Allah bebislerimizi korusun inşallah artık içini ferah tut canım stres yapma hiç dikisten sonra direk incelme duruyor zatenEvet çok şükür bin şükür
Benimkini de perinatolog farketti. Her ay düzenli gittiğim doktor farketmedi malesef. Rabbim kimseye yaşatmasın
bundan ben aldım. güzel her şeyiyle akşam eve geçince fotoğraf da atabilirim isterseniz.Kızlar babynest almayı düşünüyorum bir sosyal medya kullanıcısının reklamında bu modeli görmüştüm bir kaç kez de karşıma çıktı çanta haline gelmesi başka yerlere götürebilirim gittiğim yerde bebişin yatağı olur diye düşündürüyor sizce mantıklı mı? Bunu kaç aya kadar kullanıyorlar birde fiyatı normal mi? İlk bebeğim hangi ürünler gerekli hangileri değil tam emin olamıyorum birde ne kadar süre kullanır onu da bilemedim. Bunu alırsam ilk zamanlar için gece yatağa koyarım ve bizimle uyur diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz fikir almak istedim. #reklamdegil
Salmon Poppy Taşınabilir Baby Nest
Taşınabilir Baby Nest ile tanışın - bebeğinizin oyun, rahatlama ve dinlenme zamanları için rahat ve pratik bir alan! Sevgiyle ve özenle hazırlanan bebek yuvamız, organik malzemelerle üretilmiştir ve çocuğunuzun cildine zarar veren madde içermez.kumori.com.tr
Evet kargonun geç geldiğini yorum olarak da yazmışlar yorumunuz bilgilendirici oldu sanırım alacağım eve gidince son kez inceleyip sipariş vermeyi düşünüyorumbundan ben aldım. güzel her şeyiyle akşam eve geçince fotoğraf da atabilirim isterseniz.
yalnız bu reflü yatağı değil maalesef. reflü olsun isterseniz ayrıca minderini de almanız gerekiyor. ben onu almadım şu anlık.
ürün büyük bebeğin büyüklüğü de önemli ama uzun bir süre kullanılır gibi.
fiyatı ben alırken 1800 civarıydı. o zamanlar bile muadillerine göre pahalıydı ama 1800 lira eder bence.
biraz şikayet gibi olacak ama ürünü aşırı geç gönderdiler. kaç defa iptal etsem mi diye düşündüm. belki görmüşsünüzdür, ürünü ne zaman kargoya verecekleri yazıyor. benim ürünüm aldıktan 2 hafta sonra kargolanacaktı. tamam iki hafta beklerim dedim ama o kargo tarihinden de 3 hafta sonra kargoya verildi. ürün elime 1 aydan daha uzun bir sürede ulaştı. bu durum beni çok şaşırttı.
sizin belki böyle olmaz ama aklınızda bulunsun isterim çünkü ben alırken de kargonun geç geldiğini okumuştum ama bu kadarını okumamıştım.
hayırlı olsun şimdidenEvet kargonun geç geldiğini yorum olarak da yazmışlar yorumunuz bilgilendirici oldu sanırım alacağım eve gidince son kez inceleyip sipariş vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım . Sağlıkla kucağıma alayımAllah bebislerimizi korusun inşallah artık içini ferah tut canım stres yapma hiç dikisten sonra direk incelme duruyor zaten
Benim de vajina girişinde içinde ve kasıklarimda iğne batması gibi anlık batmalar oluyor 2 3 gündür arttı. Kontrolüme de daha var. Rahim büyüyor ondan kaynaklidir diye düşünüyorum ama insan ister istemez emin olmak istiyor.İnşallah canım . Sağlıkla kucağıma alayım
Arada iç bacaklarım ağrıyor korkuyorum sanki dikiş açılacakmış diye. Kas ağrısı normaldir inşallah rahme yakın iç bacak kısmı
Bende öyleyim saçma rüyalar silsilesi normaldede böyleydim zaten şimdi de arttıRuyalarimin sacmalik seviyesi iyice artti uyaninca gülüyorum artik o neydi diyeçok rüya gören biri degilimdir ama artk hem uzun hemde sacma ruyalar görüyorum
Büyüdü valla ozellikle son 10 gundur falan montumdan bile belli oluyorMerhabalaarnasilsiniz hanimlar ? Gobekler iyice büyüdü mü bnm bi anda cikti cok saskinim 2 gündür kocaman gobekle geziyorum.normalde bol seylerle gizleyebiliyodum artk gizlenmiyo
Alakasiz seyler olunca komik oluyoBende öyleyim saçma rüyalar silsilesi normaldede böyleydim zaten şimdi de arttı
Ben montu kapatamiyorum artikBüyüdü valla ozellikle son 10 gundur falan montumdan bile belli oluyorgobek buyumesiyle bel agrilari basladi bende
Evet benim cuma günü kontrolüm inşallah hersey yolundadırBenim de vajina girişinde içinde ve kasıklarimda iğne batması gibi anlık batmalar oluyor 2 3 gündür arttı. Kontrolüme de daha var. Rahim büyüyor ondan kaynaklidir diye düşünüyorum ama insan ister istemez emin olmak istiyor.
Bende 97 kilo ile gebe kaldım. İlk 3 ay 6 kilo verdim 91e düştüm,bulantılar vs. Şimdi 22+1im ve 95,96 kilo değişiyor kilom almadım. Bebegım de 1 hafta önden gidiyor senin gibi kilosunda gelişiminde bir sorun yok.Merhaba hamişler. Kafama takılan ve beni endişelendiren bir konu var. 26+6’dayım. Hamile kaldığımda 89 kiloydum. Şu an 81,5 kiloyum. İlk zamanlar çok kilo verdim bulantılardan. 5. Aydan beri de aynı kilodayım. Şu an gayet normal bir insan gibi yemek yiyorum. Aç bırakmıyorum asla kendimi. Protein, sebze, karbonhidrat hepsinden alıyorum güzelce. Sadece çok abanmıyorum yemeklere çünkü çok yiyince midem sindiremiyor saatlerce ağrı çekiyorum o yüzden az az sık sık yemeye çalışıyorum. 7 aylık olmak üzereyim. Ama kilom asla artmıyor. Bebekte de çok şükür bugüne kadar gelişmiyle ilgili herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Hatta 1 hafta önden gitti hep. Bu durumu anlayamadım gitti. 2 gün sonra kontrol var bakalım. Benzer bir durum yaşayan var mı? Herkes 5-6. aydan sonra kilo alırsın dedi de ben almıyorum. Bu normal mi? Kafam çok karışıyor. Herkes diyor ki eğer kiloluysan 5-6 kilo alman lazım. Ben 8 kilo verdim üstüne kilo almadım bile. Korkmalı mıyım sizce?
Merhaba hamişler. Kafama takılan ve beni endişelendiren bir konu var. 26+6’dayım. Hamile kaldığımda 89 kiloydum. Şu an 81,5 kiloyum. İlk zamanlar çok kilo verdim bulantılardan. 5. Aydan beri de aynı kilodayım. Şu an gayet normal bir insan gibi yemek yiyorum. Aç bırakmıyorum asla kendimi. Protein, sebze, karbonhidrat hepsinden alıyorum güzelce. Sadece çok abanmıyorum yemeklere çünkü çok yiyince midem sindiremiyor saatlerce ağrı çekiyorum o yüzden az az sık sık yemeye çalışıyorum. 7 aylık olmak üzereyim. Ama kilom asla artmıyor. Bebekte de çok şükür bugüne kadar gelişmiyle ilgili herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Hatta 1 hafta önden gitti hep. Bu durumu anlayamadım gitti. 2 gün sonra kontrol var bakalım. Benzer bir durum yaşayan var mı? Herkes 5-6. aydan sonra kilo alırsın dedi de ben almıyorum. Bu normal mi? Kafam çok karışıyor. Herkes diyor ki eğer kiloluysan 5-6 kilo alman lazım. Ben 8 kilo verdim üstüne kilo almadım bile. Korkmalı mıyım sizce?
Sizlerin aldıgı kg ile bebeğin gelişiminin bi alakası yok 35 kg alan 1,850 bebiş doğuran gebe tanıdıklarım var. 12 kg alıp 3,750 bebiş doğuran da var. demek ki yediğiniz besinler sağlıklı ve bebek kg alıyor. hamur ve tuza abanmadıkça çok kg alınmaz zaten. ben 67 kg ile gebe kaldım 63 kg düştüm şuan 66 yim 23 haftalıgım.Bende 97 kilo ile gebe kaldım. İlk 3 ay 6 kilo verdim 91e düştüm,bulantılar vs. Şimdi 22+1im ve 95,96 kilo değişiyor kilom almadım. Bebegım de 1 hafta önden gidiyor senin gibi kilosunda gelişiminde bir sorun yok.
Sadece şunu okumuştum 9 ay boyunca 10,12 kilo almak ideal olanmış. Bide biz kilolu hamile kaldığımız için ekstra almamamız normal diye duymuştum. Son iki ayda bebegın suyu kilosu vs artabilir biraz. Oda normal olması gereken . Umarım bir sorun değildir bu
Öyle tabi ama ben kilo verdikten sonra 1 kilo bile almadım onu anlayamıyorum. Çevremde kilo alman gerekmiyor mu diyen insanlar var kafamı karıştırıyolar. Neyse bakalım hayırlısı olsunSizlerin aldıgı kg ile bebeğin gelişiminin bi alakası yok 35 kg alan 1,850 bebiş doğuran gebe tanıdıklarım var. 12 kg alıp 3,750 bebiş doğuran da var. demek ki yediğiniz besinler sağlıklı ve bebek kg alıyor. hamur ve tuza abanmadıkça çok kg alınmaz zaten. ben 67 kg ile gebe kaldım 63 kg düştüm şuan 66 yim 23 haftalıgım.
Kaç yaşındasınızMerhaba hamişler. Kafama takılan ve beni endişelendiren bir konu var. 26+6’dayım. Hamile kaldığımda 89 kiloydum. Şu an 81,5 kiloyum. İlk zamanlar çok kilo verdim bulantılardan. 5. Aydan beri de aynı kilodayım. Şu an gayet normal bir insan gibi yemek yiyorum. Aç bırakmıyorum asla kendimi. Protein, sebze, karbonhidrat hepsinden alıyorum güzelce. Sadece çok abanmıyorum yemeklere çünkü çok yiyince midem sindiremiyor saatlerce ağrı çekiyorum o yüzden az az sık sık yemeye çalışıyorum. 7 aylık olmak üzereyim. Ama kilom asla artmıyor. Bebekte de çok şükür bugüne kadar gelişmiyle ilgili herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Hatta 1 hafta önden gitti hep. Bu durumu anlayamadım gitti. 2 gün sonra kontrol var bakalım. Benzer bir durum yaşayan var mı? Herkes 5-6. aydan sonra kilo alırsın dedi de ben almıyorum. Bu normal mi? Kafam çok karışıyor. Herkes diyor ki eğer kiloluysan 5-6 kilo alman lazım. Ben 8 kilo verdim üstüne kilo almadım bile. Korkmalı mıyım sizce?
Çevremizdekiler hamile kalınca genellikle çok aşırı kilo alıyor bebek doğuyor hala aynı kilodalar göbekleride bu yüzden gitmiyor sebebinide doğuma bağlıyorlar ama 30-40 kilo almak ne demek asıl sağlıksız olan bu kadar kilo almak hiçbir literatür de kilo alıp sonradan verememek vs diye bişey yokÖyle tabi ama ben kilo verdikten sonra 1 kilo bile almadım onu anlayamıyorum. Çevremde kilo alman gerekmiyor mu diyen insanlar var kafamı karıştırıyolar. Neyse bakalım hayırlısı olsun
Çevredekileri bosver doktorlar zaten kiloyu takip ediyor doktorun neden kilo almadin alman lazimdi derdi zaten oyle gerekli olsa. Bebek de normal gelisim gösteriyormus hic takacak bi durum yok bence. Kilo almak iyi degil zatenÖyle tabi ama ben kilo verdikten sonra 1 kilo bile almadım onu anlayamıyorum. Çevremde kilo alman gerekmiyor mu diyen insanlar var kafamı karıştırıyolar. Neyse bakalım hayırlısı olsun