Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet, bi kac zibin corap falan da var iclerinde, mama kasigi falan da. Gercekten insan mutlu oluyomus alinca ben de oyle hissettiim :) ay umarim kullaniriz hadi bakalim biberon emzik sut ne varsa vericez insallah :)
Kullanırsınız mama da alsa anne sütü de alsa biberon olmazsa olmaz. Bir de doğmadan önce alınca genelde 'aa anne sütü vermeyecek misin?' diyenler olmuştu ama alakası yok. Anne sütü verdim ama arttığında sağım yapıyordum e ince belli bardakla verilemeyeceğini göre

ay evet ya bi garipler, bu arada Hollandada ebeler emziricek misiniz diye soruyor, burada ben emzirmek istemiyorum diyen anneler de varmis, sorduklarinda garip gelmisti ben de hersey iyi giderse olabildigince emzirmek isterim

bir de sagim icin bir sorum var tecrubelisiniiiz :) isyerime soyledigimde bana ilerisi icin emzirme odasi gerekebilir dedi, gun icinde bi isiniz varken falan sagmaniz gerekiyo mu yoksa sabah sagiyim aksama kadar ofiste calisiyim yapilabiliyo mu? sanki yapilamaz sut gelince sonra mastit olur insan gibi geldi ama, oyleyse soyliyim hakkaten bi oda gibi bisey yapsalar fena olmaz

Şimdi sağım makineleri veya pompaları var ve aktif emziren biriyseniz sağmanız gerekiyor. Çünkü sütün memede birikip mastit olma riski var. Ben mochinin sağma pompasını almıştım ama hamileyken işi bıraktığım için hep evdeydim. Eğer çalışsaydım sağıp dökmem gerekirdi ya da süt saklama poşetleri var buzdolabında 3 güne kadar saklanabiliyor. Çıkarınca da 3 saat içinde bebeğin tüketmesi gerekiyor. Ben evdeydim ve genelde buzluğa atıyordum o da 3 ay boyunca buzlukta bozulmadan durabiliyor. İş yerinde sağıp buzdolabı varsa atabilirsiniz. Eve dönerken de alırsınız. Ama dolap yoksa mecbur dökülecek. Zaten süt azalmaz o şekilde. Ben oğlum 1 yaşındayken tatile gitmiştim anneanneye bırakıp. 1 hafta sağım yapmıştım sütüm kesilmemişti

Ben de oyle dusundum gun icinde de sagabildigim kadar sagarim dediginiz gibi posetlere koyarim ofiste sonra eve gotururum, o yuzden emzirme odasi iyi olur. Esimin kardesinin esi dogurdu yine onun madela mi o marka sanirim sut sagicisi varmis onu getiricek bize aralikta, ise yarar diye dusunuyorum, onu kullanirim dedim. Sagabildigim kadar sagicam ben de gun icinde de ekstra gerekiyosa oyle yaparim, nasil anlicam acaba sagmam gerektigini neyse allah tarafindan bi guc ve bilgi geliyo heralde dogurduktan sonra

Yani molada vs sağım yapmak gerekecek muhtemelen. Benim bazen 2 saatte bir sagmam gerekebiliyordu ama herkesin süt miktarı farklı olabiliyor da. Süt kanalları beyne kadar uzandığı için annenin günlük temposuna, bebeğini emzirme sıklığına göre de şekilleniyor belki bu kadar sağmanıza bile gerek olmayabilir. Ayrıca giyilebilen sağma makineleri de var ya da emzirme önlüğü geçirerek de sağılabilir. Böyle anlatınca anne olmanın ne kadar zor olduğunu fark ettim

Ahahaha göğüs ucunda bir sızı oluyor yavaş yavaş damla geliyor ve en son diyor ki: 'beni Allah aşkına rahatlat'

Ahahaha göğüs ucunda bir sızı oluyor yavaş yavaş damla geliyor ve en son diyor ki: 'beni Allah aşkına rahatlat'
hahahah ay dediginiz gibi bende de belirti olur insallah ve yaparim hepsini, simdi dusununce her sey zor geliyor ama kolaylasicak insallah bi de annem olucak yanimda ona guveniyorum umarim 30 yil onceki tecrubelerini hatirlar hahahah

Merhaba hanımlarr dertleşmeye geldim. Bu sabah kontrolüm vardı 19+1 deyim. Ultrasonda bebiş 20 haftalık gözüktü 330gr olmuş kilosu bir problem yok çok şükür. Ama sorun şu ki bende 12. haftada uterin arterlerde çift taraflı direnç çıkmıştı. O günden beri coraspin kullanıyorum. Kilo almadım hiç hatta hamileliğin başından beri 7 kilo verdim bulantılardan şu an 83 kiloyum. Biraz fazla biliyorum ama elimden geleni yapıyorum tansiyonum da 9-6 nın üstüne hiç çıkmıyor çok şükür her gün düzenli kontrol ediyorum. Ama doktorum bana sürekli preeklampsi ihtimalin var diyip duruyor çok ciddi bir adaysın vs. Gerçekten sinirlerim bozuluyor artık o kadar çok söylüyor ki. Ödem problemin var diyip duruyor. Beni o kadar strese soktu ki bugün. Biliyorum ben de öyle bir risk olduğunu ama korkuttu artık beni. Bütün önlemleri alsam da yine de olabilirmiş bana böyle söyledi. Hamileliğin tadını çıkaramıyorum hep bir ne olacak acaba diye anksiyete halindeyim. Bi ara stresten haftalarca adam gibi yemek yiyemedim Allahtan bebeğim büyümüş sağlıkla. 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var orda belli olacak damarlarım düzelmiş mi diye. Nolur bana dua edin çok korkutuyor doktorum beni çok üzülüyorum

iş yerinde sağmam gerektiğini hiç düşünmemiştim şuan şok oldum ne zor şey şu analık

Bazı doktorlar çok korkutucu konuşuyor inşallah hiç sorun yaşamazsınız. Siz yine de stres yapmamaya çalışın stres daha çok etkiler birde eğer mümkünse farklı bir doktora gidin daha yumuşak ve pozitif konuşan. Tabi ki riskleri vs söylesin ama bu şekilde korku pompalaması hoş değil İnşallah sağlıkla süreci tamamlarsınız

beşik için nevresim takımı düşünenler ikeada indirim vardı 2 takım aldım çokta tatlılar kalitesi de iyi ben daha önce kendi yatak odama almıştım ikeadan renkte solma vs olmadı düşünenler baksın derim ben reklam değildir .

Kızlar bebek arabası olarak kraft kenya düşünüyorum hiç bakan kullanan oldu mu? Arkadaşımda kraft york var kullanımı çok rahat hareketleri de çok seri sadece çift taraflı değil. O yüzden arkadaşım kraft kenya al o da aynısı sadece çift taraflı dedi sizlerin önerdiği daha iyi dediği var mi? Bebek arabası çok karışık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…