AminMerhaba arkadaşlar.
Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.
Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur.
Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Insallah oyle olur bir sekilde bu degerin gerilemesini umut etmekten baska carem yok insallah saglikli dogarHamilelikte birçok bebeğe farklı teşhisler konulabiliyor hiçbiri kesin olmuyor bunların birçok bebekte sağlıklı dünyaya geliyor
İlk bebeğimdede gerilik vardı hep geri zayıf küçük bir bebekti ama doğduki hiç alakası yok korka korka gidiyorduk birsürü bu tarz hikaye vardır anlatılan annenin zihinsel sağlığı bebeğe yansır oyüzden mutlu ve huzurlu olmaya çalışın kötü düşünmemeye çalışın ki oda etkilenmesin içerde
Üzülmeyin, doktor da bakmış, bir şey olsa mutlaka söyler. Ben de bundan önce hamileyken bebeğimin başında su toplanmış gibi bir şeyler demişlerdi, rahatsızlığın adı hidro sefaliymiş, sürekli araştırmış ve çok üzülmüştüm, doktorum da bir şey yoktur diyordu. Allaha şükür sağlıklı doğdu, siz içinizi ferah tutun, kontrollere gidiyorsunuz zaten, Allah sağlık versin inşallah.Ikili testten beri zaten basi buyuktu hep onde gidiyordu doktor aslinda tek basina bu anlam ifade etmez fetalin de var normal diyelim dedi ama gel de bana anlat.. ust sinira yakin adamcagiz olctu olctu durdu vajinal de olctu ama olcum ortalama 9 cikti hep. Yapacak bir tedavisi falan da yok o yuzden baska bir sey yaptirmayacagiz ama hamilelikte bi yüzüm gulemedi durup durup beyninde fazla sivi var diye agliyorum moralimin bozulmasi bir yana surekli bunu dusunecegim anksiyeteden ona yaniyorum ayri. Icimi doktorum kusura bakmayin
Canım bana doktorum rutın kontrolümde var demıstı geçen ay ama çoğu gebelikte ilerleyen haftalarda kendılıgınden gecıyormus ve öyle oldu 1 ay sonra gittiğimde o kistik yapılar kapanmış Şuan bısey görünmüyor dedi. İçini ferah tut.Kızlar dün detaylıda bebeğin beyninde koroid pleksus kisti göründü çift taraflı bilgisi olan var mı ? Doktora attık sonucu ama dönmedi dünden beri kafayı yicem
Bizimki fetal dna istedi yarın yaptırcam inşallah temiz çıkarCanım bana doktorum rutın kontrolümde var demıstı geçen ay ama çoğu gebelikte ilerleyen haftalarda kendılıgınden gecıyormus ve öyle oldu 1 ay sonra gittiğimde o kistik yapılar kapanmış Şuan bısey görünmüyor dedi. İçini ferah tut.
Bende şimdi detaylıya gireceğim şans dileyin hersey yolundadır inşallah
ben de dün gittim inşallah hayırlı haberler alrsınızCanım bana doktorum rutın kontrolümde var demıstı geçen ay ama çoğu gebelikte ilerleyen haftalarda kendılıgınden gecıyormus ve öyle oldu 1 ay sonra gittiğimde o kistik yapılar kapanmış Şuan bısey görünmüyor dedi. İçini ferah tut.
Bende şimdi detaylıya gireceğim şans dileyin hersey yolundadır inşallah
Hamilelikte allah herkesin icine ferahlik versin gercekten en onemlisi bu. Supheci biri olmaktan tup bebek surecini de bu sekilde gecirmistim kendime ve herkese sakinlik diliyorum bu sureci atlatabilmek icinÜzülmeyin, doktor da bakmış, bir şey olsa mutlaka söyler. Ben de bundan önce hamileyken bebeğimin başında su toplanmış gibi bir şeyler demişlerdi, rahatsızlığın adı hidro sefaliymiş, sürekli araştırmış ve çok üzülmüştüm, doktorum da bir şey yoktur diyordu. Allaha şükür sağlıklı doğdu, siz içinizi ferah tutun, kontrollere gidiyorsunuz zaten, Allah sağlık versin inşallah.
Benim göbek deliğimin tam o kısımda içeriden sanki bir şey kopuyor, çekiliyormuş gibi bir ağrı vardı. Acıyordu çok. Bu şekilde tarif edebilirim sanırım.Çok geçmiş oksun sağ salim alın kucağınızapeki sizinde benim bahsettiğim gibi miydi
Ultrasonda kafası nerde duruyordu benimki kafayı mesaneye yaslamış o yüzden bende aşağıda hissediyorumAy kızlar bebek hareketini bikini bölgemde hissediyorum ve iki gündür oralarım ağrıyor. Dayanılmaz bir ağrı değil fakat hafif regl ağrısı gibi. Sizde de oluyor mu? Bikini taraflarında hareket etmesi normal mi ya sanki çok aşağıdaymış gibi hissediyorum. 24+0ım bugün
En son yirmi gün önce gittim. Yan yatmıştı açıkçası. Yatay duruyordu ama herhalde yer değiştiriyor değil mi?Ultrasonda kafası nerde duruyordu benimki kafayı mesaneye yaslamış o yüzden bende aşağıda hissediyorum
En son yirmi gün önce gittim. Yan yatmıştı açıkçası. Yatay duruyordu ama herhalde yer değiştiriyor değil mi?Ultrasonda kafası nerde duruyordu benimki kafayı mesaneye yaslamış o yüzden bende aşağıda hissediyorum
Sürekli yer değişiyorlar zaten içerdeki alanları şu an geniş olduğu içinEn son yirmi gün önce gittim. Yan yatmıştı açıkçası. Yatay duruyordu ama herhalde yer değiştiriyor değil mi?
Sizin ağrı gibi oluyor mu aşağıda peki?Sürekli yer değişiyorlar zaten içerdeki alanları şu an geniş olduğu için