Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Şimdi iyiyim şükür canım. Doğumu da çok stres yapıyorum kendime ondan mı oldu yoksa kan basıncım yükseldiği için mı bilmiyorum. İyiyim ama 😥
Yok yok bende hep oluyor maraton koşmuşum gibi acile bile gittim bunun için . Tansiyon normalse sıkıntı yapma 🙏 doğumunda mis gibi geçecek inşallah 🩵

Aynı şeyi ben yaşadım bugün, doktoruma yazdım sonlara doğru beklediğimiz şeyler bunlar sık tekrarlarsa hastaneye gel dedi sadece. Artık neyin normal neyin anormal olduğunu kestiremiyorum o yüzden sakin sakin günümü bekliyorum günlerin de sağlıkla doğsa bebeklerimiz
Evet canım bir de ilk deneyimim olduğu için panik yapıyorum en ufak şeyde. Dediğin gibi günümüz gelse 🥹

Evet canım bir de ilk deneyimim olduğu için panik yapıyorum en ufak şeyde. Dediğin gibi günümüz gelse 🥹
Anneliğin ilki ikincisi üçünsü olmuyormuş canım bu hamileliğimde bunu anladım ☺️ çok az kaldı 26 gün sonra kavuşuyorum ben oğlumla. Senin daha da yakın bildiğim kadarıyla 😊

Anneliğin ilki ikincisi üçünsü olmuyormuş canım bu hamileliğimde bunu anladım ☺️ çok az kaldı 26 gün sonra kavuşuyorum ben oğlumla. Senin daha da yakın bildiğim kadarıyla 😊
Doğrudur canım🙏🏼 evet benim çok az kaldı gece 12 den sonra son 12 gün 🫨 ben baya stresliyim, çok duygusalım karmakarışık duygular içindeyim. Hem bir an önce kavuşmak hem de aynı bedende biraz daha kalmak istiyorum dediğim gibi karmakarışık bir ruh hali içindeyim. 🥹

Doğrudur canım🙏🏼 evet benim çok az kaldı gece 12 den sonra son 12 gün 🫨 ben baya stresliyim, çok duygusalım karmakarışık duygular içindeyim. Hem bir an önce kavuşmak hem de aynı bedende biraz daha kalmak istiyorum dediğim gibi karmakarışık bir ruh hali içindeyim. 🥹
Çok heyecanlı ne kadar az kalmış 😅 anneliğin en keyifli yanı bebeğin haraket ettiği zamanlar ve bebeği emzirdiğin zamandır bana göre. Ben de çok özleyeceğim

Çok heyecanlı ne kadar az kalmış 😅 anneliğin en keyifli yanı bebeğin haraket ettiği zamanlar ve bebeği emzirdiğin zamandır bana göre. Ben de çok özleyeceğim
Evet emzirmeyi dört gözle bekliyorum. Hamile kalmadan 3 yıl önce yatağımda bir erkek bebek emziriyordum o kadar güzel bir duyguydu ki rüyada bile, gerçeğini hayal edemiyorum. Rüyam çıktı şimdi oğlum oluyor. 🥹 Allah o günleri de göstersin inşallah.

Kizlar dunden beri sag kalcamda bi agri o da bacagima vuruyor yurutmuyor topallayarak yuruyorum resmen. Bu da mı hamilelikden ..varmi yaşayan

Sagol kuzum ettiler lokal olcak dediler sknti yok ama islemin biraz derinlesmesi gerekmis aslinda cok ufak bi operasyondu ama buyumua biraz 15 20 dkya bitiricez sk disini diye diye bas bas bagirtmislar adami kasap gbi dogramislar azicik bi sedasyon verseler biraz rahatlardi ama iste
Çok geçmiş olsun canım, vallahi düşündükçe benim kanım çekildi. İnşallah hızlıca iyileşir.

Sagol kuzum ettiler lokal olcak dediler sknti yok ama islemin biraz derinlesmesi gerekmis aslinda cok ufak bi operasyondu ama buyumua biraz 15 20 dkya bitiricez sk disini diye diye bas bas bagirtmislar adami kasap gbi dogramislar azicik bi sedasyon verseler biraz rahatlardi ama iste
Anladim canim sende cok iyi yapmişsın bu halinle seni üzmüşler😜

Huzursuzluk var ya heryerimde geziniyo bı ağrılar Kasılıp gevsemedigi zaman karnım semsert olup kaliyo buda kasılma demek mi normal mi acaba suan
Kasılma olunca karın bir noktada toplanıyor . Benim genelde sağda toplanıyor sırtı sağıma yaslı durumda. Sağımda bir tümsek oluşuyor resmen

Back
X