Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Canım çok sevindim hayırlı olsun🥹 inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin bebeğini kucağına aldığın günleri de görürüz❤️
Meryem ana tohumu çayını nasıl hazırladın ve hangi günler ne kadar içtin canım bi de ovulasyon testi kullanmış mıydın? Çok çok sevindim senin adına daha önce de konuşmuştuk takip ediyordum durumunu ne güzel haberler verdin bize 💐

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü dün aşırı adet sancısı çektim ama gelen giden yok zaten bat 1 ocak görünüyo. Bugün de sağ kasık ve bel ağrım var. Bu belirtiler sonucunda gebeliğini öğrenen var mı acaba? 12. Gün testide hayalet şekilde

Yaa cokk.sevindim adınıza hayırlı olsun 🙏🏻 bende bu ay pik günü sadece degerlendirebildim beklemedigim için adeti bekliyorum 2gunum kaldı
İnşaallah tutunmuştur bebişin, kötü düşünme sakın☺️ umarım bebişin tutunmuştur haberd et banda 😍
Ayyy çok isterim, hayatım benim batım regl düzensiz olduğu için kestiremiyorum ama pazar ya da pazartesi test yapmayı düşünüyoruuum. Kasık ağrısı eğer yumurtlamaysa geç yumurtluyorsam diye değerlendiriyorum da. Bebiş varsa içerde şok geçiriyor anlayacağın 😂 Dört elle sarıldım Aralık Ocak ayına anlayacağın 🥲🍀
Hahahaha şok cümlesinde yıkıldım🤣 inşaallah istediğin gibi olur sen ve bütün gebelik isteyenlere. Ovulasyon testleri yapıyoyumusun daha kolay olur senin takip edebilmen için. Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlat nasip etsin💕

Yaaaaaaaaa bu ne kadar güzel bir haber Rabbim gözün aydın hayır'lısı olsun inşallah Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin inşallah🥰🥰🥰🥰
Senin için çok sevinmiştim, şimdide kendim için aynı sevinci yaşıyorum. Çok garip bir hismiş🥹

Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri
Bu belirtilerin hepsini bu ay yaşadim canim
Benimde gecikmem 7gun oldu kan testi negatif cikti

Benimde gecikmem 7gun oldu kan testi negatif cikti
Bende aynı durumdayım 24 ünde olmam gerekiyordu regli olmadım. Sağ kasığım patlayacak derecede sanki içten atıyor ayaktayken daha çok hissediyorum. Dün test yaptım negatifti. Burdan döner mi bilemiyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri
Benimde gecikmem 7gun oldu
Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Oncelikle hayirli olsun kuzum inşallah kandada pozitif gorursun meryem ana tohumu cayini ne kdr sure kullandin bende almayi dusunuyorum.

Bende aynı durumdayım 24 ünde olmam gerekiyordu regli olmadım. Sağ kasığım patlayacak derecede sanki içten atıyor ayaktayken daha çok hissediyorum. Dün test yaptım negatifti. Burdan döner mi bilemiyorum 🤦🏻‍♀️
Biraz bekle kuzum streste yapma bu sfer adetin daha cok gecikir

Stres ne kelime canım
Biraz bekle kuzum streste yapma bu sfer adetin daha cok gecikir

gerçekten aşırı gerginim yüzümü sivilceler bastı, aşırı şişim, sancı çekiyorum aklımdan asla çıkmıyor. Hamile değilsem bir an önce regli olsam diye bekliyorum işte rahatlayacağım çünkü

Stres ne kelime canım

gerçekten aşırı gerginim yüzümü sivilceler bastı, aşırı şişim, sancı çekiyorum aklımdan asla çıkmıyor. Hamile değilsem bir an önce regli olsam diye bekliyorum işte rahatlayacağım çünkü
hayirlisi olsun kuzum 8gundr belirti ustine belirti gogus uçlarim hala agriyo ama hala regl gelmedi dun negatifide gordum knda bi regl olsam rahatlycm ptlyck bomba gbiyim bu arada nerelisin canm?

hayirlisi olsun kuzum 8gundr belirti ustine belirti gogus uçlarim hala agriyo ama hala regl gelmedi dun negatifide gordum knda bi regl olsam rahatlycm ptlyck bomba gbiyim bu arada nerelisin canm?
Bende negatif göreceğim diye kan testi vermek istemiyorum zaten negatifi yeterince gördüm 😅 tokatlıyımm ❤️🥰

Ahhh kuzumm nasıl sevindimm 😍😍 yumurtlama tahmini ikimizin aynı olmuştu gibi hatırlıyorum seninde 13ü müydü? bende şuan yurtdışındayım ve bu testten aldım yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama senin çok belirgin çıkmış bende yapsam mı çok heyecanlandım senin testini görünce 🤩🤩 gerçi sadece kasık ağrım oluyor ara ara regl olacakmış gibi. Birde sulu akıntım var, regl oldum sanıyorum sende var mıydı böyle birşey?

Harika haberler yaaa maşallah kızlar sağlıkla ilerlesin 😍😍
Evet canım 13'üydü benimkide. Sende yap, varsa zaten hemen çıkıyor. Aynı saniyede çift çizgi çıktı bende. Ve sabahki idrarda değil öğlen yapmıştım. İnşaallah pozitif çıkar sendede😍

Benim neredeyse hiç akıntım yoktu. Ama sanki akıntım varmış gibi bir his var. Baktığımda hiçbirşey yok anlayamadım. Regl ağrılarım vardı ve hala ara ara geliyor.Testi yapınca banada haber et😍❤️

X