Hayırlısı olsun <3Yok maalesef bugün bir genoksu aradım bir de intergeni aradım. Genoks 70 anomaliye intergen de 140 tanesine bakıyormuş. Ama Osmangaziyr gitmeye karar verdim randevuya gerek yokmuş ulaşamayınca bu firmaları aradım.
Ayy çok kötü o baş dönmesi etraftaki nesneler hızla gidiyormuş gibi di mi sanki otobüsten dışarıyı seyrediyorsun gibi. Bana da oluyo arada bir. En guclu olani 9. Haftada olmustu cok kotuydumGünaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?
Maalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırumAyy
Ayy çok kötü o baş dönmesi etraftaki nesneler hızla gidiyormuş gibi di mi sanki otobüsten dışarıyı seyrediyorsun gibi. Bana da oluyo arada bir. En guclu olani 9. Haftada olmustu cok kotuydum
Benim her gün var çok oluyor alıştım artık ama ben çalışmıyorum evdeyim dikkat edin özellikle disaridaykenGünaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?
Teşekkür ederiimBu sene kesin kız senesiay hayırlı olsunnn <3
Benim 9-10 bulantımın en kötü olduğu; 10-11 de tansiyonumun çok düştüğü haftalardı. Hele 10.haftanın sonunda bir kere 7/4e kadar düştü çok çok kötüydü gerçekten. Bildiğiniz tuz yedim biraz yükselsin diye ama geçti şimdi çok şükür 13.haftadayım. Baş dönmem hala var hele yerimden kalktıgımda ani hareket ettigimde bayılacak gibi oluyorum ama tansiyonum iyi sükür. Sizin de insallah tez zamanda düzelir, acil sifalar diliyorumMaalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırum
7-8. Haftalarım benim bu şekilde geçti ve az su içtiğim için olduğuna karar verdim. tıpkı lunaparkta balerine binmiş gibi kafam dönüyordu resmen gözümün önü kararıyordu. Su içmeyi attırdım da düzeldim çok şükür. Araba kullanırken nedense olmuyor çünkü tam konsantre olduğumuz için bence.Maalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırum
Hemen kenara çekersiniz anayol bile olsa sağda bi yerde durup dörtlüleri yakmak en iyisi. Ben hapşırmam geldiği zaman bile sağa çekiyorum. Cunku ust uste defalarca harşirıyorum istemsiz gozlerim kapanıyor Allah korusun saniyelik işlerMaalesef öyle. Oturdum kalktım dönüyor, ani hareket ettim dönüyor… en çok araba kullanırken olur diye korkuyırum
yaa acaba kendinize sınır koysanız en azından mesela günde 5 taneden fazla icemem diye. Daha sonra azaltarak bitirseniz, bi tanıdıgım böyle cözebildi cünkü. Sigara isteği geldiginde kuruyemis, cips vs yeseniz. Nikotin sakızları da varmıs. Umarım kurtulursunuzKızlar sigara içen var mı aramızdaben bırakamadık ya okadar vicdan azabı çekiyorum ki ama maalesef denedim krize giriyorum lanet bir bağımlılık bu içmeyince elim ayağım titriyor aşırı kötü oluyorum bir çare bulamadım azaltmaya çalıştım sadece ama olmuyor dahası böyle de içince üzülüyorum işte iğrenç bir illet ya 15 senedir günde bir paket içiyorum şimdi yarıya düşürdüm ama yine çok ya ilk kızımda da bırakamamıştım ama sanki 5-6 taneyi geçmiyordum ay bunda engel olamıyorum resmen 10-12 yi buluyor yani
Ben 12+2de ogrendim ultrasonda gösterdi daha sonra fetal dna testi sonucuyla kesinlesti.Kızlar kaçta öğrendiniz cinsiyet bende 20 sinde gidicem 15 haftalık olucak o zaman öğrenir miyim acabaa?
Bide şu an 13 e girdim ve yaklaşık 1,5 haftadır 2 günde bir başım çok ağrıyor tansiyonum 9-6 çok düşük değil aslında ama delirtiyor beni başağrısıı
Benim bas agrim gecen hafta (13. Hafta) o kadar yogundu ki mideme vurup beni kusturmustu. Aynı sabah da yine uyandırmıstı agrıdan ama uyku agır basmıstı geri yatmıstımBenimde 2 gündür başım ağrıyor