Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım 2000 lerde olunca görünüyor. Ben en son gecen hafta perşembe verdiğimde 755 çıkmıştı sonra bekledim ve dün gittigimde keseyi gördüm karından ultrason ile bebek yoktu henüz . Umarım sen de görebilirsin
Tebrikleeer gözünüz aydın insallah bizde görürüz kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi inşallah görür doktor
Tebrikleeer gözünüz aydın insallah bizde görürüz kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi inşallah görür doktor
Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım sizinde hemen görünür inşallah 6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı ki
Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım sizinde hemen görünür inşallah 6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı ki