- 8 Ağustos 2024
- 364
- 208
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum 2-3 güne pik olur gibi bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden miKızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali @eva0108 merveett @babylovee eylulesma @zeyyy123 Pamlok @Momyteam ve herkes
Canım çok çok geçmiş olsun kesinlikle en önemlisi sağlık, umarım en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşurHepinizden Allah razı olsun yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canım
Temassız dogru vermiyor kuzum. Kızımın temassızı ıle bakıyorum ama yookk sacma ölcıyor koltuk altı al canımm. Neden gec pik olacak acaba antibiyotik li kremden mı acaba. Perşembe catalrsa Super olurKuzum 2-3 güne pik olur gibi bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden mi
Regle 6 gün kala idrar testinde çıkmaması çok normal bence. Regl gelene kadar umut varBenim belirtilerim vardı test yaptım bugün negatif çıktı oysa çok emindim bu ay hamile olduğuma
İlaca başlamak zorunda kaldım maalesefcanım yarından itibaren yap sen 7 günde beta sı değişen çok insan var çünkü geç döllenme de olabilir garantiye al kendini öyle ilaçlara başla
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah onu bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgi için. bizde tam tersine sperm yoğun gelsin diye ovulasyon günümü bekliyoruz.Amin çiçeğim inşallah hepimiz için en hayırlısı olur ama sen pik göreceğin günü çok bekleme çok uzun süreli ilişki olmazsa da sperm kalitesi düşüyormuş üst üste olunca da yani iki üç güne bir ilişki yasa bence
Peki teşekkür ederimBir takip edin belki de gec yumurtlama ama bence daha da silikleşirse çatlamıstır. İlişkiyi bırakmayın derim bu yüzden
Yok canm aksine taze tutmayı sağlıyomus her gün değilde 2 3 güne bir gerekli diye biliyorumAmin canım isteyen herkese nasip etsin Allah onu bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgi için. bizde tam tersine sperm yoğun gelsin diye ovulasyon günümü bekliyoruz.
10 gün içinde test yaptın mı canım umarım yerleşmedir adet başlangıcı değildirKizlar midesi bulanan ve hashas olan lutfen bakmasin goruntu icin ozur dilerim boyle bi leke geldi yerlesme olabilirmi 10gun geciktim başina gelen oldumu.
Ben bugün test yaptım meraktan negatif çıktı canım. 2 gün erken yumurtlamıştım olsaydı çıkardı diye tahmin ediyorum. Senin ne durumda.@ozgeanne @derindenizmavisi Mystika @cetty @balimss loveinnovember regl tarihlerimiz aynı ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
Canım ne zaman için daraldı konuşmak istedin ben burdayım biz buradayız mutlaka yaz olur mu eşin için güçlü durman lazım. Dualarım sizinle en kısa zamanda bunu da anlatırsınız inşallahHepinizden Allah razı olsun yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canım
Ben dün kan verdim 0.6 çıktı. Yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Ovulasyonla takip etmiş miydin yumurtlamayıBen bugün test yaptım meraktan negatif çıktı canım. 2 gün erken yumurtlamıştım olsaydı çıkardı diye tahmin ediyorum. Senin ne durumda.
Gecikmenin 7.gunu kanda negatif cikti Adetlerim cok duzenli degil acaba yerlesmemi dedim ilk defa boyle bseye denk geldim.İnşallah yerleşmedir gec dollenme olabilirmi ki10 gün içinde test yaptın mı canım umarım yerleşmedir adet başlangıcı değildir
Ben gecikmeden yapmak istemiyorum testi. Belirti olarak kasıklarımda ağrı vardı o da geçti başka hiç bir belirtim yok@ozgeanne @derindenizmavisi Mystika @cetty @balimss loveinnovember regl tarihlerimiz aynı ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz? Belirtileriniz var mı ?
Tabi olabilir canım bir de adet düzensizliğin var 1 2 daha bekle kan ver olmadı o zaman garanti olur umarım gönlünce olurGecikmenin 7.gunu kanda negatif cikti Adetlerim cok duzenli degil acaba yerlesmemi dedim ilk defa boyle bseye denk geldim.İnşallah yerleşmedir gec dollenme olabilirmi ki