Canlar merhaba.
Size gece vakti sadece o kadar yazdım, yazabildim.
Buradan açıkça da diyebileceğim bi şey değil. Çok şükür hamilelik yada benimle veya bi yakınımla alakalı sağlıkla ilgili bir durum yok.
Eşimle aramda, evlilik hayatımda eşi benzeri görülmemiş ciddi, çok ağır bi durum geçti.
Herkesin karakteri, evliliğinin dinamikler farklı. Beni psikolojik ve mental anlamda paramparça etti.
Hani bi söz var ya, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diye. Bu günler geçecek belki yani ins, ama ben 29 Aralık 2024ü asla unutmayacağım.
Sinir geçiyor. Ama kırgınlık iz bırakıyor. Bu, çok büyük bi iz bırakacak.
Kimle konuştuysam sen haklısın dedi. Ben haklı olmak değil, huzurlu olmak istiyorum.
Sizi de endişelendirdim. Hepinizden tek tek özür diliyorum.
Hakkınızı helal edin. Korkuyorum da Allah bi sille vurup, bak asıl dert böyle olur diye bi ders vermesin bize. Çünkü beterin beteri var. Benim şikayetlendiğim hayat birilerinin hayali olabilir.
Tek diyeceğim Rabbim, evlerimize huzur versin. Eşlerimizle aramızda geçim versin.
Ben eşimi çok seviyorum. İns bunu unutturacak yada bunun gibi bi sıkıntı bir daha yaşamayız. İns çabucak iyileşiriz. Yine ve her zaman duanıza talibim. Sizi tanımasam da inanın seviyorum.