Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saçma bir soru olacak ama
Sadece elinizde mi hissediyorsunuz?
Böyle karnımızın içinde birşey hareket ediyor gibi mi hissediyoruz?

Benim de plasenta arka duvarda.
14+3 teyiz.
Bi numara yok.
Bu kız sürekli plasentaya mı tekme atıyor nedir

Kızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
Genel olarak karin bölgesini hareketlendiren reflekslerimiz orda gerilmeye neden oluyor anlık ağrılar sizilar ondan oluyor

Kızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
Kaç kere oldu bende şu aya kadar. Hatta ben hamile olduğumu yerleşme sancısı ile öğrenmiştim, regl tarihime vardı daha gülerken batma olmuştu. Sesimi yükseltince batıyor, aniden dönünce batıyor hala.

Canım anneler merhaba en son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım
Ben im14 de tam göremedi ya bende çok merak ve heyecanla gitmiştim yani benzetti ama net diyemedi iki hafta sonra bidaha gel net görürüz dedi

Ben im14 de tam göremedi ya bende çok merak ve heyecanla gitmiştim yani benzetti ama net diyemedi iki hafta sonra bidaha gel net görürüz dedi
Ay çok iyi anlıyorum ben de çok heyecanlıyım , gitmeden çikolata yiyin falan diyorlar normalde çikolata yemeyi hiç sevmem gebelik boyunca da canım istemedi acaba kontrole girmeden yesem mi diyorum

Bana göre normal ben de sabah uyanınca cocugu unutup geriniyordum yatakta o zaman batmanın da ötesinde bi acı yaşıyordum tamamen bebekten o bize kendini hatırlatıyor bence. Zaten kanama vs de yoksa sıkıntı yok

Hadi inşallah yarın kontrolde bir şeyler söyler tahmin bile etse olur erkek mi yoksa sizinki, erkekler erken gösterir diyorlar
Evet erkek, fetal dna da yaptırdım orada da teyit edilmiş oldu sağlıklı olsun da cinsiyetin bi önemi yok gerçekten, test sonucunu beklerken cok gerildim önemli olan gerçekten sağlıklı bi bebekmiş onu o zaman daha iyi anladım

Kaç kere oldu bende şu aya kadar. Hatta ben hamile olduğumu yerleşme sancısı ile öğrenmiştim, regl tarihime vardı daha gülerken batma olmuştu. Sesimi yükseltince batıyor, aniden dönünce batıyor hala.
Yaa teşekkür ederim ilk kez oldu gün içerisinde olunca bende merak ettim insan hemen endişeleniyor

Y
Bana göre normal ben de sabah uyanınca cocugu unutup geriniyordum yatakta o zaman batmanın da ötesinde bi acı yaşıyordum tamamen bebekten o bize kendini hatırlatıyor bence. Zaten kanama vs de yoksa sıkıntı yok
Yok yok baska bir sıkıntı olmadı cevaplarda yerleşme batması olabilir denmiş bana da mantıklı geldi

Kızlar bugün 16+2 oldum 59 ile hamile kalmistim bugun tartildim 61 kg olmusum. Ilk hamileligim oldugu icin bu durum ideal mi yoksa biraz yediklerime dikkat mi etmeliyim? Sizlerde durumlar nasil (kilo alinip verilir, yeter ki saglikli dogsun bebislerimiz. Maksat sohbet konusu olsun )

Senle günümüz tam aynıı ben de 16+2 ve 2 kg aldım

Ay evet çok haklısınız , sağlıklı iletlemesi her şeyden önemli sadece böyle oyuncaklar bebek kıyafetleri falan görünce aşırı merak duygusu oluşuyor

İnternette başlangıç kilosuna göre gebelik boyunca alman gereken kiloyu hesaplayan uygulamalar var. Mesela benim toplamda Max 16 kilo almam gerekiyormuş başlangıç kilom 48. Şimdi 15. Hafta içindeyim 2 kilo almışım. Ona göre hesap yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…