- 29 Haziran 2022
- 2.189
- 922
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.701
Kızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kullanmıyorum, renkli doplere bakildi. Aspirine ihtiyaç yok dedi. Neden aspirin verdi size acaba?Kızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç
Bilmiyorum ki dediğim gibi verecekti sonra şuan kalsın dediYok kullanmıyorum, renkli doplere bakildi. Aspirine ihtiyaç yok dedi. Neden aspirin verdi size acaba?
Ecopirin içiyorum, damarlarda kan akışında sorun vardı. İlk bebeğimin de doğum kilosu düşüktü bu sebepten beslenememiş 2 aydır kullanıyorum şimdi bir damar düzelmiş, dozu azalttık.Kızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç
Preeklemsi yani yüksek tansiyona tedbir amaçlı da kullanılıyor ben pıhtılaşma sorunu olabilir diye 4. Haftadan beri kullanıyorumKızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç
İnsan hem heyecanlı hem tedirgin oluyor çok normal İlkinde deneyimlediğim için bazı şeyler kafamda sabitSüper o zaman :)) şu hamilelikte iyice paranoyak oldum ya doktor ayda bir gel dedi ben 3. Hafta gittim dayanamadım
Gidişatı hiç bilmiyorum devlette.. ilkinde şeker yüklemesi istemedi doktorum. Bunda da istemez gibi geliyor. Açıkçası bende pek yaptırmak istemiyorum.Ay bilmiyorum canim 7 ocak gibi giderim buyuk ihtimal o zaman ogrenirim ama iste ulturasona randevu veriyorlar sonra oradan bakilinca doktor yanina gidiyorsun geri kan aliyorlar ben 3lu 4lu tarama seker yuklemesi dusunmuyorum devlette zorunlu sanirim
1 ay sonra anca sorabileceğim o zamanda 20-21. Haftaya denk geliyorEn az 2 doz olmuş olmalısınız çünkü etki etmesi için öyle yapıyorlar, o da zaten 3 seneyi kapsıyor. Muhtemelen ek 1 doz daha isteyebilir doktor koruma süresi artsın diye. Ama belki de istemez, doktorunuza sorarsınız.
Şimdi hatırldım sanırım bebeğin beslenmesinde iki damar var benim bir damar normal, bir damarımda biraz direnç göeülmüştü. O zaman bu yüzden vermek istedi sanırım. Şimdi araştırınca bi de bu kafama takıldı düzelir mi? Bebeğin beslenmesinde sorun mu olcakEcopirin içiyorum, damarlarda kan akışında sorun vardı. İlk bebeğimin de doğum kilosu düşüktü bu sebepten beslenememiş 2 aydır kullanıyorum şimdi bir damar düzelmiş, dozu azalttık.
Benim tüp bebekolduğu için hem iğnesini kullandım transferden itibaren hem de hala ecoprin kullanıyorum 32 haftaya kadar devam edecek. Herhangi bir problemden dolayı değil sadece doğal gebelik olmadığı için kullanıyorum sanırım.Kızlar asprin kullanan var mı? Doktorunuz verdi mi? Benim doktorum asprin e başlayalım artık dedi, sonra bu ay kalsın dedi. Kalsın diyince ne işe yaradığını sormadom hiç
Belki biraz etkileyebilir perinatolog görür görmez ilk bebeğimin doğum kilosunu sormuştu. Kendi doktorum da bakardı hep ama vermemişti ilaç: belki sizin doktor bi takip etmek istemiştir, düzelmezse verir muhtemelen sorarsınız siz deŞimdi hatırldım sanırım bebeğin beslenmesinde iki damar var benim bir damar normal, bir damarımda biraz direnç göeülmüştü. O zaman bu yüzden vermek istedi sanırım. Şimdi araştırınca bi de bu kafama takıldı düzelir mi? Bebeğin beslenmesinde sorun mu olcak
Aslında şöyle oldu, başlayalım dedi sonea diğer damar iyi olunca vermedi . Çünkü bende plasenta aşağıda, asprin verip kanamaya sebep olmayalım durup dururken dediBelki biraz etkileyebilir perinatolog görür görmez ilk bebeğimin doğum kilosunu sormuştu. Kendi doktorum da bakardı hep ama vermemişti ilaç: belki sizin doktor bi takip etmek istemiştir, düzelmezse verir muhtemelen sorarsınız siz de
Aaaa doğru. Kan sulanamamasi lazım. Benim de aşağıda biliyorum.Aslında şöyle oldu, başlayalım dedi sonea diğer damar iyi olunca vermedi . Çünkü bende plasenta aşağıda, asprin verip kanamaya sebep olmayalım durup dururken dedi
O zaman siz hiç kafanıza takmayın, doktorunuz zaten kar zarar hesabını yapıyor benim ilk doğumda 2600 gr doğdu oğlum. 35. Haftada gelişimi durdu. Sonra hemen toparladı çok şükür. Yani ilaç içmeyince bile en kötü senaryo bu belki, dert etmeyin diye paylaşıyorumAslında şöyle oldu, başlayalım dedi sonea diğer damar iyi olunca vermedi . Çünkü bende plasenta aşağıda, asprin verip kanamaya sebep olmayalım durup dururken dedi
İşte kan sulanmasın çünkü plasenta aşaiıda. Ama bebeği besleyen damarda direnç var kanın sulanamsı lazım. Çok zormuş bu gebelik ya her şey çok güze giderken bu haftaki kontrolümde bunları öğrendim moralim çok bozukAaaa doğru. Kan sulanamamasi lazım. Benim de aşağıda biliyorum.
Çok sağolun teşekkür ederim taktım maalesefO zaman siz hiç kafanıza takmayın, doktorunuz zaten kar zarar hesabını yapıyor benim ilk doğumda 2600 gr doğdu oğlum. 35. Haftada gelişimi durdu. Sonra hemen toparladı çok şükür. Yani ilaç içmeyince bile en kötü senaryo bu belki, dert etmeyin diye paylaşıyorum
Dert etmemeye çalışın. En kötü bir sonraki kontrolde ilaç verir doktor ya da düzelirÇok sağolun teşekkür ederim taktım maalesef
Merhaba, o damarinizdaki direnc nasi anlasildi 2li taramadami acabaŞimdi hatırldım sanırım bebeğin beslenmesinde iki damar var benim bir damar normal, bir damarımda biraz direnç göeülmüştü. O zaman bu yüzden vermek istedi sanırım. Şimdi araştırınca bi de bu kafama takıldı düzelir mi? Bebeğin beslenmesinde sorun mu olcak