Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Düzenli ilişkiye giriyor musunuz ben ne olur ne olmaz diye gün aşırı ilişki yaşıyorum belki kaçırırım diye pik görmediğim için uygulama doğurgan donemdesin diyor bakalım 🤗🥹
Yok canım giremedik Ovulasyon gününü bekliyorum , ama sanırım dediğin gibi daha mantıklı, çünkü testlerle stres oluyor insan, çatladımı çatlamıcakmı v.s. Umarım olur canım allah kalbine göre versin inşallah 🙏

Kızlar ben bata 7 gün kala kan verdim doktor ilaç yazacağı için kendisi istedi sonuç negatifti. 5 ocak regl günüm. Sizce idrar testini en erken ne zaman yapmaya başlayayım? Şu an kullandığım ilaçlar gebelikte kullanılmıyormuş. Ağır ilaçlar sanırım. O yüzden endişeliyim ama mecburen kullanıyorum. Fikir verir misiniz 😔
canım yarından itibaren yap sen 7 günde beta sı değişen çok insan var çünkü geç döllenme de olabilir garantiye al kendini öyle ilaçlara başla

Merhaba arkadaşlar Ovulasyon testlerimi
Yorumlayabilirmisiniz ? En alttakini şimdi yaptım, öncekiler beklemiş testler. Bu arada 14. Gün çift çizgiyi görmem gerekmiyormuydu bugün 15. Gün halen göremedim, aranızda bu şekilde geç gören varmı bu bir sorunmudur aklıma çok takıldı fikirlerinize ihtiyacım var 🌸Eki Görüntüle 3528912
Pik yok canım şuan test lere devam et koyulaşmaya başladığı zaman gece bir yap sabah bir yap

Yok canım giremedik Ovulasyon gününü bekliyorum , ama sanırım dediğin gibi daha mantıklı, çünkü testlerle stres oluyor insan, çatladımı çatlamıcakmı v.s. Umarım olur canım allah kalbine göre versin inşallah 🙏
Amin çiçeğim inşallah hepimiz için en hayırlısı olur 🥹 ❤️ ama sen pik göreceğin günü çok bekleme çok uzun süreli ilişki olmazsa da sperm kalitesi düşüyormuş üst üste olunca da yani iki üç güne bir ilişki yasa bence

Allah'ın izniyle iyi olacak inşallah çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🙏🙏

Ya canım çok üzgünüm gerçekten Ne diyeceğimi bilemedim bizi de bilgilendir bir an önce başlayın tedaviye ama geçiyormuş değil mi tamamen

Cok cok gecms olsn canim inşallah kisa surede toparlar .

Rabbim şifasını versin sakın kötüyü düşünme sadece dua et eşine destek ol inşallah hayırlı haberlerle dönersin 🫶🥹🤲🤲

E eva0108 canm inan ne diyeceğimi bilemedim rabbim şifasını versin Evanora Evanora dediği gibi tek bir doktora bağlı kalmayın inşallah güzel sonuçlanır araştırıp kendini strese sokma internette baş ağrısı bile ne kadar saçma şekilde yorumlanıyor rabbim içinize ferahlık sakinlik versin tez vakitte şifasını bulur inşallah 🤲🫶😢

Çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah, dualarım sizinle olacak. Atlatacaksınız bu süreci evelallah.

Allah tez vakitte şifa versin canım dua edeceğim sizin için ❤️ içini ferah tut
Hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻 yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum 🙏🏻buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canım 🙏🏻

X