Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
Canlar merhaba.

Size gece vakti sadece o kadar yazdım, yazabildim. 😔

Buradan açıkça da diyebileceğim bi şey değil. Çok şükür hamilelik yada benimle veya bi yakınımla alakalı sağlıkla ilgili bir durum yok. 🤲🏼

Eşimle aramda, evlilik hayatımda eşi benzeri görülmemiş ciddi, çok ağır bi durum geçti. 😔

Herkesin karakteri, evliliğinin dinamikler farklı. Beni psikolojik ve mental anlamda paramparça etti. 😞 Hani bi söz var ya, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diye. Bu günler geçecek belki yani ins, ama ben 29 Aralık 2024ü asla unutmayacağım. 😔 Sinir geçiyor. Ama kırgınlık iz bırakıyor. Bu, çok büyük bi iz bırakacak.

Kimle konuştuysam sen haklısın dedi. Ben haklı olmak değil, huzurlu olmak istiyorum. 😣

Sizi de endişelendirdim. Hepinizden tek tek özür diliyorum. 😔 Hakkınızı helal edin. Korkuyorum da Allah bi sille vurup, bak asıl dert böyle olur diye bi ders vermesin bize. Çünkü beterin beteri var. Benim şikayetlendiğim hayat birilerinin hayali olabilir.

Tek diyeceğim Rabbim, evlerimize huzur versin. Eşlerimizle aramızda geçim versin. 🤲🏼 Ben eşimi çok seviyorum. İns bunu unutturacak yada bunun gibi bi sıkıntı bir daha yaşamayız. İns çabucak iyileşiriz. Yine ve her zaman duanıza talibim. Sizi tanımasam da inanın seviyorum. 💙
Canım.. canımm canımmm.. çok şükür sen ve bebeğin iyisiniz bir sağlık problemi de söz konusu değil buna inan çok mutlu oldum.. Eşinle aranda ne oldu, ne yaşadın bilmiyorum bilemem ama bazen bazı kırgınlıklar unutulmuyor seni anlıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte senin gönlünü alır, kalbindeki kırgınlığı üzüntüyü bir nebze olsun azaltır.. Hakkımız tabi ki helal sadece sağlıklı olup olmamandan endişe duyduk.. Allah daha kötü şeyler yaşamasın göstermesin sana ve hicbirimize. Rabbim eslerimizle gönlümüzü bir eylesin yuvalarimizda mutsuzluk olmasın.. dualarım seninle en kısa zamanda aranizin düzelmesi dileğimle. Biz de seni seviyoruz 🤲❤️

İşte bende bu yüzden demiştim geçen gün 2. Gebeliğim acaba erken hissedebilir miyim diye. Gaz gibi değildi kesinlikle. Arada hala oluyor ama bebek değil mi acaba diyorum. Yoksa bebek mi. Bir şey gezinir gibi küçük küçük pıt pıt vurur gibi değişik. Bebek dokunuslarini bildiğim için de acaba mi diye düşünmüştüm geçen. 12+2 yım şuan. Siz daha erken falan deyince değil herhalde demiştim ama bilemiyorum da
Evet öyle düşünmüştüm gerçekten küçükler çünkü benim haftam biraz daha büyük gerçi bir de bebek de biraz önde diye acaba dedim ben de. Hatta bugün de hissettim minik minik

Canlar merhaba.

Size gece vakti sadece o kadar yazdım, yazabildim. 😔

Buradan açıkça da diyebileceğim bi şey değil. Çok şükür hamilelik yada benimle veya bi yakınımla alakalı sağlıkla ilgili bir durum yok. 🤲🏼

Eşimle aramda, evlilik hayatımda eşi benzeri görülmemiş ciddi, çok ağır bi durum geçti. 😔

Herkesin karakteri, evliliğinin dinamikler farklı. Beni psikolojik ve mental anlamda paramparça etti. 😞 Hani bi söz var ya, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diye. Bu günler geçecek belki yani ins, ama ben 29 Aralık 2024ü asla unutmayacağım. 😔 Sinir geçiyor. Ama kırgınlık iz bırakıyor. Bu, çok büyük bi iz bırakacak.

Kimle konuştuysam sen haklısın dedi. Ben haklı olmak değil, huzurlu olmak istiyorum. 😣

Sizi de endişelendirdim. Hepinizden tek tek özür diliyorum. 😔 Hakkınızı helal edin. Korkuyorum da Allah bi sille vurup, bak asıl dert böyle olur diye bi ders vermesin bize. Çünkü beterin beteri var. Benim şikayetlendiğim hayat birilerinin hayali olabilir.

Tek diyeceğim Rabbim, evlerimize huzur versin. Eşlerimizle aramızda geçim versin. 🤲🏼 Ben eşimi çok seviyorum. İns bunu unutturacak yada bunun gibi bi sıkıntı bir daha yaşamayız. İns çabucak iyileşiriz. Yine ve her zaman duanıza talibim. Sizi tanımasam da inanın seviyorum. 💙
Şimdi alıntılardan gördüm. Umarım çözersiniz ve bu kırgınlığın geçer. Konu ne bilmiyorum fakat geriye bakınca hatırlamayacağın bir şekilde telafisi olur inşallah.

Evet öyle düşünmüştüm gerçekten küçükler çünkü benim haftam biraz daha büyük gerçi bir de bebek de biraz önde diye acaba dedim ben de. Hatta bugün de hissettim minik minik
Senin ne kadarlık bebeğin? Bence de küçükler Dr hissedemezsin daha diyor ama bilmiyorum. Benim bebek de ne zaman gitsem gününden önde gidiyor. Bakalım bir kaç haftaya daha da büyüdüklerinde emin oluruz artık 😅

İyi akşamlar ikili sonucu beklerken bebeğim 11+5 haftalıkta kalbi durmuş.😔normalde 13+2 haftalık olması lazımdı. Ben elendim. Yönetici kimse söyleyin beni silsin. Rabbim sağlikli kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 hayırlı akşamlar
Başın sağolsun, Allah tez zamanda sağlikli evlat versin, sabirlar versin 😔

İyi akşamlar ikili sonucu beklerken bebeğim 11+5 haftalıkta kalbi durmuş.😔normalde 13+2 haftalık olması lazımdı. Ben elendim. Yönetici kimse söyleyin beni silsin. Rabbim sağlikli kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 hayırlı akşamlar
Rabbim tez vakitte sağlığina kavustursun, öyle zor süreçler ki yaşamayan anlamaz, rabbim yine yaşatmasın... Üzüldüm, o hayal kırıklığı, kırgınlık seni tüketmesin iyi olacaksın, yeniden başlayacaksın, iyi olacaksın ❣️

Ne diyeceğimi bilemiyorum basın sağolsun canım. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun, hayırlı sağlıklı bir evlat ile kucağını doldursun inşallah dualarım seninle ❤️ 🤲

2 li test yaptirdik simdi çıktım. Ense kalınlığı 2.2 çıktı sınır dedi doktor nasil sizce kan vericem bide şimdi. Sınır diyince icime kurt düştü 12+2

2 li test yaptirdik simdi çıktım. Ense kalınlığı 2.2 çıktı sınır dedi doktor nasil sizce kan vericem bide şimdi. Sınır diyince icime kurt düştü 12+2
Sınır demiş canım kalın dememiş, ikili test sonuçlarından anlamıyorum ama sınırda çıkanların hemen hemen hepsi temiz çıkıyor... İçin rahat etsin diye fetal DNA yaptır. Doktor herhangi bir şeye yönlendirmedi mi?

Başın sağolsun. 😔
Rabbim sabrını artırsın.
Ummadık sevinçler göndersin. 🤲🏼
Yine yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama ben 2.8 yada 3 mm miydi öyle bi şey hatırlıyorum.

Öyleyse 2.2 gayet iyi bi kalınlık. Sınırlar içindeyse dert etme 💙

Sınır demiş canım kalın dememiş, ikili test sonuçlarından anlamıyorum ama sınırda çıkanların hemen hemen hepsi temiz çıkıyor... İçin rahat etsin diye fetal DNA yaptır. Doktor herhangi bir şeye yönlendirmedi mi?
Hayır yonlendirmedi zaten olumsuzda konuşmadı pek daha kalın çıkıp sağlıklı olan veyahut da daha düşük çıkıp sağlıksız olan da oluyor dedi test vermeden de bilemeyiz dedi. yani hiç öyle karamsar konuşmadı Ben de içime karartmıyorum gayet sağlıklı çok yemiş o yüzden böyle maşallah tosunuma sağlıkli olucak inşallah.
Yine yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama ben 2.8 yada 3 mm miydi öyle bi şey hatırlıyorum.

Öyleyse 2.2 gayet iyi bi kalınlık. Sınırlar içindeyse dert etme 💙
yani max 3 mm mis iyinin sınırı dedi birde yuz üstü yatmış dolaştım tatli yedim tekrar geldim ama cok degistirmedi pozisyonu cok da hareketliydi. Doktor pozisyondan bile fark eder kalınlık dedi yatma şeklinden. Normalde 12+1 olmasi gerekir 12+5 ölçtü onu da 🙏🥰 sağlıklı olsun da yavruşum hep dua ediyorum Rabbim duyuyor

Senin ne kadarlık bebeğin? Bence de küçükler Dr hissedemezsin daha diyor ama bilmiyorum. Benim bebek de ne zaman gitsem gününden önde gidiyor. Bakalım bir kaç haftaya daha da büyüdüklerinde emin oluruz artık 😅
Aslında aramızda 4 gün var ama bebek de 4 gün ilerde görünüyor hepi topu 1 hafta eder ama işte bir hafta önce hissetmezken bir hafta sonra hissedilebilir hale geliyorlar. Zaten 2 haftaya kadar kesin net hareketler hissederiz
Başınız sağolsun tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşallah

İstanbul avrupa yakası için doktor önerisi olan varmı? Normal doğum yanlısı olmasını istiyorum.Başakşehirdeyim

Sefaköy medipolde Tülay hanıma gidiyorum ben. Tavsiye üzerine geldim normal doğum yanlısımı bilmiyorum ama. Benim zaten sezeryan olacak o sebeple bu tür bi konu konuşmadık görüşünü bilmiyorum fakat arkadaşım Normal doğum yaptı kendisinde.

Şimdi gördüm basın sagolsun bu acıyı ne desek hafifletmez tabiki ama Rabbim gönlüne ferahlık versin. Tez zamanda tekrar yaşarsın çocuk mutlulugunubinsallah 😞

Canım hiç sıkıntı yapma gayet sağlıklı bence bak görmüşsün hareketliymis de maşallah 🥰 fetal yaptırmış mıydın canım sen?
Aslında aramızda 4 gün var ama bebek de 4 gün ilerde görünüyor hepi topu 1 hafta eder ama işte bir hafta önce hissetmezken bir hafta sonra hissedilebilir hale geliyorlar. Zaten 2 haftaya kadar kesin net hareketler hissederiz

Başınız sağolsun tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşallah
Yani bence de bir kaç hafta sonra kesin hissederiz 🥰❤️

Hayır ya 3-3.5 sınır, ayrıca kombine sonuç önemli yani ense kalınlığı, yaş ve kan tahlilindeki sonuç dikkate alınarak oran çıkacak hiç canını sıkma iyi çıkar canım

Canım hiç sıkıntı yapma gayet sağlıklı bence bak görmüşsün hareketliymis de maşallah 🥰 fetal yaptırmış mıydın canım sen?
Hayır fetal yaptirmadim ikili yaptirdim sadece kan sonucu haftaya cikacakmis
Hayır ya 3-3.5 sınır, ayrıca kombine sonuç önemli yani ense kalınlığı, yaş ve kan tahlilindeki sonuç dikkate alınarak oran çıkacak hiç canını sıkma iyi çıkar canım
Dimi bende öyle gördüm internette. Bakalım insallah o da iyi çıkar haftaya cikacakmis onun sonucu

X