- 5 Aralık 2023
- 22
- 32
Çok saçma bir soru olacak amaBen 14ten beri hissediyo olabilirim ama bazi gunler cok az bazi gunler cok, hatta ilk baslarda daha coktu panikledim sonra neden hissedemiyorum diye, benim plasentam arkaya yerlesmis ama belki ondandir, ondeyse o duvar gibi kapatirmis hissedilmezmiiis. Siz yatin ama bak kesin biseyler hissediceksiniz, olmadi bi cikolata atin tekrar yatin bu taktik calisiyor cogunlukla :)
Pilates topu da cook faydali, son haftadalarda onun ustunde ziplayin diyolar dogum icin evde hahahah
Bence de ikisi de cok cok iyi gelir, boslarsa mis gibi baslayin. Insanin enerjisi yerine geliyor, kendine olan seyi artiyor sanki kendim ve bebis icin biseyler yaptim bugun diye dusunup
Genel olarak karin bölgesini hareketlendiren reflekslerimiz orda gerilmeye neden oluyor anlık ağrılar sizilar ondan oluyorKızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
Kaç kere oldu bende şu aya kadar. Hatta ben hamile olduğumu yerleşme sancısı ile öğrenmiştim, regl tarihime vardı daha gülerken batma olmuştu. Sesimi yükseltince batıyor, aniden dönünce batıyor hala.Kızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
Ben im14 de tam göremedi ya bende çok merak ve heyecanla gitmiştim yani benzetti ama net diyemedi iki hafta sonra bidaha gel net görürüz dediCanım anneler merhabaen son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım
Ay çok iyi anlıyorum ben de çok heyecanlıyım , gitmeden çikolata yiyin falan diyorlar normalde çikolata yemeyi hiç sevmem gebelik boyunca da canım istemedi acaba kontrole girmeden yesem mi diyorumBen im14 de tam göremedi ya bende çok merak ve heyecanla gitmiştim yani benzetti ama net diyemedi iki hafta sonra bidaha gel net görürüz dedi
Fetal dna yoksa 16ya kadar zor bence ama belki gösteriri belli olmazCanım anneler merhabaen son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım
2 li test yaptırınca fetal dna ya gerek yok dedi 18. Haftada 4 lüyü önerdi , siz yaptırdınız mı sonucunda söyleniyor mu cinsiyetiFetal dna yoksa 16ya kadar zor bence ama belki gösteriri belli olmaz
12+2 de açmıştı benimkiCanım anneler merhabaen son 1 ay önce yazmışım baya olmuş 14 haftalık olduk , yarın doktor kontrolüm var cinsiyet ile ilgili bir şey söyler mi , cinsiyeti 14 te belli olan var mı acaba çok heyecanlıyım
Bana göre normal ben de sabah uyanınca cocugu unutup geriniyordum yatakta o zaman batmanın da ötesinde bi acı yaşıyordum tamamen bebekten o bize kendini hatırlatıyor bence. Zaten kanama vs de yoksa sıkıntı yokKızlar bu saatte yazıyorum ama gülerken karnımın sol üst tarafında batma gibi bir ağrı yaşıyorum sizde oluyor mu normal midir?
12+2 de açmıştı benimki14te kesin gözükür diyorumm
Hadi inşallah yarın kontrolde bir şeyler söyler tahmin bile etse olur12+2 de açmıştı benimki14te kesin gözükür diyorumm
Evet erkek, fetal dna da yaptırdım orada da teyit edilmiş olduHadi inşallah yarın kontrolde bir şeyler söyler tahmin bile etse olurerkek mi yoksa sizinki, erkekler erken gösterir diyorlar
Yaa teşekkür ederim ilk kez oldu gün içerisinde olunca bende merak ettim insan hemen endişeleniyorKaç kere oldu bende şu aya kadar. Hatta ben hamile olduğumu yerleşme sancısı ile öğrenmiştim, regl tarihime vardı daha gülerken batma olmuştu. Sesimi yükseltince batıyor, aniden dönünce batıyor hala.
Yok yok baska bir sıkıntı olmadı cevaplarda yerleşme batması olabilir denmiş bana da mantıklı geldiBana göre normal ben de sabah uyanınca cocugu unutup geriniyordum yatakta o zaman batmanın da ötesinde bi acı yaşıyordum tamamen bebekten o bize kendini hatırlatıyor bence. Zaten kanama vs de yoksa sıkıntı yok
Senle günümüz tam aynıı ben de 16+2 ve 2 kg aldımKızlar bugün 16+2 oldum59 ile hamile kalmistim bugun tartildim 61 kg olmusum. Ilk hamileligim oldugu icin bu durum ideal mi yoksa biraz yediklerime dikkat mi etmeliyim? Sizlerde durumlar nasil (kilo alinip verilir, yeter ki saglikli dogsun bebislerimiz. Maksat sohbet konusu olsun )
MasallahSenle günümüz tam aynıı ben de 16+2 ve 2 kg aldım
Ay evet çok haklısınız , sağlıklı iletlemesi her şeyden önemliEvet erkek, fetal dna da yaptırdım orada da teyit edilmiş oldusağlıklı olsun da cinsiyetin bi önemi yok gerçekten, test sonucunu beklerken cok gerildim önemli olan gerçekten sağlıklı bi bebekmiş onu o zaman daha iyi anladım
İnternette başlangıç kilosuna göre gebelik boyunca alman gereken kiloyu hesaplayan uygulamalar var. Mesela benim toplamda Max 16 kilo almam gerekiyormuş başlangıç kilom 48. Şimdi 15. Hafta içindeyim 2 kilo almışım. Ona göre hesap yapabilirsiniz.Kızlar bugün 16+2 oldum59 ile hamile kalmistim bugun tartildim 61 kg olmusum. Ilk hamileligim oldugu icin bu durum ideal mi yoksa biraz yediklerime dikkat mi etmeliyim? Sizlerde durumlar nasil (kilo alinip verilir, yeter ki saglikli dogsun bebislerimiz. Maksat sohbet konusu olsun )