Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Merhaba bir sağlık personeli olarak size tavsiyem farklı bir dr dan da fikir almanız bende kilolu hamile kaldım şu an 88 kiloyum 17 haftalığız ama dr her gittiğimde kilo ve tansiyon bakıyor sıkıntı görmedi sadece kilo almamaya çalış dedi. Hamilelik döneminde stresten ne kadar uzak durabilirsen bebeğinin sağlığı için o kadar iyi

Bende de var bu sorun muhtemelen geçer geçmezse son zamana kadar corasprin olur dedi ama tansiyon yüksekse sorun oluyormuş düşükse sorun olmaz dedi sizin de düşük diye okudum

Ahahaha göğüs ucunda bir sızı oluyor yavaş yavaş damla geliyor ve en son diyor ki: 'beni Allah aşkına rahatlat'
Ay hissettim resmen süt toplama pompalari varmis onlara bakiyodum bende simdi sagim makinesi zaten var ama süt terbiye olana kadar fazla sütü toplamak icin mantikli geldi

Merhaba hanımlar dün doktora gittim kesin net erkekmis herkese soyledik artık şükür yük.kalkti üstümden dünden beri laf yiyoruz dogumda soylerdiniz niye acele ettiniz diye 15+6 da 136g 14 cm dedi kiloma dikkat etmem icin liste verdi 73 kiloyum midem yeni yeni duzeldi artik guzel beslenmeye başlayabilirim sanirim 4 ayda 3 kilo aldim bu 2 ayda hic kilo almamam gerekiyomus

Bende de var bu sorun muhtemelen geçer geçmezse son zamana kadar corasprin olur dedi ama tansiyon yüksekse sorun oluyormuş düşükse sorun olmaz dedi sizin de düşük diye okudum
Evet çok şükür tansiyon yükselmesi yaşamadım 9-6 civarı oluyor hep. Ama 20. haftadan sonra ortaya çıkıyor tansiyon yazıyordu internette. Daha öncesinde düşük olmasının bir yararı vardır inşallah. Çift taraflı mı direnç sizin de bir de kaç haftalıksınız??

Merhaba Hanımlar, fetal DNA yeniden yapılacak dendikten beri korkudan yazamıyorum. Cinsiyetler belli olmuş epey, tabloyu güncelleyeceğim. Hepinize hayırlı olsun.
Benim tüm korkularıma rağmen fetal dna mızda risk çok düşük çıktı. Çok şükür diyoruz sürekli eşimle.
15+6’yız ama benim kusma tam gaz devam ediyor. Verdiğim kilo 10 kilogram oldu.
Çok halsizim artık, her gören hasta mısın diyor. Fetal dan belli olmadan da söyleyemedik bebeği. Artık bu haftadan sonra söyleriz.

Bu arada dayanamayıp bebek arabası ve oto koltuğunu aldık.
sizler neler aldınız?

Cok sevindim aorun olmamasina 10 kilo fazlaymis doktor bisey demedi mi kilonuz var miydi oncesinde?

18+1 im tek taraflı direnç var bende

Val&a ben baya bir kıyafet çıt body pijama muslin örtü, beşik için uyku seti yorgan bebek çarşafı bir de oturma odası için ufak sallanır beşik aldım , arkadaşım karyola beşik vermişti zaten, elektrikli ana kucağı baktım almadım oto koltuğu da bakıyorum bebek arabasını 2-3 aydan önce kullanmam diye o zaman alcam.. Bebek çorabı aldım çok minnoşlar, süt sağma makinesi baktım almadım, emzik aldım Philips aventten, kolik önleyici biberon bakıcam. Hastane çantası düzenleyici aldım.

Battaniye- biberon- anakucağı-lohusa kıyafetleri- bebek bakım ürünleri- süt sağma- emzirme çayları- promalt ve bestlak damla vs bunları da alırsam büyük oranda doğuma hazırım. Şubat ayında tadilat yapmayı planlıyoruz o yüzden alışverişi o döneme bırakamadım.

Merhaba uzun zaman olmuş ama cold plazma yaptıran bir tanıdığınız var mı çevrenizde? Bende bgn ilk seansa başladım

Biooil kullanan var mı? Hamilelikte kullanımın a vitamini ve parfüm içeriği sebebiyle güvenli olmadığını okudum. Ancak sitesine girdiğimda düşük oranlı a vitamini kullanımının güvenli olduğu ve içeriğinin doğal olması sebebiyle hamilelik ve emzirme döneminde kullanılabileceği yazıyor.
Doktorum lierac önermişti ama ben biooil de almıştım dönüşümlü kullanmak için. Elimde 2 paket bitkiler var. Eğer güvenli değilse bitmesini beklemeden bırakacağım.

Hayirli olsun benim hicbi sey alasim neden yok acaba o kadar cok sey var ki nerden baslasam diyorum. Hastane cikis seti falan aldim o da set halinde oldugu icin hazir oldugu icin. Annem benim yerime bissueu sey alip eve yolluyor 4 yasinda kullanacagi scooter bile geldi ama ben bisi almadim. İlk baslarda kiz mi erkek mi bilmiyorum ondan almiyorum diyordum ama simdi o da belli hayirlisi

Ayni durumdayim. Biseyler almaya niyetlendigim zaman alinacaklari dusundukce kafam allak bullak oluyor ve nereden baslayacagimi bilemiyorum tek aldigim sey hamile çamaşırı baska yok

Ben 18+3 oldum bugün . Kasık ağrım çok fazla. Çok ayakta durduğumdan mı oluyor acaba. Cuma günü başladı. Doktora sormadım henüz. Benim gibi kasık ve alt kısımda ağrı olan var mı

Ben 18+3 oldum bugün . Kasık ağrım çok fazla. Çok ayakta durduğumdan mı oluyor acaba. Cuma günü başladı. Doktora sormadım henüz. Benim gibi kasık ve alt kısımda ağrı olan var mı
Suan 19+2 deyim. Ozellikle 15 ve 16. Haftalarda basladi bende.
bazen uzun sure bazende ara ara giriyor hem kasık hem alt karin bolgem. Sabahlari uyandigimda adet olacak gibi bir agri oluyor.
Normal oldugunu düşünüyorum cunku artık daha hizli büyüyorlar

Bende hep yaşıyorum her sorduğumda normal diyor. Magnezyuma başladık o biraz rahatlatıyor sizede öneririm. Bu haftalarda çok büyüyor bebiş o yüzden bu aralar çok daha olacak ağrımız sanırım. Birde bende rahimle alakalı ya ben çok zayıftım bence rahimimde çok küçüktü skdkfkfkf o yüzden büyürken acıyor sanki böyle adetin ilk günü ya da böyle yırtılma hissi gibi ah ah ben ilk günden beri her gün çekiyorum

Benim de ayni sekilde 17.haftada kasik agrilarim baslamisti. Doktora sordum magnezyumu duzenli kullan dedi. Artik her gun iciyorum kasik agrilarimda gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…