Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    76
Amin ben istanbulda değilim hastaneyi bilemiyorum ama mart şubat annelerine de sorarsanız belki sonuç alabilirsniz

Insallah oyle olur bir sekilde bu degerin gerilemesini umut etmekten baska carem yok insallah saglikli dogar

Üzülmeyin, doktor da bakmış, bir şey olsa mutlaka söyler. Ben de bundan önce hamileyken bebeğimin başında su toplanmış gibi bir şeyler demişlerdi, rahatsızlığın adı hidro sefaliymiş, sürekli araştırmış ve çok üzülmüştüm, doktorum da bir şey yoktur diyordu. Allaha şükür sağlıklı doğdu, siz içinizi ferah tutun, kontrollere gidiyorsunuz zaten, Allah sağlık versin inşallah.

Kızlar dün detaylıda bebeğin beyninde koroid pleksus kisti göründü çift taraflı bilgisi olan var mı ? Doktora attık sonucu ama dönmedi dünden beri kafayı yicem

Kızlar dün detaylıda bebeğin beyninde koroid pleksus kisti göründü çift taraflı bilgisi olan var mı ? Doktora attık sonucu ama dönmedi dünden beri kafayı yicem
Canım bana doktorum rutın kontrolümde var demıstı geçen ay ama çoğu gebelikte ilerleyen haftalarda kendılıgınden gecıyormus ve öyle oldu 1 ay sonra gittiğimde o kistik yapılar kapanmış Şuan bısey görünmüyor dedi. İçini ferah tut.
Bende şimdi detaylıya gireceğim şans dileyin hersey yolundadır inşallah

Bizimki fetal dna istedi yarın yaptırcam inşallah temiz çıkar umarım sizin için de her şey yolundadır

ben de dün gittim inşallah hayırlı haberler alrsınız

Hamilelikte allah herkesin icine ferahlik versin gercekten en onemlisi bu. Supheci biri olmaktan tup bebek surecini de bu sekilde gecirmistim kendime ve herkese sakinlik diliyorum bu sureci atlatabilmek icin cuma gunune baska bir doktora randevu aldim ona gidecegim. Bana da bu deger artarsa hidrosefali dediler iste.. pozitif dusunmeye calisacagim cok tesekkur ederim

Ay kızlar bebek hareketini bikini bölgemde hissediyorum ve iki gündür oralarım ağrıyor. Dayanılmaz bir ağrı değil fakat hafif regl ağrısı gibi. Sizde de oluyor mu? Bikini taraflarında hareket etmesi normal mi ya sanki çok aşağıdaymış gibi hissediyorum. 24+0ım bugün

Ultrasonda kafası nerde duruyordu benimki kafayı mesaneye yaslamış o yüzden bende aşağıda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…