- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.261
Testi n varsa adet günü yap canm. Bu awox muKızlar gece 4 te yapmıştım test can sıkıntısından hala bakıp duruyorum fotolarına testin kendisini sinirlenip çöpe attım hiç mi gölge yok ya tertemiz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi n varsa adet günü yap canm. Bu awox muKızlar gece 4 te yapmıştım test can sıkıntısından hala bakıp duruyorum fotolarına testin kendisini sinirlenip çöpe attım hiç mi gölge yok ya tertemiz dimi
Amin canım kandilimiz mübarek olsun ben de doktora gittim pcosum olmasına rağmen hiçbir kan testi bile istemedi 1 yıl dene öyle gel dedi. Devlet hastanesindekiler hep böyle mi yapıyoryok canım dr un yumurta durumuna yaşına vs bakarak veriyo ben 2. bebek için uğraşanlardanım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kandilimiz mübarek olsun
Yok canım prodoctor 3 gün var regleTesti n varsa adet günü yap canm. Bu awox mu
Ay insallah o mucize olur da en kisa zamanda o mujdeli haberi aliriz gercekten o kadar cok istiyorum ki.. hepimiz gebelik testimizin pozitif halini gonderelim en kisa zamanda birbirimizeBelki bir mucize gibi olabilir ama bu ay hepimiz hamile kalırsak o kadar mutlu olacağız ki yani gerçekten burada pozıtfleri gördükçe mutlu oluyorum her ay Yeni Bir Umut demiştik ya gerçekten Allah insanın içine veriyor O umutları. Rabbim yüzümüzü güldürsün Sen ne durumdasın kanama falan
Canım bişey çekmiyor valla ama mide ekşimesi var bunun içinde çok erken senin bat ne zaman?Ay aynı ben de öyle yaptım. Çok heyecanlandım senin adına. Mutlu haberi verirsin inşallah. Canının çektiği bişey var mı. Bariz aşerme gibi değil de ben mesela aşırı tuzlu yemek yemeye başlamıştım. Onun gibi
Orası öyle tabi ama doktorlar yaşı duyunca hemen tüp bebek diyor. Fizyolojik olarak yumurta rezervi azalıyor41de niye olmasın ki. Hamile kalamayacak olsak Allah niye 55 yaşında menopoza girecek şekilde yaratsın bizi. O zamana kadar umut var benim çevremde hep var 40lı yaşlarda hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapanlar. Hiç öyle olumsuz düşünme.nerden baksan 13-14 senen var kız o sürede kaç çocuk yapılır öyle bak olaya
Hiç belli olmaz ilk gebeliğimde 1 gecede tutmuştu yaş genç olunca oluyorİnşallah tutmuştur ben hiç o kadar düzenli değerlendiremedim
Ben 41 ama 32 gösteriyorumKızlar yaşa laf gelmişken kaç yaşındasınız ben 33. Fakat herkes 23 der minyonum göstermiyorum. Gerçekten bak
Canm sıkmak şart mı soyup direk tuketsem öyle icemem belkiKızlar yeni yumurtlayanlar özellikle havuç tutunmaya yardımcı. Her gün 1 tane sıkıp içiyorum bennn
malesef devlet hastanesi bu şekil yaklaşıyo canım imkanın varsa özel dr a bi git danış istersenAmin canım kandilimiz mübarek olsun ben de doktora gittim pcosum olmasına rağmen hiçbir kan testi bile istemedi 1 yıl dene öyle gel dedi. Devlet hastanesindekiler hep böyle mi yapıyor
Nasip olursa birkaç ay sonra ancak gidebileceğim ama inşallah hiç gerek kalmazmalesef devlet hastanesi bu şekil yaklaşıyo canım imkanın varsa özel dr a bi git danış istersen
Canm bı ara profil fotoğrafı yaptığında gördüm seni kızının doğum gününde rabbim sana bağışlasın ay parçası gibi kızın var maşallah seni de gördüm hiç 33 gibi durmuyosun valla 23 24 fln bence çok şaşırdım şuan sana da maşallahKızlar yaşa laf gelmişken kaç yaşındasınız ben 33. Fakat herkes 23 der minyonum göstermiyorum. Gerçekten bak
İstanbulda avrupadamsinz asyadami kizlar28 istanbuşdan katılıyorum yarışa 9 aylık evliyim yarışmacılara kolay gelsin
Bekle bakalım canım bu gün kandil dua edelim birbirimizeAcildeki çok kaşık ağrım var diyince kadın doğuma gözük dedi baktım randevu var Göztepe Süleyman yalçındayım bu arada baktım randevu var aldım hemen girdim vajina muanesi oldum bi güzel yumurtalarıma filan baktırdım folikül atmış dedi şuan gebesin veya değilsin diyemem dedi zaten beta 7. Günden sonra çıkar dedi geçen atı anlattım evet kimyasal dedi bi gebelik başlamış ama devam etmemiş dedi olmadı yine güzel bişeymi olmamasından dedim evet dedi ilaç verdi yine 10. Güne kadar içebilirsin dedi enfeksiyonun var bu ay olmaz filan demedi Evanora M minma1215 babylovee
Asya ataşehirdeyimİstanbulda avrupadamsinz asyadami kizlar
İstnbulda nerdesn kuzuBen de İstanbul'dan katılıyorum
Canim öncelikle gecmis olsun. Sen degerlendirmistin zaten günleri gecikmeyi bekle bakalim inşallah güzel haberlerle doldurcaz buralari grubumuzda cok pozitif alan arkadasimiz oldu bizlere de ugur getirecek inşallah burasi ❤Acildeki çok kaşık ağrım var diyince kadın doğuma gözük dedi baktım randevu var Göztepe Süleyman yalçındayım bu arada baktım randevu var aldım hemen girdim vajina muanesi oldum bi güzel yumurtalarıma filan baktırdım folikül atmış dedi şuan gebesin veya değilsin diyemem dedi zaten beta 7. Günden sonra çıkar dedi geçen atı anlattım evet kimyasal dedi bi gebelik başlamış ama devam etmemiş dedi olmadı yine güzel bişeymi olmamasından dedim evet dedi ilaç verdi yine 10. Güne kadar içebilirsin dedi enfeksiyonun var bu ay olmaz filan demedi Evanora M minma1215 babylovee
Anadolu yakasinda oturuyor kimse sorsam ben Kaldim avrupalardaAsya ataşehirdeyim
Bekle bakalım canım bu gün kandil dua edelim birbirimize
Teşekkür ederim evet kimyasaldan sonra düzgünce gözükmemiştim şimdiki doktor çok iyiydi ilgilendi tek tek sordu içim rahatladıCanim öncelikle gecmis olsun. Sen degerlendirmistin zaten günleri gecikmeyi bekle bakalim inşallah güzel haberlerle doldurcaz buralari grubumuzda cok pozitif alan arkadasimiz oldu bizlere de ugur getirecek inşallah burasi ❤
Kimyasal da olsa gebelik olabildigini biliyorsun canim en azindan bu iyi birsey