Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy inanmıyoruuum ahhahah sağlıklı sıhatli hayırlı olsunn. Annenizin ısrarcı olup haklı çıkmasına da şaşırdım yalnız sizin fetal dnada kız çıkmıştı, bu durumda yanlış sonuç vermiş mi oldu?
Ben kız bekliyorum ama rüyamda erkek olacağını gördüm birkaç gün önce. Acaba gerçemten erkek mi diye bir şüphe duydum şu an ahahahah
Ayrıca benim çin takvimine göre kız gösteriyor ama hadi hayırlısı

Kızlar 16+5teyim ve bazen otururken veya ayaktayken içimde bir şeyler hareket ediyor gibi geliyor. Tam olarak bebek hareketi diyemeyeceğim çünkü tekme tarzında değil daha çok sızlama tarzında. Biraz ağrı gibi ama ağrı da değil. Acaba diyorum bebek hareket ettikçe bana da sızlama şeklinde yansıyor mu ama uyduruyor da olabilirim ahahah
Sizde de oluyor mu?

O bence rahim büyüdüğü, kaslar gevşediği için oluyordur. Böyle ani harekette oturup kalkarken, yüksek sesle konuşunca, öksürünce falan sızlama oluyor bende de. Aynı gerilme gibi diyeyim. Bebek hareketi daha çok nabız atması gibi, bebeğin içeriden pıt pıt dokunması gibi başlıyor.

Magnezyum hangi ilaci basladi size doktorunuz

aa olabilirr. Teşekkür ederim cevabınız için

Okulda öğrenciler yüzünden yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyorum kasıklarımda ağrı oluyor

Ayyy çok değişik hisseder insan yani ben ilk başta kız istedim çünkü oğlum var ama bu bebeğim de erkek. Şimdi değişse ben de bir tuhaf hissederim hatta üzülürüm en başta kız istememe rağmen erken haftalarda kız görünen bebekler değişebiliyor. en başta erkek denenler genelde erkek kalıyor.

Evet gercekten sok edici bi durum ben doktor erkek dedigi gunden beri erkek bebege yonelik alisveris yapiyorum insallah degismez bende cin takvimi yanildi

Benimde ayni sizin gibiydi ruyamda erkek bebegim olacagini gormustum, cin takvimine gore kizdi ama erkek bebek bekliyorum simdi sizin ne zaman belli olacak cinsiyet

benim fetalde soylemediler kiii, burda yasakmis ama keske deselerdi, ebe 13+4 te o ultrasonda bakti beraber baktik kizdi ya cok eminim hahahah inanilmaz yani ebe de soylemisti, valla sok icindeyiz
ya eveet, annemleri gorseniz iki tarafinki de hayirlisi olsun uzuldum falan dedi en basta hahahaha sonra topladilar dedigin gibi bi taraf full erkek ondan kiz istediler, bizimkilere de ben kiz ya eminim diye bastirdigim icin onlar da etkilenmis ilk basta hepsi erkek diyodu, ay bi garibiz valla ya ama yani bu bebisin degismesi imkansizdi sanki, artik her hikayeye inaniyorum ama bebis saglikli sukurrr. sadece sanki ilk bebis kiz olsa daha iyi olurmus gibiydi hahahah

Oturma odası için ucuz sallanır bir beşik alıcam yatak odası için de arkadaşımın çocuğununki boşa çıktı onu aldım ahşap mobilya… bir de sallanır elektrikli bir anakucağı gibi bişi alcam bu sonuncu sayesinde uyuduğum çok oldu ikinci çocukta çok öncelikli olan bu benim için

Ben burada grip asisi ve oksuruk asisi diye bisey varmis onu olucam aralikta kizlar, aranizda olan var mi hamileyken? TRde yapiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…