Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Merhabalar Allah'ın izniyle Haziranin ilk haftasında kızımı kucağıma alacağım 🥹🩷
bir sorum olacak. 19. Haftaya yaklaştim. Detaylı ultrason için şehir hastanesine gideceğim fakat perinatoloji bölümüne boşluk oluşmadığı icin randevu alamadım.. onun yerine kadın doğum uzmanına randevu aldım. Detaylı ultrason için kadın doğum uzmanina giden var mı? Gitsem detaylı ultrason için ilgilenirler mi? Kafam bu konuda çok karıştı..
Kadın doğum bölümü detaylı ultrason yapmaz size perinatolojiden kayıt açar sonra siz de o bölüme randevu alırsınız ama baya ileri haftadasınız bir aya anca randevu veriyorlarmış

Kızlar bugün kontrolüm vardı 16. Hafta bitti. 4lü test istedi doktor ister yaptırın ister yaptırmayın dedi. Multivitamin yazdı. Demir ilacı bitince başlarsın dedi. Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti haziran başı gibi, kız geliyor 😊 mutlutablo mutlutablo müsait olursan tabloya cinsiyeti ekleyebilirsin ☺️
16.hafta dortlu test mi oluyor
Daha uclu taramaya gecilmiyor mu
Ben bu surecleri gec mi takipteyim ya

Saglikla gelsin insallah ekliyorum canim

16.hafta dortlu test mi oluyor
Daha uclu taramaya gecilmiyor mu
Ben bu surecleri gec mi takipteyim ya

Saglikla gelsin insallah ekliyorum canim
Bana da bir tuhaf geldi ama sorgulamadım 😂 3lü mü demek istedi acaba.. Benim doktor çok 3lüyü tercih etmiyor. İlk hamileliğimde 2li ve 4lü yaptırmıştı. Saoalsın 😊

Gebeliğinde elbise giymeyi sık tercih eden arkadaşlar, normal külotlu çorap mı giyiyoesunuz yoksa gebelğk için olanlardan mı? Bugün de bu kafama takıldı🤣 ben en ince çoraplardan giyiyorum. Yine de sıkar mı sizce? Üzerimdeyken rahatım, rahatsız olduğum bir durum yok ama bi sorun olur mu acaba

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
@mercanAyda22119 EYLÜL5+36+4ERKEK💚26 HAZİRAN
@vervain27115 EYLÜL6+17+6KIZ💜22 HAZİRAN
B brcubrcu0101 3117 EYLÜL5+27+0ERKEK💚BELLİ DEĞİL15 HAZİRANBELLİ DEĞİL
@ssherife36230 AĞUSTOS5+07+5ERKEK💚BELLİ DEĞİL6 HAZİRAN
@keepcalm863812 EYLÜL7+17+1KIZ💜9 HAZİRAN
@Mrve952912 EYLÜL4+07+0BELLİ DEĞİL9 HAZİRAN
@eleanorancalimon35117 eylül6+16+6KIZ💜16 HAZİRAN
@yildizkadini2911 EYLÜL5+27+2BELLİ DEĞİL8 HAZİRAN
mutlutablo mutlutablo 32114 EYLÜL5+36+4KIZ 💜21 HAZİRAN
@Hazel93326 EYLÜL6+18+3KIZ 💜13 HAZİRAN
AngelHeart AngelHeart 4128 EYLÜL6+17+1ERKEK 💚15 HAZİRAN
@suara252316 EYLÜL5+07+1
ERKEK 💚
13 HAZİRAN
O Ozlemce16 3622 EYLÜL6+07+3KIZ💜9 HAZİRAN
@Edos632319 EYLÜL5+06+5BELLİ DEĞİL16 HAZİRAN
@yakamozlugece532110 EYLÜL5+17+1ERKEK 💚17 HAZİRAN
Papattyaaa Papattyaaa 3312 EYLÜL6+27+4ERKEK 💚9 HAZİRAN
@joynss34115 EYLÜL4+45+5BELLİ DEĞİL22 HAZİRAN
@haseku31221 EYLÜL5+66+6BELLİ DEĞİL14 HAZİRAN
@zeyzey231331422 EYLÜL6+46+4BELLİ DEĞİL 29 HAZİRAN
@iremela4629117 EYLÜL5+26+1KIZ 💜25 HAZİRAN
@1zeyzey34219 EYLÜL4+66+3BELLİ DEĞİL 25 HAZİRAN
@Surayaldz2315 EYLÜL6+46+4ERKEK 💚12 HAZİRAN
@primavera_pe30129 AĞUSTOS5+46+4KIZ 💜5 HAZİRAN
@Hestiada39218 EYLÜL5+66+3KIZ 💜25 HAZİRAN
@YAPRAKCIM28125 AĞUSTOS6+47+401 HAZİRAN
@pelolin3326 EYLÜL8+08+0ERKEK 💚13 HAZİRANCEM KAYRA 💚
@rhaenyra32115 EYLÜL6+08+022 HAZİRAN
@Hyl34213 EYLÜL6+36+3BELLİ DEĞİL20 HAZİRAN
@Benimhepumudumvar35215 EYLÜL4+09+0ERKEK 💚22 HAZİRAN
@portakal025129 AĞUSTOS4+14+1KIZ 💜6 HAZİRANELİSA 💜
Dreamgirls Dreamgirls 3629 EYLÜL9+19+1KIZ 💜15 HAZİRAN
@ela_mommy27117 EYLÜL5+26+4BELLİ DEĞİL 20 HAZİRAN
@whitesnake_34126 AĞUSTOS6+07+4KIZ 💜2 HAZİRAN
@ipekbocegiiiii3219 EYLÜL5+16+4KIZ 💜16 HAZİRAN
@YagmuR_BereN3522 EYLÜL6+18+0KIZ 💜9 HAZİRAN
@renklibirkelebek38119 EYLÜL4+65+6BELLİ DEĞİL26 HAZİRAN
@Elaenorossax25115 EYLÜL4+36+2BELLİ DEĞİL22 HAZİRAN
@asminsu2119 EYLÜL5+06+0BELLİ DEĞİL10 HAZİRAN
@uras0732224 AĞUSTOS4+06+0KIZ 💜
@mygil32214 EYLÜL4+56+5KIZ 💜15 HAZİRAN
@meryx3123 EYLÜL6+37+1BELLİ DEĞİL30 HAZİRAN
@belki290330118 EYLÜL5+66+4
ERKEK 💚
24 HAZİRANSELİM TAHA 💚
@Evdehayatvar31220 EYLÜL5+36+2BELLİ DEĞİL29 HAZİRAN
@melaxse28125 EYLÜLBELLİ DEĞİL
@melo353524111 EYLÜL5+66+6BELLİ DEĞİL18 HAZİRAN
@Blm_blm35211 EYLÜL5+06+0KIZ 💜18 HAZİRAN
29115 EYLÜL5+16+4ERKEK💚22 HAZİRAN

Bana da bir tuhaf geldi ama sorgulamadım 😂 3lü mü demek istedi acaba.. Benim doktor çok 3lüyü tercih etmiyor. İlk hamileliğimde 2li ve 4lü yaptırmıştı. Saoalsın 😊
Ben devlete gidiyorum canim bana iste ikili tarama sonucumda gittigimde ocagin 2.haftasi gel kemikleri saycaz dedi bebegin kemikleri saymak ne alaka anlamadim hala dusunuyorum 😀
Acaba 3lu taramami oluyor
Doktor diliyle konusuyorlar sonra bizler dusunuyorz

Merhabalar Allah'ın izniyle Haziranin ilk haftasında kızımı kucağıma alacağım 🥹🩷
bir sorum olacak. 19. Haftaya yaklaştim. Detaylı ultrason için şehir hastanesine gideceğim fakat perinatoloji bölümüne boşluk oluşmadığı icin randevu alamadım.. onun yerine kadın doğum uzmanına randevu aldım. Detaylı ultrason için kadın doğum uzmanina giden var mı? Gitsem detaylı ultrason için ilgilenirler mi? Kafam bu konuda çok karıştı..
Detaylı ultrasona bakabilmesi için doktorun ya perinatolog ya radyolog olması gerekiyor diye biliyorum.

Kızlar bu bebek bezi kovaları hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler kullanan var mı cevrenizde görüdügünüz ya da kızımın zamanında da vardı aşırı pahalıydı şimdi 600 1000 arası değişiyor bakarsak en az iki üç yıl kullanıcaz sürekli çöp çıkarılmıyor o da kokuyor zaten poşet de paralı artık bilemedim baya sıcak bakmaya başladım🤣
Korbell kullandım. Şöyle bir durum oluyor, kapağı kapalıyken çok iyi ama biraz bezler birikmeye başladıysa her yeni çöpü içine attığınızda kapağı açılınca felaket koku yayılıyor etrafa. O yüzden koyacaksanız yine çocuk odasına koymayın banyo tuvalet gibi bir yerde olsun. Kapağını geri kapattığınız için koku 10 dk sonra filan gidiyor. Bir zaman sonra korbellin orijinal poşetlerinden kullanmadım onlar da gereksiz pahalıydı kendim normal bim filan mavi çöp poşetlerini kullanıyordum ama belki de ondandır koku yayması.

Valla bende bir his yok 17. Haftanın içindeyim . Cuma randevum var gidince sorcam eşim her hafta takacak birşey buluyorsun diyo 😅ama napayım 😅

Ben devlete gidiyorum canim bana iste ikili tarama sonucumda gittigimde ocagin 2.haftasi gel kemikleri saycaz dedi bebegin kemikleri saymak ne alaka anlamadim hala dusunuyorum 😀
Acaba 3lu taramami oluyor
Doktor diliyle konusuyorlar sonra bizler dusunuyorz
Bana da doktorum ocakta geldiğinde kemiklerine bakıcaz dedi. Demek 17, haftalarda bakılıyor.

Ben mesela kahvaltıda kaşarlı tost yiyorum ekmeğin faydası olmaz belki ama kaşar faydalı olduğu için öyle dengelediğimi düşünüyorum eşim olunca farklı şeyler yiyebiliyorum ama tekken hep böyle. Akşam yemeğini de isim olarak düşünüp direkt yapıyorum canıma bırakırsam hiçbir şey yapmam çünkü onuda normal yiyebileceğim porsiyonda ekmek kullanmadan yiyorum önceden de ekmek çok yemezdim. Kahvaltı ile yemek arası da bi tane muz yiyorum. Böyle şuanlık geçiştiriyorum daha iyi olunca doldururuz faydalı şeylerle günümüzü inşallah. Bende 4.5 kilo vermiştim bir kilosunu geri aldım.
Benim annem 3 hamileliğinde de 9 ay boyunca kusmuş ve yemek yiyememiş. Hepimiz de sağlıklı ve kilosu gayet iyi doğmuşuz. Üstelik eskiden vitamin takviye bir şey yokmuş. Doktorlar da bebeğin bir şekilde beslendiğini, yiyemiyorum diye stres yapmamak gerektiğini söylüyor. Bende faydalı şeyler yiyemiyorum. Tavuk balık gibi. Ama sonuçta vitamin takviyesi alıyorum. İştahım iyi aslında yiyorum ben ama öyle ideal bir beslenme planım yok. Önüme ne denk gelirse 😬 normalde çok titizimdir böyle konularda ama hamilelikte ben ben değilim. Normalde sağlıksız diye kola içmeyen ben, mideme iyi geliyor diye arada içiyorum 😬 en kötü şey bence stres. Kendinizi hiç bir şey için üzmeyin 🌸

Kızlar benimde 3-4 gündür geceleri kalça kemiğim ağrıyor. Resmen zonkluyor, uykudan uyandırıyor. Magnezyum da kullanıyorum aslında ama anlamadım. Birde sadece geceleri oluyor. Dizime kadar, diz kapağım dahil üst bacak kemiğim ağrıyor sadece sağ taraf. Çok garip. Sizde de var mı benzer durum?

Bana da doktorum ocakta geldiğinde kemiklerine bakıcaz dedi. Demek 17, haftalarda bakılıyor.
Hic stresi bitmiyor benim oncesi yakinda ki poliklinige randevum var progesteron fitil ilacimi yanlis yazmis o doktordan sebep yazdiramadim 2 kutudur ucretle aliyorum
İnsallah persembe gorecegim ilk napiyor ne ediyor cok merak ediyorum
Hareketlerini hissediyorum ama hani kiyafet giyeriz onun hissi olur ya gobegimizde oyle bi his kelebek kanat cirpmasi buna benzetiliyormus😀
Hareket edince sukur diyorum ama iste gorene kadar hepimiz stres

Kızlar benimde 3-4 gündür geceleri kalça kemiğim ağrıyor. Resmen zonkluyor, uykudan uyandırıyor. Magnezyum da kullanıyorum aslında ama anlamadım. Birde sadece geceleri oluyor. Dizime kadar, diz kapağım dahil üst bacak kemiğim ağrıyor sadece sağ taraf. Çok garip. Sizde de var mı benzer durum?
Surekli ayni tarafa yatma
Uzun sure yatakta vakit gecirme
Hareketsiz cok kalma
Bebek buyudukce maalesef canim oluyor bide hamile yastigin yoksa destek koy

X