• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
@tilyam Eldorin Eldorin turuncusev turuncusev B Bu benim dunyam @Umutvari kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Canımm benim göğüslerim çok koyulasti ve 10. Haftaya giricem hala acıyor. Ama asıl sıkıntım mide bulantım kusma yok ama bulantı ve rahatsızlık hissi hiç geçmedi inşallah 3 ay bitince biterde rahat bı nefes alırım. Hiç stres yapma geçebilir ilk hamileligimde 9. Haftada normale dönüp çok rahat bir hamilelik geçirmiştim

Günaydın kızlarrrr bugün kontrolüm var 9+5 oldum Allahın izni ile . Birazdan hastaneye gideceğim. Sanırım aranızda cinsiyet tahmini yapanlar varmış rica etsem bana da bakarmısınız bu 9+1 di paylaşıyorum 😂♥️ melegim can melegim can

Eklentiler

• 956F8292-B708-49F0-90BF-157DE5DAB0DE.jpeg
    956F8292-B708-49F0-90BF-157DE5DAB0DE.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 59
Sağlıklı doğum yapıp sonra ki gebeliklerinde kan pıhtılaşma sorunu olanları duydum. Yurtdışı sorun değilde doktor önemli açıkçası. Ben ilk 2 düşüğümden sonra kadın doktorumu değiştirdim bana doğru düzgün açıklama yapamıyordu.
Yetisebilirsem bugun yine kan verecegim. Aslinda dun vermem gerekiyordu ama tatil oldugu icin laboratuvar kapaliydi. Simdiye kadar 3 kere beta baktim ve duzenli artti. Umarim bundan sonra da boyle devam eder. Ama bu gebeligimde de sorun cikarsa sanirim pihtilasma icin vs gerekli testleri yaparlar.

Ilkinde sorun olmayip digerlerinde kan pihtilasmasi cikabiliyor olmasi cok garip.

Benim bir onceki gebeligimde beta artislarim garip olmasina ragmen yolk kesesi, sonra bebek olustu ve buyudu.. 9 haftada lekelenmelerim basladi. 11. Haftada da kalbi durdu... Yani aslinda betada basindan beri sorun vardi. Kan pihtilasmasi olsa betada vs bir sorun olmadan aniden kalbi durmaz miydi ki? Ben hamileligimin basindan itibaren olumlu sonuclanmayacagini biliyordum ve oyle de oldu. Genetik sorun vardir dedim ama bir sorun yokmus begimde. Insallah bugun yuzumu guldurecek sonuclar alirim.

Yasadigim ulkede bugune kadar gittigim tum doktorlar asiri rahatti.. Yani hic sanmiyorum ki doktoru degistirsem birsey fark etsin :D

Benimde basit sekerdi hatta dr ilaci bile keselim filan diyordu veya yariya dusurelim filan ben istemedim hamilelik düşündüğüm icin. Ama hamilelikte firladi sekerim gunde bes tane igne oluorm
Ileriki haftalarda vucut insuline daha da direncli hale geliyor. Ilk hamileligimde oyle oldu. Dozlari hep arttirmak zorunda kalmistim.

Ama o zaman iyi yonetmistim durumu.. Sekerim kontrol altindaydi.. Bebegim asiri kilolu dogmadi. 3150 Gr falandi. Ama istahim falan acilmamisti o hamileligimde. Hatta 1 kere bile asermedim..

Bu kez ise istahim acildi nasil olacak bilmiyorum 😵‍💫Allah yardimcimiz olsun insallah

Yetisebilirsem bugun yine kan verecegim. Aslinda dun vermem gerekiyordu ama tatil oldugu icin laboratuvar kapaliydi. Simdiye kadar 3 kere beta baktim ve duzenli artti. Umarim bundan sonra da boyle devam eder. Ama bu gebeligimde de sorun cikarsa sanirim pihtilasma icin vs gerekli testleri yaparlar.

Ilkinde sorun olmayip digerlerinde kan pihtilasmasi cikabiliyor olmasi cok garip.

Benim bir onceki gebeligimde beta artislarim garip olmasina ragmen yolk kesesi, sonra bebek olustu ve buyudu.. 9 haftada lekelenmelerim basladi. 11. Haftada da kalbi durdu... Yani aslinda betada basindan beri sorun vardi. Kan pihtilasmasi olsa betada vs bir sorun olmadan aniden kalbi durmaz miydi ki? Ben hamileligimin basindan itibaren olumlu sonuclanmayacagini biliyordum ve oyle de oldu. Genetik sorun vardir dedim ama bir sorun yokmus begimde. Insallah bugun yuzumu guldurecek sonuclar alirim.

Yasadigim ulkede bugune kadar gittigim tum doktorlar asiri rahatti.. Yani hic sanmiyorum ki doktoru degistirsem birsey fark etsin :KK70:
Merhaba ben de ilk düşük yaptıktan sonra kan pıhtılaşmasına baktı doktor ve kan pıhtılaşması teşhisi konuldu. 2.hamileliğimde sadece aspirin ile devam ettim 2.gerinnungszentrum iğneyi uygun görmedi ama ona rağmen 8.haftada bebeğimi kaybettim.
3.hamileliğim de iğne kullandım ama bu seferde tek yumurta ikizlerine hamileydim doktorum en baştan dedi senin geçmişin de belli ve bunlarda ikiz zorlu hamilelik olacak 6. haftada hematom oluştu Gebärmutter çevresinde büyüdü keseyi sıkıştırdı bebeklerin kalbi durdu. Şimdi tekrardan 6+5 şimdilik Allah’a şükür bi ağrı sızı yok ama ben bu defa hem iğne hem de aspirin ikisini birlikte alıyorum. Ve Progesteron kapsül.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama doktor çok önemli ben 2 gebelikten sonra değiştirmiştim.

Kızlar merhabalar ilk kez yazıyorum burda tecrübeli çok kişi var sormak istiyorum size
24 Aralık'ta 13 beta ile regle 1 gün kala öğrendim .27 Aralık'ta 89 ,30 Aralık'ta da 561 olmuştu. Bugün 2 ocakta 799 çıktı. Sizce dış gebelik mi henüz doktora gitmemiştim değerim yükselsin diye bekliyordum yardımcı olur musunuz lütfen 🥺
Güzel maşallah Allah ın izniyle korkmayın Benımde 2 katı artmadı her defasında

Yasadigim ulkede bugune kadar gittigim tum doktorlar asiri rahatti.. Yani hic sanmiyorum ki doktoru degistirsem birsey fark etsin :KK70:
Doktorunuz betanızla bebeği kaybetmeniz arasında bir ilgi kurdu mu?

Arkadaşlar merhaba
Adet agrisi gibi bir agri var ama yeri cok tuaf bu sekilde olan varmi
Gobek deligimden uc parmak assa hizasında saga dogru kasiga cok yakin yerde boke wdet agrisi gbi agri giriyor bunu yasayan var mi ? Şuan biraz fazla oldu sanki adet olcam korktum baya. Hep oluorduda bukdr degil sanki rahimde adet hissim geldi.

Arkadaşlar merhaba
Adet agrisi gibi bir agri var ama yeri cok tuaf bu sekilde olan varmi
Gobek deligimden uc parmak assa hizasında saga dogru kasiga cok yakin yerde boke wdet agrisi gbi agri giriyor bunu yasayan var mi ? Şuan biraz fazla oldu sanki adet olcam korktum baya. Hep oluorduda bukdr degil sanki rahimde adet hissim geldi.
Hamile misiniz

Ileriki haftalarda vucut insuline daha da direncli hale geliyor. Ilk hamileligimde oyle oldu. Dozlari hep arttirmak zorunda kalmistim.

Ama o zaman iyi yonetmistim durumu.. Sekerim kontrol altindaydi.. Bebegim asiri kilolu dogmadi. 3150 Gr falandi. Ama istahim falan acilmamisti o hamileligimde. Hatta 1 kere bile asermedim..

Bu kez ise istahim acildi nasil olacak bilmiyorum 😵‍💫Allah yardimcimiz olsun insallah
İyi sukur gayet ii geçmiş ilk hamilelik.
Benim şuan iştahim acik degil allahtan yani normal sadece gozum aç😅, henuz sekerim duzene girmedi ama bu hafta daha iyi cuma tekrr gitcem bakalm yavas yavas duzene oturacak insaallah

Bende 7 oldum düne kadar hiç belirtim olmadı bugün çişimi yaparken bile ciğerim sökülür gibi oldu ağrı çekiyorum kasıklardan dün gece de goguslerım patlıcak sandım . İlk belirtilerimin böylesine acılı olması korkuttu doktoruma hemen mesaj attım korkmayın bebe büüyüyor yer açıldıkça ağrı cekmenız normal dedi .

Cnm bizim yaptirdiginiz kan pihtilasmasi testleri genetik testler
Birde sonradan olusan pihtilasma testleri var sonradan kazanilan pıhtılaşma diye geciyor internetten bakarsan dha net bilgiye sahip olabilirsin. Onlara suanda da baktirabilirsin zaten 10-15 günde cikiyor

Bende 7 oldum düne kadar hiç belirtim olmadı bugün çişimi yaparken bile ciğerim sökülür gibi oldu ağrı çekiyorum kasıklardan dün gece de goguslerım patlıcak sandım . İlk belirtilerimin böylesine acılı olması korkuttu doktoruma hemen mesaj attım korkmayın bebe büüyüyor yer açıldıkça ağrı cekmenız normal dedi .
Benimde ayni bgun goguslerimde dr biraz dha sislik ve agri vr
Adet gunumde yaklasior iki gun var oyuzdn sanirim braz dha siddetlendi
Rabbim korusun hepimizin bebeklerini aminn

Benimde ayni bgun goguslerimde dr biraz dha sislik ve agri vr
Adet gunumde yaklasior iki gun var oyuzdn sanirim braz dha siddetlendi
Rabbim korusun hepimizin bebeklerini aminn
Döngüde bu şekil olması normal galiba ilk gebeliğimde de her adet zamanımda vücudum tepki verirdi vücut atamadığı ıcın galiba bilirdim yani kendimi .

Kızlar içim içimi yiyordu ben bugün başka doktora kontrole gittim ve sanırım bundan sonraki sürecimi de bu doktorla devam ettireceğim☺️
Sata göre 8+6 ama ultrasonda 8+1 ölçüldü. Benim gibi olanlara söylüyorım asla ne kasık ağrısı ne bulantı ne başka bi şey hiç bi şeyim yok ama çok şükür herşey yolunda 💜Nipt için de 3ayrı firma ile görüşeceğim. Haftaya Cumartesi de kan vermiş olurum.
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bana da bi yorum bi tahmin 🎈🦋

Eklentiler

• 1000002085.jpg
    1000002085.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 41
Back
X