Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    77
kargo ile birlikte Genoks 5-7 gün, intergen 12-15 gün.
çok teşekkür ederiim cevaplarınız için

Ücret ne kadar dediler

Leyla güzel bence ben de kiz da olsa erkek de Deniz koyucam diyodum ama sanki kiz olduğunu öğrenince soğudum bu isimden Gökçe istedim onu de eşim begenmedi guzel Türkçe isim arayisimiz başladı
Ben Türkçe isimlerden Almila'yı çok seviyorum ama onu da eşim beğenmedi bu aralar herkes gökçe, defne, lina, asel, öykü koyuyor. Bu sebeple ileride aynı sınıfta aynı isimde 3-4 kişi olabilir. Hem modern hem de çok absürt olmayan isim bulmak da zorlaştı.

Benimki 5 günde çıktı. İki günü de hafta sonuydu. Gayet hızlı çıkıyor

Günaydınlar Haftasonu ne güzel oluyor yeni uyandım uykumu almış bir şekilde çok dinç hissediyorum. Bugün yazlık kışlık yapacağım malum İzmir daha yazı yaşıyor sadece akşamları ince bir ceket alıyoruz ama dolabım çok kalabalık pilates taytlarım kotlarım croplarım bunları giyemiyorum kaldırayım dedim birde kış boyunca hamile olacağım için mini eteklerimi ve bazı hamileyken kışın giyemeceğim kıyafetlerimi hiç çıkarmamayı planlıyorum. Sizler haftasonu ne yapıyorsunuz.

Leyla guzel isim bununla birlikte
ipek
sevgi
bahar
kizi olacaklara duyrulur cok guzel isimler bence.
Ben de bu ara Gülce ve Birce ismini çok beğeniyorum. Çok böyle yeni nesil isim olsun istemiyorum; biraz geleneksel ve Türkçe olsun istiyorum. Ama henüz karar veremedim.

Ben de o işi dün hallettimm kafam nasıl rahatladı anlatamam. Ama yıkayıp kaldırmama rağmen ve mis gibi kokmasına rağmen kışlıklar arasından çok toz çıkıyor toza çok mahrum bırakmayalım kendimizi bir de dolabın üstlerine yetişirken başkası koysun bir şey olmaz demeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…