Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar sabah atmıştım, sabah pike yakındı. Şimdi pik olmuş. Öğlen ilişki olmuştu. Şimdi sizce tekrar ilişki olmalı mı? Yarın akşama kadar ilişki olmayacak çünkü emin olamadım fikirlerinize ihtiyacım var 🙂

Eklentiler

• IMG_5905.jpeg
    IMG_5905.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur 😌salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım.😂 Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali @eva0108 merveett merveett @babylovee eylulesma eylulesma @zeyyy123 Pamlok Pamlok @Momyteam ve herkes🤗
Kuzum 2-3 güne pik olur gibi 🤗 bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden mi

Hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻 yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum 🙏🏻buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canım 🙏🏻
Canım çok çok geçmiş olsun kesinlikle en önemlisi sağlık, umarım en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur

Kuzum 2-3 güne pik olur gibi 🤗 bende ateş ölçer almayı düşünüyorum nasıl alayım sende temassız mı koltuk altından ölçenlerden mi
Temassız dogru vermiyor kuzum. Kızımın temassızı ıle bakıyorum ama yookk sacma ölcıyor koltuk altı al canımm. Neden gec pik olacak acaba antibiyotik li kremden mı acaba. Perşembe catalrsa Super olur

Kizlar midesi bulanan ve hashas olan lutfen bakmasin goruntu icin ozur dilerim boyle bi leke geldi yerlesme olabilirmi 10gun geciktim başina gelen oldumu.

Benim de adetime 2 gün kala yaptığım test silik çıkmıştı. Sonra kan verdim 5 geldi iki gün sonra 12.5 geldi şimdi akşam üzeri yine idrar kaset yaptım bu sefer tek çizgi çıktı sadece. Biraz gerginim stresliyim. Acaba bu durumda olan var mı

Amin çiçeğim inşallah hepimiz için en hayırlısı olur 🥹 ❤️ ama sen pik göreceğin günü çok bekleme çok uzun süreli ilişki olmazsa da sperm kalitesi düşüyormuş üst üste olunca da yani iki üç güne bir ilişki yasa bence
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah 🙏🩷onu bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgi için. bizde tam tersine sperm yoğun gelsin diye ovulasyon günümü bekliyoruz.

Hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻 yarın Adana'da bir doktor daha bulduk oraya gideceğiz sonuçları doktor gördükten sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş geç kalmadan erken teşhis olduğu için lenf bezlerinede sıçramış şuanda ameliyat la temizledikten sonra iyi olur inşallah demiş doktor ama bugün haberi alınca dünyam başıma yıkıldı resmen beynim patliycak gibi hala deprem oldu evimizi kaybettik çok şükür biz sağ çıktık şimdide bununla sınıyor Rabbim bunada şükür diyorum 🙏🏻buda geçecek inşallah Rabbimden bir bebeğimiz daha olsun istedik önümüze bu hastalık çıktı her şer de vardır bir hayır diyorum hickimse hicbisey için üzülmesin sağlıktan ötesi yokttur herşey hallolur isteyen bekleyen herkese hayırlısyla sağlıkla bebeklerinizi nasip etsin inşallah ben artık ertelemek zorundayım arada kafamı dağıtmak için yazarım yine sizlere D denizadamasal canım sende inşaallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın ben stresten adet olamadım ama benide silebilirsin canım 🙏🏻
Canım ne zaman için daraldı konuşmak istedin ben burdayım biz buradayız mutlaka yaz olur mu eşin için güçlü durman lazım. Dualarım sizinle en kısa zamanda bunu da anlatırsınız inşallah 🙏

Ay valla içim daralıyor kızlar burası da olmasa kime anlatacaz bilmiyorum daha çok var valla olmasa da bile netleşince rahatlıcam oldu mu olacak mı diye beklemek çok zor

Merhaba kızlar benim bir çocuğum var 2 ciyi istiyorum.37 yaşındayım kontrol için doktora gittim amh düşük dedi. Tüp bebek önerdi.Şuan normal yolla deniyorum. Başına gelen bar mı acaba ?

Gecikmenin 7.gunu kanda negatif cikti Adetlerim cok duzenli degil acaba yerlesmemi dedim ilk defa boyle bseye denk geldim.🥺İnşallah yerleşmedir gec dollenme olabilirmi ki
Tabi olabilir canım bir de adet düzensizliğin var 1 2 daha bekle kan ver olmadı o zaman garanti olur umarım gönlünce olur 🌸🙏

X