• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Geçmiş olsun diyelim. Geçsin gitsin ins.
Benim de tahliller iyi değil ama ilaçla geçecek ins 🤲🏼 Allah dermansız dert vermesin.

Daha önce kayıplar yaşandıysa o kadar normal ki.. annelik hamilelikten başlayan sonsuz ihtimaller ve vicdan zaten. Elinden geleni yap. Sonra tevekkül et. İns iyi olacak 💙

Onun ismini duydum evet. Tüp bebekle daha çok. Onu da sorarım. 👍🏻

Bu 10 gün sonraki kontrol rutin bi şey mi, ihtiyaç halinde mi kullanılıyor ?

Bi de önümüzdeki dönemde detaylı ultrason var. Son gittiğimde Dr bilgilendirme yaptı. Kayıt açtık sistemde, Perinatolojiye zamanı gelince randevu al dedi. Hem devlette iyi bi Dr a muayene olmak istiyorum. Hem de özelde. Onun da araştırmasındayım. Zeynep Kamilde Nazan Tarhan ve Mucize hanım varmış. İsimlerini çok duydum. Bakalım.
maalesef bir kaybım var o yüzden tedirginim rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım bu mubarek kandil günü hatrına rabbim herkese sağlıklı güzel hamilelik yaşatsın isteyen herkese de nasip etsin 🙏😍

Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an önce geçer gider sağlıkla, hayırlısıyla alırsın evladını kucağına. Hemen içini karartma inşallah kaybetmeyeceksin dualarım seninle ❤️ bir an önce iyilesmen dileklerimle 🤲❤️

Maşallah bebislerine saglikla gelsinler inşallah canım benim. Yaa yerim ben onları ziplarmis bir de ya masallahhh 🥰😍
tşk ederim canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım bu günleride burda yad edelim 🙏

Size dun yaşadığım ve sinir olduğum biseyi anlatayım 😵‍💫😵‍💫
Ya boşver ne güzel buyuduyse işte götün hepimizin büyüyor şu anda üzüldüğün şeye bak güzel büyümüş de geç herkes birşeyler söylüyor bizim hormon seviyemizi alinganligimizi düşünmeden eminim çogu gebe de duyuyordur böyle elestiriler hatta fazlasını, duymayan varsa şaşarım, sinirlenmene gerilmene moralini bozmaya değdi mi sadece bunu düsun, salla ya isteyen istediği kadar konuşsun gebelik senin bebek senin dinleme inadına he çok güzel de geç sen dusunecegine onlar düşünsün hiç degmez:lülülü:

Kv leri yemeğe çağırdım, 12+5 im bu arada kilo almadım aksine 2 kilo vermişim!
Kayınvalidem eve girer girmez daha selam vermeden eşime ayy nasıl büyümüş diye popomu gösterdi 😏 ben o sirada salata yapiyorum.
Sonra yanıma gelip çok büyümüş kesin erkek olucak kiz olsa karnın büyürdü dedi 🫨🤣 erkek bebekleri popomuzda büyütüyoruz biz 9 ay acaba😒😒 (bu arada deli gibi kiz olsun istiyor dualar ediyor kiz olsun diye)

ayrıca altımda ev esofmanim vardi kendini salmış eşofman kayınlarım gelmeden degistirecektim salatayı yapıyım öyle degistiririm diye düşündüm.
Ama görür görmezböyle soylemesi bildigin beni sinir etme çabası. Bende " sen benim popomu niye gözetliyorsun anne büyür de küçülür de ne olmuş, cok bakma sen dedim "
Ve o gün yemege gelicekler diye okadar uğraştım ki salatasindan mezesine sarmasina kadar belimin ağrısına yemeği bile rahat yiyemedim. Onlar gittikten sonra bel agrimdan ağladım eşim masaj yaptı biraz sagolsun.

Yani demem o ki kimse için deymeez (en azından benim kv icin)
Sürekli yemeğe gelen insanlar değiller kaynım da askerden izne geldi gitmeden abisi olarak eşim de davet etmek ister diye düşünüp çağırdım. Ama kimse benim kadar ince düşünceli değil sanırım
Siz kız isterken erkek olacak demesi zaten hiç hoş değil, bir de ters söylemiş. Kızlar popoda büyüyor diye biliyordum:)) Kız gebeliklerinde kalça vs yayvan genişler derler, erkek olursa karın büyür sadece derler ama böyle genel geçer kurallar olmadığını burada türlü türlü haller duyarak test ediyoruz zaten.

Yaptığımız doğru şeyler bize iyi hissettiriyor ama fazla yorulmaya değmez sahiden. Sinir bozucu insanların etkilerinden uzak bir hamilelik diliyorum💐

Ya boşver ne güzel buyuduyse işte götün hepimizin büyüyor şu anda üzüldüğün şeye bak güzel büyümüş de geç herkes birşeyler söylüyor bizim hormon seviyemizi alinganligimizi düşünmeden eminim çogu gebe de duyuyordur böyle elestiriler hatta fazlasını, duymayan varsa şaşarım, sinirlenmene gerilmene moralini bozmaya değdi mi sadece bunu düsun, salla ya isteyen istediği kadar konuşsun gebelik senin bebek senin dinleme inadına he çok güzel de geç sen dusunecegine onlar düşünsün hiç degmez:lülülü:
Üzüldüğüm şey popomun büyümesi degil hatta üzülmedim sinirlendim. Daha selam vermeden birde eşime beni küçümser gibi alay eder gibi gtü büyümüş demesi sinir bozucu. Sadece hamilelik hormonu degil hamile olmayan birine de soylense eminim dinir olurdu

Siz kız isterken erkek olacak demesi zaten hiç hoş değil, bir de ters söylemiş. Kızlar popoda büyüyor diye biliyordum:)) Kız gebeliklerinde kalça vs yayvan genişler derler, erkek olursa karın büyür sadece derler ama böyle genel geçer kurallar olmadığını burada türlü türlü haller duyarak test ediyoruz zaten.

Yaptığımız doğru şeyler bize iyi hissettiriyor ama fazla yorulmaya değmez sahiden. Sinir bozucu insanların etkilerinden uzak bir hamilelik diliyorum💐
Biz kız veya erkek olsun diye dusuncemiz yok hangisi olursa başımızın üstüne. Kendisi kız istiyor ve eşim ben erkek hissediyorum dedi birkac kez o da kendini ümitlendirmemek icin mi yapiyor bilmiyorum ama kiz olsun diye dua ederken butun belirtilerimi erkeğe benzetiyor.

Birde biseyler örmeye başladı erkek olursa hiç bisey yapmam bundan baska kiznolursa herseyi yapicam ona diyo. Bende ben bişey beklemiyorum kimseden dedim.

Ayyy çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımızla ❤️🥰❤️🥰
Amin inşallah canım benim ❤️ 😍 bu arada gen aktarımı olayına sonuna kadar katılıyorum ilk gebeliğimde kızım bacakları uzatıp karnıma dayayıp uyuyordu Dr bacaklarini ayriyeten çekmişti çok komikti iki küçük bacak 🤣 doğdu ayni babası gibi keyfine düşkün eşim de uzatır da uzatır o bacaklarını. Şimdi hala daha o bacakları karnımdaki gibi uzatıp dayıyor yastıklara öyle uyuyor çok komik ama ya 🤣❤️🥰
Kv leri yemeğe çağırdım, 12+5 im bu arada kilo almadım aksine 2 kilo vermişim!
Kayınvalidem eve girer girmez daha selam vermeden eşime ayy nasıl büyümüş diye popomu gösterdi 😏 ben o sirada salata yapiyorum.
Sonra yanıma gelip çok büyümüş kesin erkek olucak kiz olsa karnın büyürdü dedi 🫨🤣 erkek bebekleri popomuzda büyütüyoruz biz 9 ay acaba😒😒 (bu arada deli gibi kiz olsun istiyor dualar ediyor kiz olsun diye)

ayrıca altımda ev esofmanim vardi kendini salmış eşofman kayınlarım gelmeden degistirecektim salatayı yapıyım öyle degistiririm diye düşündüm.
Ama görür görmezböyle soylemesi bildigin beni sinir etme çabası. Bende " sen benim popomu niye gözetliyorsun anne büyür de küçülür de ne olmuş, cok bakma sen dedim "
Ve o gün yemege gelicekler diye okadar uğraştım ki salatasindan mezesine sarmasina kadar belimin ağrısına yemeği bile rahat yiyemedim. Onlar gittikten sonra bel agrimdan ağladım eşim masaj yaptı biraz sagolsun.

Yani demem o ki kimse için deymeez (en azından benim kv icin)
Sürekli yemeğe gelen insanlar değiller kaynım da askerden izne geldi gitmeden abisi olarak eşim de davet etmek ister diye düşünüp çağırdım. Ama kimse benim kadar ince düşünceli değil sanırım
Canım boşver hiç kendini sıkma böyle şeyler için. ( Her şeye kendini sıkan ben söylüyorum bunu da 🥲) Aslında haklısın sinir olmakta evet ama boşver yavrun için kendin için hiç takma kafaya. Ben valla kimseyi almıyorum kendi evimin işini zor yapıyorum en son kızımın doğum gününde hamileliğimin başında topladim herkesi. Mümkünse onlar beni çağırsin. Evimi zor süpürürken eşime çocuğuma zor yemek yaparken kimseyi düşünmek istemiyorum şu dönemde. Herkesin anlayışına ilgisine bizim ihtiyacımız var şu dönemde aslında. Günlük işler o kadar yoruyor ki. Bak ev süpürdüm kasıklarım batıyor. Kimse için uğraşmak istemiyorum inan ki. Sen de mümkün olduğunca kendini bebeğini düşün böyle saçma sapan şeyleri de takma kafana boşver. Nasıl olsa yakın zamanda öğrenecek cinsiyeti. Bu arada ogrenmemistin di mi daha bahsetttiysek de unuttum kusura bakma 🥰😘❤️

Ayyy öyle mi kız 😂 geçen benimki de dedi ne güzel büyüdü popom diye 🙈 ben de adam yanasamadigi için artık hayal görüyor diye düşündüm bi baktım aynaya hakkaten kocaman olmus popom 😂😂😂 kız diyorsun yani haydi hayırlısı 😂

Canım boşver hiç kendini sıkma böyle şeyler için. ( Her şeye kendini sıkan ben söylüyorum bunu da 🥲) Aslında haklısın sinir olmakta evet ama boşver yavrun için kendin için hiç takma kafaya. Ben valla kimseyi almıyorum kendi evimin işini zor yapıyorum en son kızımın doğum gününde hamileliğimin başında topladim herkesi. Mümkünse onlar beni çağırsin. Evimi zor süpürürken eşime çocuğuma zor yemek yaparken kimseyi düşünmek istemiyorum şu dönemde. Herkesin anlayışına ilgisine bizim ihtiyacımız var şu dönemde aslında. Günlük işler o kadar yoruyor ki. Bak ev süpürdüm kasıklarım batıyor. Kimse için uğraşmak istemiyorum inan ki. Sen de mümkün olduğunca kendini bebeğini düşün böyle saçma sapan şeyleri de takma kafana boşver. Nasıl olsa yakın zamanda öğrenecek cinsiyeti. Bu arada ogrenmemistin di mi daha bahsetttiysek de unuttum kusura bakma 🥰😘❤️
Allaha havale ettim dün öyle anlik bir sinir geldi geçti. Buraya da öyle içimde kalmasin diye yaziverdim :) bende çaya çağırıyorum anca yemek işine girmeye gözüm kesmiyor normalde ama dedigim gibi kaynım izne geldiğinden eşim de mutlu olur diye çağırayım dedim. Ama daha yok kendim pişirir kendim yerim bundan sonra 🤪
Ben ogrenemedim daha pazartesi gittigimizde sağ olsun yüz üstü yatmış o da poposunu gösterdi sadece 🤣🤣 popo bizim vazgecilmezimiz herhalde hahahahha.
Haftaya tekrar gidicez hem sonuc almaya hem tekrar bakariz dedi doktorum öğreniriz inşallah bu sefer

Allaha havale ettim dün öyle anlik bir sinir geldi geçti. Buraya da öyle içimde kalmasin diye yaziverdim :) bende çaya çağırıyorum anca yemek işine girmeye gözüm kesmiyor normalde ama dedigim gibi kaynım izne geldiğinden eşim de mutlu olur diye çağırayım dedim. Ama daha yok kendim pişirir kendim yerim bundan sonra 🤪
Ben ogrenemedim daha pazartesi gittigimizde sağ olsun yüz üstü yatmış o da poposunu gösterdi sadece 🤣🤣 popo bizim vazgecilmezimiz herhalde hahahahha.
Haftaya tekrar gidicez hem sonuc almaya hem tekrar bakariz dedi doktorum öğreniriz inşallah bu sefer
Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah canım benim ❤️ takma hiçbir şeyi kafaya en önemli olan şey sağlığınız ❤️❤️

Yok bende yapmadı ki ben bı kıl koparsam yerine üç kök çıkar çok pis bı tüylenme sıkıntım var birşey olmadı yumsacikta yapıyor benim annem falan hep çatlak catlaktir o yüzden kesin bende olurum diyordum ama birşey olmadı şükür, başladım yine sürmeye gece baktım kaşınma başlamış gerginlikten, ya krem de kullansan yağ bazlı olan herşey aynı kıllanma etkisini yapar müsaitse cildin o yüzden tatlı badem yağı en masumu ya da işte doğal yaglar hangisini tercih edersen hindistan cevizi yağı da kullann varmış ben denemedim
Ben de deneyeceği, tek sorun tuylenmeydi sende yapmadiysa belki bende de yapmaz 😃

Her şey Allahtan..Geçecek biliyorum ama şu an çok kötüyüm, yaşayıp acımızı imtihandır demekten başka çare yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Allaha emanet olun❤️
Aynı şeyi iki defa yaşadım seni çok iyi anlıyorum:( bebeğim 8+3 de kalbi durmuştu dünyam başıma yıkılmıştı. Şimdi ki gebeligimi de şizofren gibi geçiriyorum bisey oldu düşüncesi hep aklımda. Rabbim sana ve bana bu durumu yaşayan herkese en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi sekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Back
X