Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benim de öyle sanki bebek 2 kg almıs gibi ajsjsj ama aksamları top gibi oluyor sabah yumusak ve düze yakın oluyor. Okuduguma gore cogu kiside boyleymis
Benim de öyle akşamları çok sert oluyor karnım sabahları daha inik oluyor ama 15+3deyim karnımdaki düzlük eskisi kadar değil bide benim kız sağolsun tatlıdan başka bişey düşünemiyorum 😅😅

Kızlar bir de şey soracağım aranızda göğsün sağ alt tarafında ağrı hisseden var mı yani bildiğiniz spazm gibi sanki bıçak batıyor kolumu indirip kaldırırken eğilirken sürekli yaşıyorum bu sorunu hamilelik başladığından beri var acaba gebelikten midir? Var mı böyle bişey yaşayan

Benim de öyle akşamları çok sert oluyor karnım sabahları daha inik oluyor ama 15+3deyim karnımdaki düzlük eskisi kadar değil bide benim kız sağolsun tatlıdan başka bişey düşünemiyorum 😅😅
Bugün ben de sabahları düz olmadığına ikna oldum akşama göre düz diyelim ashhss bide havalar soğudu kalın ve geniş şeyler giyiyorum o nedenle düz demiş olabilirim dar giyinsem sabah da kocaman çıkardı eminim😂

Orası öyle de çok kötü bir şekilde rahatsız ediyor bir çözümü olsa keşke hep böyle mi olacak diyorum daha önce hiç bıbırakmamıştı
Geçmiş olsun çevremde sigarayı bırakanlarda bu durumu duymuştum ama geçici bir durum ciğerler kendini temizliyor diye biliyorum bence bu güzel bir belirti rahatsız ediyordur ama sonucunu düşünüp mutlu olun ❤️

Canım anneler merhaba 🍀🥰 en son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 🧡 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım 🥰
Biz 12. Haftada öğrendik. Önemli olan bebeğin göstermesi bir de erkekse direkt belli oluyor. kızsa doktor kesin bir şey demiyor bence biraz daha beklemeyi öneriyor.

Kızlar ben normalde sigara içen biriydim hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım hatta transferde bıraktım ama artık iyice geçmeyen balgam var sigarayı bırakınca böyle oluyormuş ama aşırı rahatsız olmaya başladım artık hamile kalmadan önce sigara içen ve şuan aynı durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözüm buldunuz.
Ben sigara içmiyorum ama bende de oluyor balgam ve öksürük. Öksürdükce öksüresim geliyor bazen. Evde kimse de hasta değil üstelik.

Gunaydin tunaydin hanimlar.☺️ Bende 2 kilo almistim bugun tartildim bi kilosu gitmis anlamadim neden böyle oldu ama kilom fazla zaten 70 le.basladim simdi 71 im inşallah cok az kilo alimiyla bitiririm aldigimin hepsi de bebege gider , 😁 bu hafta doktora gidicem 14 haftalik olcam insallah cinsiyeti ogrenirim artik kimseye soylemedikce daha da saklayasim geliyo doguma kadar soylemem bana kalsa ne kadar cok kisi bilirse o kadar yavas ilerliyo bence😂

Gunaydin tunaydin hanimlar.☺️ Bende 2 kilo almistim bugun tartildim bi kilosu gitmis anlamadim neden böyle oldu ama kilom fazla zaten 70 le.basladim simdi 71 im inşallah cok az kilo alimiyla bitiririm aldigimin hepsi de bebege gider , 😁 bu hafta doktora gidicem 14 haftalik olcam insallah cinsiyeti ogrenirim artik kimseye soylemedikce daha da saklayasim geliyo doguma kadar soylemem bana kalsa ne kadar cok kisi bilirse o kadar yavas ilerliyo bence😂
Size katılıyorum yaa
14. Haftada söyledik ailelere, herkes nasıl sakladınız pes diyor
Halbuki göbeğim çıkmasa son aya kadar söylemezmişim gibi geliyor bana da 😃
Eşim de heyecandan sabırsız; zor bekledi. Hatta dalga geçiyordu "canım boşver kendi konuşunca söyler bebek" diyordu alsdksşaa

Hem herkesten bazı konularda fikir almak istiyorum hem de ben sormadan kimse akıl fikir nasihat vermesin istiyorum 🤣

Merhaba hamişlerrr inşallah hepinizin hamileliği iyi gidiyordur🥰 biz 17+3 günlük olduk. Son 1 haftadır ara ara karnımda bi minnacık pıt pıt hareketler hissediyorum gün içerisinde ama emin de olamıyorum bebişten mi değil mi diye 😅 var mı başka hisseden? Çok değişik ve güzel bir duygu ya çok garip☺️☺️

Merhaba hamişlerrr inşallah hepinizin hamileliği iyi gidiyordur🥰 biz 17+3 günlük olduk. Son 1 haftadır ara ara karnımda bi minnacık pıt pıt hareketler hissediyorum gün içerisinde ama emin de olamıyorum bebişten mi değil mi diye 😅 var mı başka hisseden? Çok değişik ve güzel bir duygu ya çok garip☺️☺️
Cok heyecanli gercekten 😍 haftalarımız ayni bende 17+2 günlük oldum 🤗
Geçtiğimiz hafta bende minik kalp atisi gibi biseyler hissediyordum ama bu hafta pek hissedemedim
Son doktor kontrolunde hersey yolundaydi bende bunun mutluluguyla herkese söyledim. O yuzden icim icimi kemiriyor

Kızlar bir de şey soracağım aranızda göğsün sağ alt tarafında ağrı hisseden var mı yani bildiğiniz spazm gibi sanki bıçak batıyor kolumu indirip kaldırırken eğilirken sürekli yaşıyorum bu sorunu hamilelik başladığından beri var acaba gebelikten midir? Var mı böyle bişey yaşayan
Merhaba , sol göğsün altıysa doktora danışın lütfen , asla önemsenmeyecek bir şey değil. Kendimle ilgili örnek vereyim doktor tam 3 ay olduğunda kan ilacına başlayalım dedi, ben de herhangi zorlanma falan hiç olmadı doğru düzgün midem bile bulanmadı diyebilirim kendimi çok iyi hissediyordum hatta herkes de nasıl hamilesin falan diyordu, durum böyle olunca ben kendim kan testi istedim sonuca göre kan ilacı alayım diye . Tahlil sonuçları çok kötü geldi kalp krizinden şüphelendiler labaratuvardan acil durum diye aramışlar , kalp yetmezliği falan olabilir diye , doktorun ilk sorduğu soru göğsünde ağrı batma gibi bir şey oluyor mu, nefes darlığı yaşıyor musun oldu. Lütfen ama lütfen önemseyin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin 🧡

Size katılıyorum yaa
14. Haftada söyledik ailelere, herkes nasıl sakladınız pes diyor
Halbuki göbeğim çıkmasa son aya kadar söylemezmişim gibi geliyor bana da 😃
Eşim de heyecandan sabırsız; zor bekledi. Hatta dalga geçiyordu "canım boşver kendi konuşunca söyler bebek" diyordu alsdksşaa

Hem herkesten bazı konularda fikir almak istiyorum hem de ben sormadan kimse akıl fikir nasihat vermesin istiyorum 🤣
İste soylendigi zamanda herkesin fikri oluyo iyi kötü soyleme geregi duyuyolar 😁 bakalm 5ine randevu aldim artik gidince soyleriz bizde. oglumda ogrenir ogrenmez soylemistik 6 haftalik mi neydi cok uzun sürmüştü hamileligim bana oyle geldi en azindan 😂

Merhaba , sol göğsün altıysa doktora danışın lütfen , asla önemsenmeyecek bir şey değil. Kendimle ilgili örnek vereyim doktor tam 3 ay olduğunda kan ilacına başlayalım dedi, ben de herhangi zorlanma falan hiç olmadı doğru düzgün midem bile bulanmadı diyebilirim kendimi çok iyi hissediyordum hatta herkes de nasıl hamilesin falan diyordu, durum böyle olunca ben kendim kan testi istedim sonuca göre kan ilacı alayım diye . Tahlil sonuçları çok kötü geldi kalp krizinden şüphelendiler labaratuvardan acil durum diye aramışlar , kalp yetmezliği falan olabilir diye , doktorun ilk sorduğu soru göğsünde ağrı batma gibi bir şey oluyor mu, nefes darlığı yaşıyor musun oldu. Lütfen ama lütfen önemseyin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin 🧡
Çok geçmiş olsun Allah korusun tabiki haklısınız ama sol gogus altında hiç olmuyo bende hep sağ göğüs altinda bebek mi baskı yapiyo rahim mi anlayamadım ama doktora görünmek daha sağlıklı tabi ☺️

E bebekten ufak tefek kıyafetler aldım ben ☺️ Bugun bebek arabası aldım çok uyguna geldi indirime girmişti umarım dolandırılmıyorumdur aşırı uygundu 😂 siz neler aldınız
Ben de trendyoldan iki üç parça aldım müslin bezler vs de ekledim ama büyük şeylere şubat sonrası giricem

X