• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım güzel bir şey olmamasından kısmını anlayamadım. Ya hadi inşallah Ben senin için pozitif düşünüyorum dua edelim bol bol
Kimyasal olması yinede güzel birşey mi dedim demekki gebe kalabiliyormusşum diye evet dedi ay hastaneye 10 da geldik çıkamadık hala eşimin kolu kırık alçıda çıkaracaklar diye bekledik çıkmadı yanı bende beklemekten sıkıldım neye randevu varda bi güzel gözüktüm

Hahahha benm de dün tarator yedim 1tane kalmıs bugun alacagm kızımı okuldan alırken untmamam lazm. Kaynvalıdecgm bizde ya dedi kızım napcn onu. Gözümde bir bulanklk var gibiydi bu ara. Randevu da aldım göze. Dedim göze faydalı ya hahhaha😂
Ay deseydin ya siz bi torun daha sevin diye uğraşıyorum 😂😂😂 kalpten giderdi herhalde 😂😂

Kuzum şimdi tekrar yaptım bir şey yok. Galiba yine ve yeniden test hatalı Mevsimm34 Mevsimm34
IMG_6933.jpeg

IMG_6932.jpeg

Elimde kalan son testi yaptım dayanamadım maalesef. İnternetten test aldım yine pazartesi gelirler. Testlere para verip duruyoruz zaten 😔

Eklentiler

• IMG_20250102_172609.jpg
    IMG_20250102_172609.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20250102_172644.jpg
    IMG_20250102_172644.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar iyi akşamlar klomen kullanıp 20 aralıkta ovitrellw vurduk adetim 1 ocaktı ama henüz olmadım kasıklaeımda tuhaf bir batma var yarın akşam kan versem kanımda çıkar mı acaba yardımcı olabilir misiniz

Kızlar bugün yumurtlamanın yumurtlamanın 14. Şüpheli ilişkinin 13. Günü test yaptım bebe time ilk on dakikada silik çizgi çıktı yarısı net devamı çok açık toz pembe gözle daha iyi görüyorum ama hata olabilirmi akşam ne zmn tekrarliyim testi önerilere açığım ( ilk 10 dakikada çıktı 20. Dakikada suya tuttum 5 taniye duruyor hala )

Eklentiler

• IMG_7803.jpeg
    IMG_7803.jpeg
    218,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar 25 inde çatlama olmuştu değerlendirdik o günden beri göğüs ağrım var sanki biraz koyulaşma var gibi yada üç kısmk genişledi anlamadım ama test yaptım bugün negatif daha çok mu erken acaba

Back
X