Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    133
Çok teşekkür ederim, sağolun. İnşallah öyle olur. Ben de ilk oğlumda bir defa kullanmak zorunda kalmıştım. Şükür sağlıklı doğdu ama bu defa 3.olacak. Canım sıkıldı. 😔
İnan o kadar kullandım ki. Hatta bu gebeliğimde de hem hap aldım hem damardan serumla. Doktorum hep vücutta enfeksiyon kalması daha kötü dedi. Allah korusun yavrularımızı inşallah bir şey olmayacak🙏🏻

Bu doğuma yakın arttığı söyleyenler süper enerji acaba ne zaman geliyor bünyeye? 35+4teyim ve günden güne halsizleşiyorum. Eve doğum öncesi çeki düzen vermem lazım ama koltuğa yapıştım. İyi ki hastane çantasına hazırlamışım önceden. Bu enerji nerede?😊
Son güne kadar zerre enerji gelmedi bana bende geçerli olmadı maalesef 🥹

İnan o kadar kullandım ki. Hatta bu gebeliğimde de hem hap aldım hem damardan serumla. Doktorum hep vücutta enfeksiyon kalması daha kötü dedi. Allah korusun yavrularımızı inşallah bir şey olmayacak🙏🏻
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kavuşalım. Benim doktorum da her seferinde enfeksiyon daha tehlikeli senin ve bebeğin icin dedi. Bir daha kullanmadan doğum zamanım gelir mi diyordum kültürde yine bol bakteri çıkmış. Vardır bunda da bir hayır. Cok sağolun yazdıklarınız için. Daha iyi hissettirdi.

Son iki haftadır bende var her gün evi süpürüp silesim geliyor 😂 üstüne kanala girsin diye 4-5 km yürüyorum hala tık yok o ayrı 😅
Siz benden ileridesiniz inşallah o enerji iki haftaya bana da uğrar 😅
Aksak gebe yürüyüşü de yapın. Ben bazen öyle yürüyorum kaldırımda görenler bu deli çıktı yine diyorlardır kesin 😂
İnşallah sağlıkla, en güzel zamansa gelir yavrunuz.

Kızlar benim ilk gebeliğim, o yüzden anlamıyorum . Kasılma nasıl bişey ?
Bazen gündüzleri özellikle de gece bebek hareketleri değişik oluyor sanki. Normalde seri bir sekılde hareket eder durur sonra tekrar başlar. Ama bu dediğim zamanlarda bebek tek tarafta karnımı dışarı doğru iyice ittirip geriyor ve beklıyor 5,6 saniye sonra birden bırakıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor defalarca. Ve ağrıtıyor beni. Bu kasılma mıdır
Bugün bu söylediğin birkaç kez bana da oldu göğsümün altında bir top oluşuyor sanki. Sertleşiyor hatta bir iki defa rahatsız bile etti bu his beni. Muhtemelen yalancı sancılar başladı. Yarın nstde sancım çıkabilir. Ama düzenli değil. Ay bayramda ya da öncesinde gelmeye kalkmasınlar da. 37yi görebilseydik

Çok şükür çok sevindim adına. Bundan sonrası hep iyi olur inşallah 😊 🙏🏻 benim de pazartesi kontrolüm var 35 oluyorum. En son suyun fazla demişti bakalım inşallah bu sefer iyi şeyler söyler
Hadi inşallah hayirli haberler canım ☺️ Nst girdin mi hiç bana hiç nst falan demedi 30. Haftada 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi. Bir daha iğne verir mi acaba sana verdi mi doktorun

Hadi inşallah hayirli haberler canım ☺️ Nst girdin mi hiç bana hiç nst falan demedi 30. Haftada 4 doz ciğer geliştirici iğne verdi. Bir daha iğne verir mi acaba sana verdi mi doktorun
Evet canım 32de NSTye girdim. 26da ve 32de ciğer geliştirici iğne yapıldı. Sen kaçıncı haftadasın? 32den sonra NSTye girersin. Kontrol ne zamandı?

Sanırım senin de pazartesiydi kontrol dimi? 33mü oluyorsun? NSTye de girersin bu hafta 😊Ay hadi İnşallah güzel haberler alalım🥰🙏🏻

Siz benden ileridesiniz inşallah o enerji iki haftaya bana da uğrar 😅
Aksak gebe yürüyüşü de yapın. Ben bazen öyle yürüyorum kaldırımda görenler bu deli çıktı yine diyorlardır kesin 😂
İnşallah sağlıkla, en güzel zamansa gelir yavrunuz.
Amin inşallah her şeyi yapıyorum ama gününü dolduracak herhalde kilosu da çok hızlı artıyor Salı günü suni sancı verelim diyecek sanırım doktor. hem heyecanlı hem gerginim hayırlısını diliyorum artık sadece 😊

Amin inşallah her şeyi yapıyorum ama gününü dolduracak herhalde kilosu da çok hızlı artıyor Salı günü suni sancı verelim diyecek sanırım doktor. hem heyecanlı hem gerginim hayırlısını diliyorum artık sadece 😊

Bir şey kalmamış ya ne güzel kavuşacaksınız 🥰
Güzel güzel kilo alsın, büyüsün, sağlıkla gelsin bebiş 🥰

Kızlar ya son 1 saattir belimde korkunç bir ağrı var ne yapsam geçmiyor, doğum belirtisi olabilir mi sizce? İki gün önce hafif düzenli kasılmalarım olmuştu ama açılmam yoktu ve nst’de pek bişey çıkmadı. Acayip sırtım ağrıyor şu an ters bi hareket de yapmadım. Sitede yazmış birkaç kişi bel ağrısı doğum belirtisi diye olabilir mi acaba ya doğurcam mı😂😂 garip bir durgunluk var zaten üstümde sabahtan beri

Kızlar ya son 1 saattir belimde korkunç bir ağrı var ne yapsam geçmiyor, doğum belirtisi olabilir mi sizce? İki gün önce hafif düzenli kasılmalarım olmuştu ama açılmam yoktu ve nst’de pek bişey çıkmadı. Acayip sırtım ağrıyor şu an ters bi hareket de yapmadım. Sitede yazmış birkaç kişi bel ağrısı doğum belirtisi diye olabilir mi acaba ya doğurcam mı😂😂 garip bir durgunluk var zaten üstümde sabahtan beri
Olabilir bir doktoruna sor istersen. Zamanı da gelmiş zaten sanırım😊

Yavas yavas tamamlaniyorduu 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20250323_215923_Gallery.webp
    Screenshot_20250323_215923_Gallery.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 73
Olabilir bir doktoruna sor istersen. Zamanı da gelmiş zaten sanırım😊
Şaka gibi ama doktorum numarasını paylaşmıyor malesef🙃🙃 hastaneyi aramam gerekiyormuş onlar ona haber verirlermiş öyle dedi. Aşırı saçma bir olay. O yüzden zırt pırt arayamıyorum hastaneyi de zaten herkes aşırı suratsız ve gıcık😂 hele asistanların girdiği tripler beni acayip güldürüyor. O yüzden kendi başıma anlıycam doğumun başlayıp başlamadığını bir şekilde😀 bir sonraki doğumumda hastaneyi değiştiricem kesinlikle

Şaka gibi ama doktorum numarasını paylaşmıyor malesef🙃🙃 hastaneyi aramam gerekiyormuş onlar ona haber verirlermiş öyle dedi. Aşırı saçma bir olay. O yüzden zırt pırt arayamıyorum hastaneyi de zaten herkes aşırı suratsız ve gıcık😂 hele asistanların girdiği tripler beni acayip güldürüyor. O yüzden kendi başıma anlıycam doğumun başlayıp başlamadığını bir şekilde😀 bir sonraki doğumumda hastaneyi değiştiricem kesinlikle
Gerçekten şaka gibi ama neyse doğum başlayınca anlarsın zaten 😊 normal doğum bekliyorsan sorun yok😊

Sürekli değilde kesik kesik gelen bir ağrıyaa evet doğum belirtisi olabilir. Aslında sürekli ağrıyla başlayanda oluyor ama genelde gidip gidip gelenler ciddiye alınıyor. Sen yinede tüm gece bi kontrol et. Bir de sıcak duşa girmeni öneririm. Eğer ki duşla rahatlıyorsan doğum başlamamıştır. Ancak sıcak su ile daha çok arttıysa hayırlı olsun doğum başladı 😂

Back
X