Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende göbüşten dolayı zorlanmaya başladım ağda için bekleyemiyorum 2 günde çıkmaya başlıyor bu sefer tahriş oluyor jiletin derdi de çok fazla bi şans daha vereyim bakayım
BÜtün olarak mı şiş yoksa parça parça mı? Çünkü aynı problem bende de var ve doktorum vajinal varis dedi. Kalp damar cerrahisine yönlendirdi. Ağrı falan var mı
Kızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?
Yok canım rahatım sorumluyum o yüzden çok yorulmuyorum hastalarla ilgilenmiyorum artık geçen aya kadar aktif çalışıyordum damar yolu enjeksiyon vs ama şimdi sadece git gel yapıyorum o yüzden zor olmuyor
Günaydın kızlar yine sırt ağrısından ve sıcak basmadan uyuyamadım bir güne günaydın kızımın odasına geçtim cami açtım hava buz ama o şekilde uyuyabildim
BÜtün olarak mı şiş yoksa parça parça mı? Çünkü aynı problem bende de var ve doktorum vajinal varis dedi. Kalp damar cerrahisine yönlendirdi. Ağrı falan var mı