Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Kızlar Philips aventin emzikleri çok iyi bu arada. Bu bebeğime de alacağım. Ama tabii emzik ve biberon biraz şans işi. Bebeğin keyfi hangisini seviyorsa onu kullanmak zorundayız mesela oğlum damaklı emzik asla kullanmamıştı. Biberon alırken de yavaş akışlı yenidoğan biberonu olmasına dikkat edin mutlaka.

Ediz bende düşünüyorum

amerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedim

opmeye calisirlarsa opmeyin diyiin siz anne ve lohusa olucasiniz bosverin kizamazlar da

Ben de ABD 'de doğurucam büyük ihtimal, siz ABD'de nerede planladınız?

Ben de ABD 'de doğurucam büyük ihtimal, siz ABD'de nerede planladınız?
Okumusken ben yazayim Abd icin en iyisi miami, havasi ilik, dogum turizmi yapiliyor ve sirketler oraya calisiyor. Ben los angeles veya newyorkta doguracagim is durumundan dolayi. Cok arastirdim en guzeli miami kira ve hastane masraflarini da goz onune alirsak.

benim hamile paketlerinden cikan 3-5 tane buyuklu kucuklu avent biberonum var, bir de bi emzik bi de bibsin iki uc emzigi var. Daha fazlasina gerek olmaz di mi ya? 3-5 biberon bile cok hahahah

benim hamile paketlerinden cikan 3-5 tane buyuklu kucuklu avent biberonum var, bir de bi emzik bi de bibsin iki uc emzigi var. Daha fazlasina gerek olmaz di mi ya? 3-5 biberon bile cok hahahah
Çok fazla olmasına gerek yok. 2 biberon 2 emzik yeterli. Tabii hepsi yenidoğan için olması lazım belki biberonun biri 6 ay üzeri için olanlardan olabilir. Zaten daha sonraki aylarda falan alıştırma bardağı, pipetli suluk falan alınıyor ama onlar zaten 6 aydan sonra ne güzel hamile paketiymiş sizinki avent biberon yanlış hatırlamıyorsam yurtdışındaydınız değil mi, hastane mi verdi hamile paketini?

hamile oldugunuzu belirtince formu doldurup alabiliyosunuz bebek magazalarindan ebebek, rossman, watsons gibi yerler dusunun :) oralardan cikti hep biz de sasirdiik. Evet biberonlarin hepsi minik minik yenidogan icin sadece 2 tanesi buyuk biraz daha galiba <3

Ay ne güzel bir şey hamilelikte böyle şeyler çok hoşuna gidiyor insanın. Bizim burada belediyelerin 'hoşgeldin bebek' paketi var içindekiler çok basit kullanılacak gibi değil Philips avent diyince şaşırdım o yüzden. Evet büyük olanın ucu muhtemelen ileriki aylar içindir

evet, bi kac zibin corap falan da var iclerinde, mama kasigi falan da. Gercekten insan mutlu oluyomus alinca ben de oyle hissettiim :) ay umarim kullaniriz hadi bakalim biberon emzik sut ne varsa vericez insallah :)

Çöp kovasını bende istiyorum belki ilk başta kokmaz ama sonra ev bez kokar ya sürekli çöp atacak koca da yok bende
ay bunu biz de dusunmuyoduk en basta ama gecen gun kontrole gidince bi bebis bezini kirletmis, oyle baskin bi kokusu vardi ki en son esimle kesin o hava gecirmeyenleri alalim dedik hahahah bence ise yarar bi ihtiyac o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…