- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.921
Yaaaa süper habeeerrr çok sevindim anlat nasıl öğrendin?Canımm benim pozitif senin de güzel haberlerin için takipte olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa süper habeeerrr çok sevindim anlat nasıl öğrendin?Canımm benim pozitif senin de güzel haberlerin için takipte olacağım
60 gordum ondan sordum bende tokatliyim Toprağim benim hayirlisi olsun hakkindaBende negatif göreceğim diye kan testi vermek istemiyorum zaten negatifi yeterince gördüm tokatlıyımm
Allahım sana ve isteğen herkese nasip eder en inşaallah Evet geçen ay diğer topikten hatırlıyorum. Ovulasyondan 3 gün önce gece içme suyuyla dolu olan cam sürehiye koydum meryem ana tohumunu (ılık su). Çiçek gibi açıyor. Ertesi gün sabah akşam bir bardak içtim. Su bittikçe suyunu doldurdum devam. Bunu ovulasyondan 2 gün sonrasında kadar devam ettim. Belkide bu vesile olmuştur bilmiyorum. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin bebeğini kucağına aldığın günleri de görürüz
Meryem ana tohumu çayını nasıl hazırladın ve hangi günler ne kadar içtin canım bi de ovulasyon testi kullanmış mıydın? Çok çok sevindim senin adına daha önce de konuşmuştuk takip ediyordum durumunu ne güzel haberler verdin bize
Ovulasyondan 2 gün önce, ovulasyondan 2 gün sonraya kadar hergün sabah akşam bir bardak olmak üzereBu belirtilerin hepsini bu ay yaşadim canim
Benimde gecikmem 7gun oldu
Oncelikle hayirli olsun kuzum inşallah kandada pozitif gorursun meryem ana tohumu cayini ne kdr sure kullandin bende almayi dusunuyorum.
Canımmcımm yaptım bende dayanamadım, çok su içtim idrarım gelsin diye negatif çıktı tahmin ettiğim gibi yarın regl olurum diye düşünüyorumEvet canım 13'üydü benimkide. Sende yap, varsa zaten hemen çıkıyor. Aynı saniyede çift çizgi çıktı bende. Ve sabahki idrarda değil öğlen yapmıştım. İnşaallah pozitif çıkar sendede
Benim neredeyse hiç akıntım yoktu. Ama sanki akıntım varmış gibi bir his var. Baktığımda hiçbirşey yok anlayamadım. Regl ağrılarım vardı ve hala ara ara geliyor.Testi yapınca banada haber et
Aynen öyle canımŞimdide ben senin için o, sevinci heyecanı yaşiyorum mutluluk böyle bişeyher şey güzel ilerler inşallah yaz buraya her şeyi bak
aktarlarda oluyormu bu meryem ana otu canimOvulasyondan 2 gün önce, ovulasyondan 2 gün sonraya kadar hergün sabah akşam bir bardak olmak üzere
Çok su içtiğin içinde olabilir canım üzerinde öyle yazıyor. Yarın regl olmazsa geciktiğin ilk gün tekrar yap testiCanımmcımm yaptım bende dayanamadım, çok su içtim idrarım gelsin diye negatif çıktı tahmin ettiğim gibi yarın regl olurum diye düşünüyorum
Bilmiyorum ben yurtdışında yaşıyorum canım. Ama büyük ihtimalle vardır bence aktarlardaaktarlarda oluyormu bu meryem ana otu canim
Canım hiç sanmıyorum ya 14 gün geçti her türlü çıkardı bence bir sonraki ay olur belki nasip bu işlerÇok su içtiğin içinde olabilir canım üzerinde öyle yazıyor. Yarın regl olmazsa geciktiğin ilk gün tekrar yap testi
Hayırlısı olsun canım, doğru zamanda gelecektir bebişin Yeni döngü yeni umutlar çok dua edeceğim hepinizeCanım hiç sanmıyorum ya 14 gün geçti her türlü çıkardı bence bir sonraki ay olur belki nasip bu işler
Benimde Sat 3 Aralık Bat 30 Aralık Kaydedebilir misiniz acaba? ..D denizadamasal selam yeniden ben ayın başında çok öncesinde yazmıştım ama şimdi kontrol ettiğimde yeniden etiketlemek istedim sizi.
Sat 4 aralık, bat 30 aralık
İnşallah listedeki hepimiz beklediğimiz pozitif sağlıklı sonuçları alırız
Merhaba, nasıl geçiyor gebeliğiniz? Kocaman maşallah size . Neler kullandığınızı yazar mısınız rica etsem. 42 yaşındayım, Amh 0,53 fsh 20 ve maalesef pozitif sonuç göremiyorum. Mesajınız umut oldu bana.Selam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi
Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Ya bana umut oldun ya resmen evimde misafir olduğu için çok stres yapıyorum Bir de üstüne eşim döngümün 12. günü nöbeti var bir de 14 .günü tam çatlama günleri aşırı moralim bozuk az önce de uzayan akıntım geldi birkaç gün içinde yumurtlama olacak ama bana umut ışığı oldun tebrik ederimKızlaaar ben hamileyiimmm Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam
Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ayŞimdiyse pozitif haberini veriyorum size Belki birilerine yararlı olur
Eki Görüntüle 3527614
Canım ovulasyon döneminde hangi gündü yani çatlamadan önce mi ilişki olduğu çatlama günü mü hatırlamaya çalış lütfenAllahım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, dualarımdasınız
hakkımızda hayırlısı olsun keşke pozitife dönse testler burdanBu belirtilerin hepsini bu ay yaşadim canim
Benimde gecikmem 7gun oldu
Bu sitede gördüm 7.gun negatif cikip 10.gun pozitif gordum diyen ama ilk cikan negatif degeri belki 3filan cikmistr onlarin benim 0.2 bir bile degil hic umudum yok donmzhakkımızda hayırlısı olsun keşke pozitife dönse testler burdan
Ya bana umut oldun ya resmen evimde misafir olduğu için çok stres yapıyorum Bir de üstüne eşim döngümün 12. günü nöbeti var bir de 14 .günü tam çatlama günleri aşırı moralim bozuk az önce de uzayan akıntım geldi birkaç gün içinde yumurtlama olacak ama bana umut ışığı oldun tebrik ederim
Canım ovulasyon döneminde hangi gündü yani çatlamadan önce mi ilişki olduğu çatlama günü mü hatırlamaya çalış lütfen