Yetisebilirsem bugun yine kan verecegim. Aslinda dun vermem gerekiyordu ama tatil oldugu icin laboratuvar kapaliydi. Simdiye kadar 3 kere beta baktim ve duzenli artti. Umarim bundan sonra da boyle devam eder. Ama bu gebeligimde de sorun cikarsa sanirim pihtilasma icin vs gerekli testleri yaparlar.
Ilkinde sorun olmayip digerlerinde kan pihtilasmasi cikabiliyor olmasi cok garip.
Benim bir onceki gebeligimde beta artislarim garip olmasina ragmen yolk kesesi, sonra bebek olustu ve buyudu.. 9 haftada lekelenmelerim basladi. 11. Haftada da kalbi durdu... Yani aslinda betada basindan beri sorun vardi. Kan pihtilasmasi olsa betada vs bir sorun olmadan aniden kalbi durmaz miydi ki? Ben hamileligimin basindan itibaren olumlu sonuclanmayacagini biliyordum ve oyle de oldu. Genetik sorun vardir dedim ama bir sorun yokmus begimde. Insallah bugun yuzumu guldurecek sonuclar alirim.
Yasadigim ulkede bugune kadar gittigim tum doktorlar asiri rahatti.. Yani hic sanmiyorum ki doktoru degistirsem birsey fark etsin