- 13 Aralık 2024
- 154
- 232
- 18
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.921
Kızlar dün akşamdan beri karnımın sol üst kısmında sertlik ve ağrı var şuan hıçkırığını da orda hissediyorum tekrar makat geliş mi oldu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kontrollere gittim farklı doktorlardı hiç demediler suyun az araba yolculuğundan sonra oldu diye düşündüm sonra doktorum hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok sevk olur vs dedi. Dedim acaba neden böyle birşey söylüyor ebemi aradım ona da söyledim doğumun yakın duruyor ebru dedi sonra netten baktım doğum yaklaşınca su azalırmış. Acaba doğumumuz mu yaklaşıyorEvet öyleymiş annemden istedim sıkacağı sıktım öyle içtim inşallah faydası olur
Ben 25. Hafta da ameliyat oldum o haftadan sonra her hafta düzenli kontrolüm vardı hiç böyle bir şey söylemedi dr um ne olduysa son hafta oldu şimdi çok dikkat ediyorum toparlayacak inşallah.
C.tesi günü için belkide aynı tedavi yöntemini uygulayacak bilemiyorum inşallah o zamana kadar toparlamış olur suyum ve canım dediğin gibi farklı noktalardan ölçüm yapıp toplamda ki rakam için sınırda dedi ben de başladım havuç suyu ve armut yemeye şifa olur inşallahBen bu sebeple 2 gün hastanede yatmıştım suyu azaldığı için hareketlerinde azalmisti nst de hareketi çıkmadı tekrar girdim hareketleri yine yoktu damardan sıvı takviyesi yapıldı bana. Ben suyum geldi de ben mi anlamadım diye sordum oda seninle ilgili değil plesenta kaynaklı dedi. Bana miktarını söylemedi ama toplam suyunu değil cepleri varmış 3 yada 4 yerde suyun olması gerekiyormuş ayaklarının olduğu yerde kollarının olduğu yerde vs gibi böyle soylemisti. Havuç suyu içtim deveci armudu da iyi geliyormuş sonradan ne etkili oldu bilemem ama suyunda artış olmuş demişti
Benim normal günü 25 mayıs da doluyor yani doğum yakın değildir diye düşünüyorum daha çok küçük 34+0 bugünBende kontrollere gittim farklı doktorlardı hiç demediler suyun az araba yolculuğundan sonra oldu diye düşündüm sonra doktorum hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok sevk olur vs dedi. Dedim acaba neden böyle birşey söylüyor ebemi aradım ona da söyledim doğumun yakın duruyor ebru dedi sonra netten baktım doğum yaklaşınca su azalırmış. Acaba doğumumuz mu yaklaşıyor![]()
Ben hipertansiyon hastasıyım tansiyonum 14/9 oluyor arada 12 leri görüyorumKızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor doktor 120/80 istemiyor benimde 130/90 120/80 hep 11/7 i anca sabah sakin saatlerde görüyorum
Benimde suyun azalması 34+ da başladı şuan tam 36+0 ım doktor tansiyona cok odaklandi ama ondan olsa ozaman kilo almaz uzamazdı gelişimi şuan için iyi perşembe kontrole gidicem icim içimi yemiyor değil .Benim normal günü 25 mayıs da doluyor yani doğum yakın değildir diye düşünüyorum daha çok küçük 34+0 bugünacile gidip farklı bir görüş mü alsam bilemedim
![]()
suyun azalmasını sanki ona bağladı ama öyle olsa gelişimi yavaşlardı gelişimi kan akışı iyi takip edicez tansiyonu ve suyu dedi haftada bir kontrol bir sebepte söylemedi dünya para verip gidiyoruz ruhları çekilmiş sanki devlettekiler çok daha ilgiliydiler o kalabalığa rağmen enerjiklerBen hipertansiyon hastasıyım tansiyonum 14/9 oluyor arada 12 leri görüyorumözellikle dr um küçük tansiyona dikkat et dedi yükselirse sıkıntı olarak söyledi ki 12/8 çok iyi dr un bir sebep söylemedi mi
Ödemin falan mı var ? Tansiyonuna neden taktı ki ? Tansiyonun bebeğin gelişimiyle alakası mı varmışBenimde suyun azalması 34+ da başladı şuan tam 36+0 ım doktor tansiyona cok odaklandi ama ondan olsa ozaman kilo almaz uzamazdı gelişimi şuan için iyi perşembe kontrole gidicem icim içimi yemiyor değil .
Tansiyon yükselince oksijen az gidiyormuş ozamanda su azalabiliyormuş kendimce oksijen az gidiyorsa besinde az gidiyordur diye varsayimda bulundumÖdemin falan mı var ? Tansiyonuna neden taktı ki ? Tansiyonun bebeğin gelişimiyle alakası mı varmışbenim bebeğimin maşallahı var o zaman 2/3 hafta önden gidiyor
Birde benim hep küçük 9 çıkıyor ondan biraz taktıÖdemin falan mı var ? Tansiyonuna neden taktı ki ? Tansiyonun bebeğin gelişimiyle alakası mı varmışbenim bebeğimin maşallahı var o zaman 2/3 hafta önden gidiyor
suyun azalmasını sanki ona bağladı ama öyle olsa gelişimi yavaşlardı gelişimi kan akışı iyi takip edicez tansiyonu ve suyu dedi haftada bir kontrol bir sebepte söylemedi dünya para verip gidiyoruz ruhları çekilmiş sanki devlettekiler çok daha ilgiliydiler o kalabalığa rağmen enerjikler![]()
Toparlar canım sen havuç suyunu ve armudu ye günde 3 litreye yakın yinede suyunu iç artış oluyor.C.tesi günü için belkide aynı tedavi yöntemini uygulayacak bilemiyorum inşallah o zamana kadar toparlamış olur suyum ve canım dediğin gibi farklı noktalardan ölçüm yapıp toplamda ki rakam için sınırda dedi ben de başladım havuç suyu ve armut yemeye şifa olur inşallah
Dr un özellikle dikkat ediyorsa vardır bir bildiği o zaman dikkatli ol kuzum sen sağlıkla bebeğini al kucağınaBirde benim hep küçük 9 çıkıyor ondan biraz taktı![]()
Aynen hepsi bir tuhafhepsi aynı demek ki benim dr da aynı. Sonuna yaklaştım daha değiştiremem dr bilgisine de güveniyorum benim dr um psikolojik olarak hastayı hırpalamamak için ayrıntıları çok vermiyor
Evet benimki de azalmış doktor sınırda ama problem değil zaten doğmak üzere dediBende kontrollere gittim farklı doktorlardı hiç demediler suyun az araba yolculuğundan sonra oldu diye düşündüm sonra doktorum hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok sevk olur vs dedi. Dedim acaba neden böyle birşey söylüyor ebemi aradım ona da söyledim doğumun yakın duruyor ebru dedi sonra netten baktım doğum yaklaşınca su azalırmış. Acaba doğumumuz mu yaklaşıyor![]()
Benim hep düşük canım, hamilelik öncesi de öyleydi. 10/5 , 11/6 filan çıkıyor hep. Dün akşam hastanede yine 10/6 çıktıKızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor doktor 120/80 istemiyor benimde 130/90 120/80 hep 11/7 i anca sabah sakin saatlerde görüyorum
Tekrar dönüyor mu ben hep aşada hissediyorum kaç haftadırKızlar dün akşamdan beri karnımın sol üst kısmında sertlik ve ağrı var şuan hıçkırığını da orda hissediyorum tekrar makat geliş mi oldu acaba
Kafa aşağıda benimkinin de ama vücudu bir sağda bir solda. Dün kontrolde soldaydı, bugün hıçkırığı yine sağda hissettimTekrar dönüyor mu ben hep aşada hissediyorum kaç haftadır