Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    77
Valla oyle oglum agustosta dogdu o sicakta evdeydim kışın zaten soguk diye cikmadik anca sonraki sene rahatca cikabilmistm o kış nasi geçti bana sormak lazim surekli evde
Offf yazın bir de lohusa sıcak basmaları falan çok kötü oluyor bilirim benimki de tam 31 Mayıs'ta doğmuştu Haziran, Temmuz, Ağustos off çok zordu geceleri kan ter içinde uyanıyordum. Vallahi kışın rahatlamıştım

Evet sanırım ben de özellikle büzüşmelerin olmasını istemiyorum. Badem yağı, shea butter, hindistan cevizi yağı, kakao yağı tarzı şeyler oldukça iyidir eminim. Sürdükten saatler sonra bile nemli kalması en güzeli bence.

Kızlar 2 gündür gecmeyen baş ağrım var gözlerimin arkasi agriyor mide bulantisiyla birlikte (normalde bulantim yoktu) istahim kesildi. Gece uyuyamadim ağrıdan parol ictim fayda yok. Niye böyle oldu ki
Benim de son bir haftadır ara ara gözlerimin arkası ağrıyor gerçekten. Hiç böyle olmazdım. Gece dışarıda yürüyüş yapmıştım ve bir gün boyunca nerdeyse başım ağrıdı, soğuktan mı acaba dedim ama tam olarak neden olduğunu da bilmiyorum açıkçası. Çok fazla telefona, bilgisayara vs bakmak da gözleri etkliliyo sanki

Kızlar bunu düşünmek için biraz erken bile ama kısmetse normal doğum istiyorum. Doktor da onay veriyorsa eğer hamile pilatesine başlamak için uygun haftalardaymışız. Aranızda pilatese başlayan veya devam eden var mı? Farklı bir şeyler yapan var mı?

Migren varmı ? Birde Tansiyon ölç benimde bugün çok şiddetli baş ağrım vardi tansiyonum çıkmış limonlu su yaptım rahatlatti
Migrenim vardi uzun zamandir olmuyordu ama ondan sanirim. Tansiyon aletim olmadığı için onu ölcemedim
Soguk havada yuruyus yaptim ben de son gunlerde kisa da olsa. Önceden olsa majezigimi icer devam ederdim ama cekiyoruz mecbur

Ben daha once reformer yaptım birebir ders aldım ama ne kadar hoca yanında da olsa yanlıs sekilde hareket yaptım çünkü sonucta kastıgımız yer bazen dışardan belli olmuyor. O nedenle korktum hamilelikte pilatesten. Faydası çook fazla ama bilemedim yaparsam da kendimi hiç hiç yormadan yapacağım

Bende Perşembe gitmiştim çift boynuzlu rahim olduğu için kasılmaya dikkat et erken doğum riskin var diyince korktum. Teşekkür ederim cevap için

Kızlar soğuk algınlığına ne iyi gelir malum ilaç kullanamıyorum boğazım fena eskiden olsa baharatlı kelle paça içer toparlardım şimdi o da yasak

Kızlar soğuk algınlığına ne iyi gelir malum ilaç kullanamıyorum boğazım fena eskiden olsa baharatlı kelle paça içer toparlardım şimdi o da yasak
Eğer 2. Trimesterdaysanız hastaneye gidebilirsiniz ilaç kullanımı yapabiliyorlar çünkü ben ilk üç ayda boğaz ağrısı için nane limon falan naptiysam beni 10 gün süründürdu kelle paça neden icilmiyormus ki onu bilmiyordum bi sefer içmiştim limonlu limonlu

Birde yalancı işkembe tavuksuyu tavuk içine az şehriye sarımsakla pişir üstten terbiyele azcık bol limon karabiberli iç

Daha yeni 13.haftaya girdik zaten bu hafta kanama vs oldu ondan ilaç kullanmaya cesaretim yok bilmiyorum ki sakatat yasakladı komple

kızlar sizin yüzünüzde de leke gibi birşeyler var mı özellikle burun bölgesi böyle pütür pütür ama siyah nokta değil yani hergün temiz içerikli jeller ile temizlerim acaba kuruyor mu yeterince nemlendiremiyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…