Ayyyy inanmıyoruuum ahhahahKizlar 13+4 kontrolumde bebegin bacaklar full acikti ve hicbisey yoktu, yasli ebe iki kez bakti kiz dedi. Bugun 18+4 detayli ultrasonuna gittik, bacak arasinda bariz bisey vardi kocaman ve ebe bize yuzde 99 erkek dedi, biz sook. Ailede herkes kiza alistirdigi icin bi dustu moralleri sanki hahahahah ben de bi soktayim ama herseyi cok iyi saglikli sukurler olsun. Ama inanin yine de inanamiyorum o da kordon mudur diye hahahah bu kadin bi kez gosterdi cunku ama barizdi yani sekli falan, artik TR`de aralikta gelince bi daha baktiririm ama simdi erkege kanalize olmaya calisiyorum.
20`ye kadar yolu varmis yani inanmayin hahahah
O bence rahim büyüdüğü, kaslar gevşediği için oluyordur. Böyle ani harekette oturup kalkarken, yüksek sesle konuşunca, öksürünce falan sızlama oluyor bende de. Aynı gerilme gibi diyeyim. Bebek hareketi daha çok nabız atması gibi, bebeğin içeriden pıt pıt dokunması gibi başlıyor.Kızlar 16+5teyim ve bazen otururken veya ayaktayken içimde bir şeyler hareket ediyor gibi geliyor. Tam olarak bebek hareketi diyemeyeceğim çünkü tekme tarzında değil daha çok sızlama tarzında. Biraz ağrı gibi ama ağrı da değil. Acaba diyorum bebek hareket ettikçe bana da sızlama şeklinde yansıyor mu ama uyduruyor da olabilirim ahahah
Sizde de oluyor mu?
Magnezyum hangi ilaci basladi size doktorunuz14+1 oldum bugun. neden kocaman oldum gibi hissediyorum kızlar bennn.ilerleyen aylarda ne yapacağım bu daha çeyreği ama karnım gerçekten çok belirgin çok zayıf bir insandım o yüzden bence. Ayak tırnaklarımı kesmek için bile eğilemedim siz düşünün. Mide bulantılarım hala çok şiddetli geçmedi. 4 ay bitince geçecek diyorlar sabırla bekliyorum. Kızlar birde aşırı kasık ağrım var. Hafif değil şiddetli oluyor mesela koltuktan kalkınca hemen dikleşemiyorum veya hareket ettikçe ağrıyor doktoruma sordum magnezyuma başladık hem bebeğin kemiğine ve dişlerine iyi geliyormuş. Bakalım inşallah iyi gelir. Sizlerde durumlar ne
aa olabilirr. Teşekkür ederim cevabınız içinO bence rahim büyüdüğü, kaslar gevşediği için oluyordur. Böyle ani harekette oturup kalkarken, yüksek sesle konuşunca, öksürünce falan sızlama oluyor bende de. Aynı gerilme gibi diyeyim. Bebek hareketi daha çok nabız atması gibi, bebeğin içeriden pıt pıt dokunması gibi başlıyor.
Okulda öğrenciler yüzünden yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyorum kasıklarımda ağrı oluyorO bence rahim büyüdüğü, kaslar gevşediği için oluyordur. Böyle ani harekette oturup kalkarken, yüksek sesle konuşunca, öksürünce falan sızlama oluyor bende de. Aynı gerilme gibi diyeyim. Bebek hareketi daha çok nabız atması gibi, bebeğin içeriden pıt pıt dokunması gibi başlıyor.
Ayyy çok değişik hisseder insanKizlar 13+4 kontrolumde bebegin bacaklar full acikti ve hicbisey yoktu, yasli ebe iki kez bakti kiz dedi. Bugun 18+4 detayli ultrasonuna gittik, bacak arasinda bariz bisey vardi kocaman ve ebe bize yuzde 99 erkek dedi, biz sook. Ailede herkes kiza alistirdigi icin bi dustu moralleri sanki hahahahah ben de bi soktayim ama herseyi cok iyi saglikli sukurler olsun. Ama inanin yine de inanamiyorum o da kordon mudur diye hahahah bu kadin bi kez gosterdi cunku ama barizdi yani sekli falan, artik TR`de aralikta gelince bi daha baktiririm ama simdi erkege kanalize olmaya calisiyorum.
20`ye kadar yolu varmis yani inanmayin hahahah
Evet gercekten sok edici bi durum ben doktor erkek dedigi gunden beri erkek bebege yonelik alisveris yapiyorum insallah degismezay evet ya, arayinca da uzuldum dedi iki anne de hahahah nasil alistilarsa kiz fikrine erkekten sonra hahaha once erkek diye israr eden onlardi halbuki.
ay ama gercekten sok olduk ya yani hic yoktu bisey, neyse artik erkek ismiyle sevicez bebisi hahahah ama cin takvimi dogru ciktiiii
Beklemek cok heyecanliAslında çikolatalı süt içip gittim hatta doktor çok hareketli dedi ama bir türlü göstermediartık 2 hafta daha bekleyip detaylı ultrasonda net öğrenirim
Ayyy Allah sabır versin evet hamile öğretmen olmak çok zorOkulda öğrenciler yüzünden yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyorum kasıklarımda ağrı oluyor
Benimde ayni sizin gibiydi ruyamda erkek bebegim olacagini gormustum, cin takvimine gore kizdi ama erkek bebek bekliyorum simdiAyyyy inanmıyoruuum ahhahahsağlıklı sıhatli hayırlı olsunn. Annenizin ısrarcı olup haklı çıkmasına da şaşırdım yalnız sizin fetal dnada kız çıkmıştı, bu durumda yanlış sonuç vermiş mi oldu?
Ben kız bekliyorum ama rüyamda erkek olacağını gördüm birkaç gün önce. Acaba gerçemten erkek mi diye bir şüphe duydum şu an ahahahah
Ayrıca benim çin takvimine göre kız gösteriyor ama hadi hayırlısı
Yaaaa ama ben dayanamazdımAslında çikolatalı süt içip gittim hatta doktor çok hareketli dedi ama bir türlü göstermediartık 2 hafta daha bekleyip detaylı ultrasonda net öğrenirim
Ay dimi doktor gorene kadar kalkmazdim o sedyedenYaaaa ama ben dayanamazdım
Kesinlikle. Hatta ben gittiğimde doktora söylemeyin dedim güya eşimle geldiğimde kağıda yazdırıp özel pastayla öğrenecektik. Ama ekran bana dönüktü ve 'gördüm erkek değil mi?' dedim dr güldü sürprizi falan da kalmadıAy dimi doktor gorene kadar kalkmazdim o sedyeden
Ocean extra mag kullanıyorum ben en güzeli o benceMagnezyum hangi ilaci basladi size doktorunuz
benim fetalde soylemediler kiii, burda yasakmis ama keske deselerdi, ebe 13+4 te o ultrasonda bakti beraber baktik kizdi ya cok eminim hahahah inanilmaz yani ebe de soylemisti, valla sok icindeyizAyyyy inanmıyoruuum ahhahahsağlıklı sıhatli hayırlı olsunn. Annenizin ısrarcı olup haklı çıkmasına da şaşırdım yalnız sizin fetal dnada kız çıkmıştı, bu durumda yanlış sonuç vermiş mi oldu?
Ben kız bekliyorum ama rüyamda erkek olacağını gördüm birkaç gün önce. Acaba gerçemten erkek mi diye bir şüphe duydum şu an ahahahah
Ayrıca benim çin takvimine göre kız gösteriyor ama hadi hayırlısı
ya eveet, annemleri gorseniz iki tarafinki de hayirlisi olsun uzuldum falan dedi en basta hahahaha sonra topladilarAyyy çok değişik hisseder insanyani ben ilk başta kız istedim çünkü oğlum var ama bu bebeğim de erkek. Şimdi değişse ben de bir tuhaf hissederim hatta üzülürüm en başta kız istememe rağmen erken haftalarda kız görünen bebekler değişebiliyor. en başta erkek denenler genelde erkek kalıyor.
Oturma odası için ucuz sallanır bir beşik alıcam yatak odası için de arkadaşımın çocuğununki boşa çıktı onu aldım ahşap mobilya… bir de sallanır elektrikli bir anakucağı gibi bişi alcam bu sonuncu sayesinde uyuduğum çok oldu ikinci çocukta çok öncelikli olan bu benim içinGünaydın,
Anne yanı beşik alan var mı acaba?
İlk hamileliğim olduğu için konuyla ilgili pek bilgim yok, ne almalıyız ne zaman almalıyız vs.
Kiwi katlanabilirinkine baktım trendyoldan 3bin tl. Önerir misiniz, daha kaliteli bir şey mi olmalı ve satın almak için ideal zaman mı?
fetalde ciktiysa bozmaz artiik <3Evet gercekten sok edici bi durum ben doktor erkek dedigi gunden beri erkek bebege yonelik alisveris yapiyorum insallah degismezbende cin takvimi yanildi
Ay ben de sürekli kendimi duyurmak için yırtınıyorum ya yazık bize geçen hafta kaşık ağrısı ile gittim işte ben de yürüyemedim bile..Ayyy Allah sabır versin evet hamile öğretmen olmak çok zor