- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.281
Aynen oraları hiç bilem sen hangi hastaneye gittin ve hangi bölüme kenidini özet geçsene bi ilk gebelikmiAnadolu yakasinda oturuyor kimse sorsam ben Kaldim avrupalarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oraları hiç bilem sen hangi hastaneye gittin ve hangi bölüme kenidini özet geçsene bi ilk gebelikmiAnadolu yakasinda oturuyor kimse sorsam ben Kaldim avrupalarda
Iyi olmus canim iste senin icin de gitmen. Gercekten Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin. Kendi tedavimizi tanımızı kendimiz koyar olduk. Iyi doktor görünce insan mutlu oluyorTeşekkür ederim evet kimyasaldan sonra düzgünce gözükmemiştim şimdiki doktor çok iyiydi ilgilendi tek tek sordu içim rahatladı
Ben de kendimden şüpheliyim göğüslerime dokunamıyorum çook acıyoo senin geçen ay böyle bir belirtin olmuşmuydu canım?Teşekkür ederim evet kimyasaldan sonra düzgünce gözükmemiştim şimdiki doktor çok iyiydi ilgilendi tek tek sordu içim rahatladı
Yerleşme kanamasından sonra ömrümde ilk defa göğüs ucum acıdı şok olmuştu. Dedimmya farklı bişe var. 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı değerimBen de kendimden şüpheliyim göğüslerime dokunamıyorum çook acıyoo senin geçen ay böyle bir belirtin olmuşmuydu canım?
O ağrı adet zamanların filan olurmuyduBen de kendimden şüpheliyim göğüslerime dokunamıyorum çook acıyoo senin geçen ay böyle bir belirtin olmuşmuydu canım?
Kesinlikle ama okuya okuya girdim rabbi yesr ve ayetülkürsü okudum iyi olsun ilgilensin terslemesin diye şimdi çogu doktor tersliyorIyi olmus canim iste senin icin de gitmen. Gercekten Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin. Kendi tedavimizi tanımızı kendimiz koyar olduk. Iyi doktor görünce insan mutlu oluyor
Yumurtlama zamanı başlar 1 hafta kadar sürer sonra biterdi. Şimdi bata 3 gün kaldı daha da arttı hiç bu kadar yoğun olmadı onca zamanO ağrı adet zamanların filan olurmuydu
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımVerdim doktor daha çok yeni dedi
Peki yerleşme kanaması nasıldı? Dün 19. Günümde kahveye yakın kirli bir akıntı gördüm günlük pedimdeYerleşme kanamasından sonra ömrümde ilk defa göğüs ucum acıdı şok olmuştu. Dedimmya farklı bişe var. 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı değerim
Benimde 29 ama kilo ve iri yapılı olmam nedeniyle daha büyük gösteriyorum bana göreKızlar yaşa laf gelmişken kaç yaşındasınız ben 33. Fakat herkes 23 der minyonum göstermiyorum. Gerçekten bak
O zaman test tekrarla yine çizgi görürsen kan ver umarım vardırAdetim 1 gün geçti canım
Ben avrupadayım buraya gelin geldimİstanbulda avrupadamsinz asyadami kizlar
Tebrik ederim belirtileriniz nelerdiKızlar hamileymişim
Malesef cnm 2 çıktı beta değilmişimO zaman test tekrarla yine çizgi görürsen kan ver umarım vardır
inşAllah canım Rabbim gönlüne göre versinNasip olursa birkaç ay sonra ancak gidebileceğim ama inşallah hiç gerek kalmaz
İnan bana şimdiki 20'ler 30 gösteriyor ama 30-40'lar daha gençBen 41 ama 32 gösteriyorum
Reglime daha 3 gün var betam 74 çıktıHayırlı olsun canım kaç çıktı betan reglin kaç gün geçti
Yumurtlama dönemimden beri aşırı kasık ağrılarım oluyodu çatlamadan sonraki gün özellikle belime bacağıma kadar vurdu ağrı rahmime kramp girdi ve beyaz bi akıntı geldi çok yoğun sonra bidaha akıntım olmadı onun dışında belirgin bi belirtim yoktu herkesin iştahı açılırken benim iştahım çok azdı ve çok yorgundumTebrik ederim belirtileriniz nelerdi
Tebrik ederim çok sevindim adınıza benimde 3 gün var ama henüz test yapmadımYumurtlama dönemimden beri aşırı kasık ağrılarım oluyodu çatlamadan sonraki gün özellikle belime bacağıma kadar vurdu ağrı rahmime kramp girdi ve beyaz bi akıntı geldi çok yoğun sonra bidaha akıntım olmadı onun dışında belirgin bi belirtim yoktu herkesin iştahı açılırken benim iştahım çok azdı ve çok yorgundum
Canım güzel bir şey olmamasından kısmını anlayamadım. Ya hadi inşallah Ben senin için pozitif düşünüyorum dua edelim bol bolAcildeki çok kaşık ağrım var diyince kadın doğuma gözük dedi baktım randevu var Göztepe Süleyman yalçındayım bu arada baktım randevu var aldım hemen girdim vajina muanesi oldum bi güzel yumurtalarıma filan baktırdım folikül atmış dedi şuan gebesin veya değilsin diyemem dedi zaten beta 7. Günden sonra çıkar dedi geçen atı anlattım evet kimyasal dedi bi gebelik başlamış ama devam etmemiş dedi olmadı yine güzel bişeymi olmamasından dedim evet dedi ilaç verdi yine 10. Güne kadar içebilirsin dedi enfeksiyonun var bu ay olmaz filan demedi Evanora M minma1215 babylovee