565585
Siz bu arada kaçıncı haftadasınız? 39 görünüyor aşağıda ama doğum tarihi 14 Nisan demişsiniz ya ondan sormak istedim.Kızlar selamlar, şuna bir bakabilir misiniz rica etsem? Ebe bir şey demeyeyim, doktorun desin, dedi. Doktor da Ultrasondan baktı, suyun çok azalmış, dedi. Perşembe gel bakalım, olmazsa perşembe alırım, riske atamam, dedi. Ya da iyi durumda olursan en geç 1 Nisan da alırım dedi. Normalde doğum tarihi 14 Nisandı.
Su neden azalır, fikri olan var mı acaba? Bir de şu kağıdı okumayı bilen var mı? Kendimi de çok kötü hissediyorum bu arada. Baş ağrısı çok olan var mı? Doktor içtiniğiniz su ile alakalı size bağlı bir durum değil, dedi ama... Su neden azalır ki... Oğlumda hiçbir sıkıntı olmamıştı, normal doğurmuştum. Biraz kaygılandım.
Deneyimi olan varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
Eki Görüntüle 3565585
Doktorun kendisi söyledi 1'inde alırım diye, demek ki hastanede kendisi diye düşündüm.S slnmrvcn alt grafikte 40 üstü olanlar sancı bunun da sıklığına düzenine bakıyorlar başta sancılarınız çok sıkmış sonra azalmış ağrılarınız var diye yorumluyorlar
Suyun azalması su yutmadan olabiliyor akıntı ile birlikte sızıntı olabiliyor ama çok aşırı değilse bekletirler 1 Nisan bayramın son günü değil mi nöbetçi mi doktor
Merhabalar, Benim normal doğum zamanım 14 Nisan. Havuç, armut tüketemem çünkü benden şeker var maalesef. 1 bardak havuç suyu içsem sanırım 300 e fırlar şekerim. Bir şey yemiyorum pek.Merhaba,
Bana da sanırım üç hafta önce kadar suyun az dendi, dopplere göndermişti doktorum, orada radyolog suyunuz biraz az dedi. Doktorum su içmeyi arttır dedi, havuç suyu iç ve armut ye dedi. Ben de o zamandan beri sabah akşam dört havucu rondodan geçirip içiyorum, iki de armut yiyorum, İbrahim Saraçoğlu'da videolarında bahsediyordu, gerçekten de arttırdı. Siz de danışabilirsiniz doktorunuza.
Yalnız bu su azalmasının sebebi sızıntı vs olabilirmiş evet ama bende hiç açılma yoktu mesela doktor öyle söylemişti, hafta ilerledikçe zaten suyun azalması da normalmiş, su özellikle ikinci trimester için çok önemliymiş, sizin de doğum 1 Nisan gibi görünüyor, dolayısıyla azalması normal olabilir, ama tabii doktorların baktığı bir sürü faktör var, en önemlisi suyun azsa bebek hareketlerini takip et diyorlar, mesela nst de iyi çıkması lazım, bir de dopplerde kan akış direncine bakıyorlar, çünkü iyi olmazsa plasenta bebeği besleyemiyor, o yüzden bebek anne karnında gelişemiyor, streste hadi alalım diyorlar. Ben de o yüzden iki üç güne bir doktora gidiyorum, suya bakıyor, harekete bakıyor, mesela hareket düz çıkarsa dedi ki doktor, hiç bekletmem hemen alırım dedi, riskli bir durum oluyormuş.
Size de zaten durumun iyi olursa 1 Nisan'ı beklerim demiş, muhtemelen onunla ilgili bir durumdur. Siz bir doktorunuzla görüşün yine.
Sanırım ben onu yapamadım, o tarihleri giremedim, yanlış oldu. Ben bugün 37+1 gündeyim.Siz bu arada kaçıncı haftadasınız? 39 görünüyor aşağıda ama doğum tarihi 14 Nisan demişsiniz ya ondan sormak istedim.