Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

benimde normalde 7 ocak olması lazım ama ovülasyon yaptım. çatlama cumartesi oldu. üzerine 14 gün eklersek 10 ocak yapıyor. 10 ocak cuma sabahı niyet ettim test yapmaya :) başkada yapmam büyük konuşmayayım da
Önü sen aç arkandan gelicek gibiyiz zaten ama yine de gecikme mi olsa acep 😅

Bakma bakma hepsinin progesteron yüzünden olduğunu bil ve inan bana yaşadığımız belirtilerin çoğu progesteron yüzünden olduğu için Aslında gebe olduğunuzda da HCG yüzünden olmuyor belirtiler tabii ki hcg'nin verdiği belirtiler var ama 1500 üstünde tam anlamıyla belirti salgıladığı için en güzel belirti yerleşme kanaması ve adet gecikmesi sanırım
İşte kuzum dediğim gibi bizi kurtarırsa gecikme kurtarır yerleşme kanaması herkes de olmuyor çünkü en garantiye oynayalım gecikmeye Allahım nasip et bizlere şu 2 gebelik takip boyutuna geçer sen bu kullarını amin 🙏😂

Aylardır gebelik testi yapmayı bırakmıştım, bu ay dizim ödem yaptığı için 10 gün raporlu evdeydim sadece 2 kere ilişki olabildi dizim çok kötüydü çünkü onun için de bir gebenin günlüğü ovülayon testi kullandım koyulaşma gördüm öyle değerlendirdim o kadar. İçimde hep bir an önce test yapma isteği vardı o isteği bir türlü susturamadım 7 gün kala test yaptım negatif çıktı ki çıkması çok normaldi. 3 gün kala hafif hafif kasık ve göğüs ağrılarım her ay olduğu gibi bu ay da başlamıştı sabah kalktım öylesine yine bir yapayım dedim ve pozitif gördüm hemen kan verdim 34,14 çıktı. Adet olacakmışım hissi hariç hiçbir hissim yok, 1 yıldır olmuyordu sebepsiz ben de belirti aramayı test yapmayı bırakmıştım ki işte orada :) Allahım sağlıkla devamını getirsin, inşallah çok yakında o pespembe ikinci çizgiyi sen de göreceksin kalpten inanıyorum, çok teşekkür ederim duaların için ❤️❤️

Demek ki vazgeçince oluyormuş, ben de birkaç ay önce salmıştım. Çünkü birliktelikte bile kafamdaydı olacak mı diye, sonrasında keyfime odaklandım. Bu ay da belirti gösteriyorum ama hiç böyle olmamıştı, kendimi falan da dinlemiyordum reglim düzensizdi doktora gidecektim. Mecbur şu an beklemedeyim, kasıklarım hep dolu içi hep yanıyor. Kendime dikkat etmezdim ama bu ağrıyla yatıp bu ağrıyla kalkıyorum... Şüphelenmemin sebebi ise reel oacağım zaman göğüslerim şişer acırdı, bu ay yok. Sadece kasık ağrım ve şişkinliğim var. Yumurtlama diye düşündüm hiç olmamıştı hep geçen haftayı değerlendirdim aralıksız. Ay ortasına kadar bekleyeceğim negatifse de üzülmek yerine doktora gideceğim bir baksın diye :KK200: Siz de gelişmelerden haberdar edersiniz çok güzel bir anne olacaksınızzzz:KK200::KK15:

Demek ki vazgeçince oluyormuş, ben de birkaç ay önce salmıştım. Çünkü birliktelikte bile kafamdaydı olacak mı diye, sonrasında keyfime odaklandım. Bu ay da belirti gösteriyorum ama hiç böyle olmamıştı, kendimi falan da dinlemiyordum reglim düzensizdi doktora gidecektim. Mecbur şu an beklemedeyim, kasıklarım hep dolu içi hep yanıyor. Kendime dikkat etmezdim ama bu ağrıyla yatıp bu ağrıyla kalkıyorum... Şüphelenmemin sebebi ise reel oacağım zaman göğüslerim şişer acırdı, bu ay yok. Sadece kasık ağrım ve şişkinliğim var. Yumurtlama diye düşündüm hiç olmamıştı hep geçen haftayı değerlendirdim aralıksız. Ay ortasına kadar bekleyeceğim negatifse de üzülmek yerine doktora gideceğim bir baksın diye :KK200: Siz de gelişmelerden haberdar edersiniz çok güzel bir anne olacaksınızzzz:KK200::KK15:
İşte bu dingin ruh hali bence güzel haberleri getirecek 😍 ben de son aylarda teslimiyet yaşayıp isyan etmeden beklemeyi öğrendim resmen. Doğru zamanda sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤️ bugün 154 çıktı sonucum ama çarşamba doktorumla görüşeceğim tekrar beta bakılacak, allahım hayırlısıyla sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.

İşte bu dingin ruh hali bence güzel haberleri getirecek 😍 ben de son aylarda teslimiyet yaşayıp isyan etmeden beklemeyi öğrendim resmen. Doğru zamanda sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤️ bugün 154 çıktı sonucum ama çarşamba doktorumla görüşeceğim tekrar beta bakılacak, allahım hayırlısıyla sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.
Gerçekten zaten olacağı zaman olacak, kendimi paralamanın bir anlamı yok. Olmayacağı zaman olmuyor çünkü üzülsem ne değişecek. Cidden akışına bıraktım kafam rahat. Regl olmazsam da bir doktora giderim sorun varsa çözülsün. Sizin gebeliğiniz de sağlıklı ilerleyecek, siz içinizi ferah tutun :KK200:

Merhaba arkadaşlar Ovulasyon testlerimi
Yorumlayabilirmisiniz ? En alttakini şimdi yaptım, öncekiler beklemiş testler. Bu arada 14. Gün çift çizgiyi görmem gerekmiyormuydu bugün 15. Gün halen göremedim, aranızda bu şekilde geç gören varmı bu bir sorunmudur aklıma çok takıldı fikirlerinize ihtiyacım var 🌸
IMG_1314.jpeg

Yorumlayabilirmisiniz ? En alttakini şimdi yaptım, öncekiler beklemiş testler. Bu arada 14. Gün çift çizgiyi görmem gerekmiyormuydu bugün 15. Gün halen göremedim, aranızda bu şekilde geç gören varmı bu bir sorunmudur aklıma çok takıldı fikirlerinize ihtiyacım var 🌸Eki Görüntüle 3528912
Merhaba bazı üyelerde görüyorum hep piki kaçırıyor belki de yumurtanız çatladı gece pik olup normalde düzenli misiniz

Yorumlayabilirmisiniz ? En alttakini şimdi yaptım, öncekiler beklemiş testler. Bu arada 14. Gün çift çizgiyi görmem gerekmiyormuydu bugün 15. Gün halen göremedim, aranızda bu şekilde geç gören varmı bu bir sorunmudur aklıma çok takıldı fikirlerinize ihtiyacım var 🌸Eki Görüntüle 3528912
Canm ben bugün 25. Gundeyim hâlâ pik göremedim regl döngün normalde duzenlimidr ? Benimki 35 40 gün arası değiştiği için sabırla bekliyorum

Kızlar ben bata 7 gün kala kan verdim doktor ilaç yazacağı için kendisi istedi sonuç negatifti. 5 ocak regl günüm. Sizce idrar testini en erken ne zaman yapmaya başlayayım? Şu an kullandığım ilaçlar gebelikte kullanılmıyormuş. Ağır ilaçlar sanırım. O yüzden endişeliyim ama mecburen kullanıyorum. Fikir verir misiniz 😔

Gerçekten zaten olacağı zaman olacak, kendimi paralamanın bir anlamı yok. Olmayacağı zaman olmuyor çünkü üzülsem ne değişecek. Cidden akışına bıraktım kafam rahat. Regl olmazsam da bir doktora giderim sorun varsa çözülsün. Sizin gebeliğiniz de sağlıklı ilerleyecek, siz içinizi ferah tutun :KK200:
Aminnn 🥹😍 süreçten mutlaka haberdar edin, konuşuruz dertleşiriz, birlikte bekleriz

X