- 7 Ekim 2024
- 801
- 268
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.561
Düzenli ilişkiye giriyor musunuz ben ne olur ne olmaz diye gün aşırı ilişki yaşıyorum belki kaçırırım diye pik görmediğim için uygulama doğurgan donemdesin diyor bakalımEvet canım düzenli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli ilişkiye giriyor musunuz ben ne olur ne olmaz diye gün aşırı ilişki yaşıyorum belki kaçırırım diye pik görmediğim için uygulama doğurgan donemdesin diyor bakalımEvet canım düzenli.
Yok canım giremedik Ovulasyon gününü bekliyorum , ama sanırım dediğin gibi daha mantıklı, çünkü testlerle stres oluyor insan, çatladımı çatlamıcakmı v.s. Umarım olur canım allah kalbine göre versin inşallahDüzenli ilişkiye giriyor musunuz ben ne olur ne olmaz diye gün aşırı ilişki yaşıyorum belki kaçırırım diye pik görmediğim için uygulama doğurgan donemdesin diyor bakalım
canım yarından itibaren yap sen 7 günde beta sı değişen çok insan var çünkü geç döllenme de olabilir garantiye al kendini öyle ilaçlara başlaKızlar ben bata 7 gün kala kan verdim doktor ilaç yazacağı için kendisi istedi sonuç negatifti. 5 ocak regl günüm. Sizce idrar testini en erken ne zaman yapmaya başlayayım? Şu an kullandığım ilaçlar gebelikte kullanılmıyormuş. Ağır ilaçlar sanırım. O yüzden endişeliyim ama mecburen kullanıyorum. Fikir verir misiniz
Pik yok canım şuan test lere devam et koyulaşmaya başladığı zaman gece bir yap sabah bir yapMerhaba arkadaşlar Ovulasyon testlerimi
Yorumlayabilirmisiniz ? En alttakini şimdi yaptım, öncekiler beklemiş testler. Bu arada 14. Gün çift çizgiyi görmem gerekmiyormuydu bugün 15. Gün halen göremedim, aranızda bu şekilde geç gören varmı bu bir sorunmudur aklıma çok takıldı fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 3528912
Tamam canım teşekkür ederimPik yok canım şuan test lere devam et koyulaşmaya başladığı zaman gece bir yap sabah bir yap
Evet ovulasyon testi yapmıştım. Fakat yumurtlama günü ilişkimiz olmadı çatlamada da olmadı 1-2 gün öncesinde olmuştu.Sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim adınıza yumurtlamanızı biliyor muydunuz?
Benim belirtilerim vardı test yaptım bugün negatif çıktı oysa çok emindim bu ay hamile olduğumaozgeanne derindenizmavisi Mystika C cetty B balimss loveinnovember regl tarihlerimiz aynı ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
Aynen inş bekleyebiliriz bende öyle düşünüyorum 4 kaset bitanede erken gebelik var bendede
yok yok şaka yapıyorum. günümüz gelene kadar test yok. benim evde olüvasyonla gelen 6 ad kaset testim var. erken gebelik filan almadım
yapmıcam. tutucaz kendimizi beklicez
Zamn geçmeyecek gibi ya önceden çok hızlı geçerdi kendime aktivite atıyorum kanaviçeur başladım iyi geldiBenimde 12 13 hemen hemen aynıyız hadi hayırlısı bakalım
Amin çiçeğim inşallah hepimiz için en hayırlısı olur ama sen pik göreceğin günü çok bekleme çok uzun süreli ilişki olmazsa da sperm kalitesi düşüyormuş üst üste olunca da yani iki üç güne bir ilişki yasa benceYok canım giremedik Ovulasyon gününü bekliyorum , ama sanırım dediğin gibi daha mantıklı, çünkü testlerle stres oluyor insan, çatladımı çatlamıcakmı v.s. Umarım olur canım allah kalbine göre versin inşallah
Bende çanta örmeye başlıcam yine vakit geçiyor en azından seviyorum da kendimizi de dinlemeyelim benceZamn geçmeyecek gibi ya önceden çok hızlı geçerdi kendime aktivite atıyorum kanaviçeur başladım iyi geldi
Bilmiyorum bugün sarımsı akıntım da gelmiş normalde adet olmadan önce gelirdi bu akıntım o yüzden onu görünce hele hiç umudum kalmadı5 gün kala hatta 3 gün kala negatifti benim. Regl günümde pozitifi gördüm. Karamsar olma bekle
Oyyy nasıl yapmadın çokk erken başlamış leke. Erken yumurtladıysan adet bittiği gibi inşallah gebesindir ay alsana bir testKızlar 5 gündür lekelenme - kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor bat 1 Ocak test yapmaya cesaret edemiyorummm
Ben mimnoşuma tavşan ördüm amigurumi dün bittiiiBende çanta örmeye başlıcam yine vakit geçiyor en azından seviyorum da kendimizi de dinlemeyelim bence
Bir takip edin belki de gec yumurtlama ama bence daha da silikleşirse çatlamıstır. İlişkiyi bırakmayın derim bu yüzdenMerhaba reglim düzenlidir 28 veya 30 günde bir olurum.Kaçırmış olabilir miyim ama şuan hafif kasık ağrım var ve akıntım yok
Bende örgü çok seviyorum ya geçen avm gittik ayıcık ile fil aldım heves işte bizdeki seni anlıyorum Allahım heveslerimizin karşılığını versinBen mimnoşuma tavşan ördüm amigurumi dün bittiii
Allah'ın izniyle iyi olacak inşallah çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Ya canım çok üzgünüm gerçekten Ne diyeceğimi bilemedim bizi de bilgilendir bir an önce başlayın tedaviye ama geçiyormuş değil mi tamamen
Cok cok gecms olsn canim inşallah kisa surede toparlar .
Rabbim şifasını versin sakın kötüyü düşünme sadece dua et eşine destek ol inşallah hayırlı haberlerle dönersin
E eva0108 canm inan ne diyeceğimi bilemedim rabbim şifasını versin Evanora dediği gibi tek bir doktora bağlı kalmayın inşallah güzel sonuçlanır araştırıp kendini strese sokma internette baş ağrısı bile ne kadar saçma şekilde yorumlanıyor rabbim içinize ferahlık sakinlik versin tez vakitte şifasını bulur inşallah
Çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah, dualarım sizinle olacak. Atlatacaksınız bu süreci evelallah.
Hepinizden Allah razı olsun yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canımAllah tez vakitte şifa versin canım dua edeceğim sizin için içini ferah tut