- 15 Ağustos 2019
- 336
- 516
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
Dün acilde verdiğim kan hala e nabizda görünmüyor ya bı skintimi var acaba sitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün verdim e nabıza düşmedi ama hastanenin kendi sitesinde görünüyordu sende bi bak istersenDün acilde verdiğim kan hala e nabizda görünmüyor ya bı skintimi var acaba sitede
Merhaba arkadaşlar sat tarihim 20 ağustos
3.gebeliğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah sonucunuzu görürsünüz, ben 1hafta kadar önce acilden kan verdigimde kanları kayip mi ettiler naptilarsa hala sonuç çıkacakDün acilde verdiğim kan hala e nabizda görünmüyor ya bı skintimi var acaba sitede
Hastane siteside e nabiza yönlendiriyor malesef goremedmBen de bugün verdim e nabıza düşmedi ama hastanenin kendi sitesinde görünüyordu sende bi bak istersen
Aynen canım zaten gebelikte istenen genel tahlillerimiCanım çok teşekkürler. Bakılmış bana hepsine de. Bi idrar kültürünü bana birakti doktor bende istemedim onu. Normal idrar tahliline bakti sadece.
Bende bugün gittim canım 5 haftalık olmuş kese görüktü kesenin boyutu 6.12 mm çıktı, sizin kaç acaba?Betam 1287 çıktıktan 5 gün sonra gittim kese gözüktü bebek gözükmedi
Beta çıktıktan 11 gün sonra , yani kese gozuktukten 1 hafta sonra da bebek göründü
5+3 denildi
Sizlerin nasıl ?
Bende gördüm canım 5 haftalık olmuş sizin kese kaç mm di acaba?Sanırım 2000 lerde olunca görünüyor. Ben en son gecen hafta perşembe verdiğimde 755 çıkmıştı sonra bekledim ve dün gittigimde keseyi gördüm karından ultrason ile bebek yoktu henüz . Umarım sen de görebilirsin
Tebrikleeer gözünüz aydın insallah bizde görürüz kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi inşallah görür doktorBende bugün gittim canım 5 haftalık olmuş kese görüktü kesenin boyutu 6.12 mm çıktı, sizin kaç acaba?
Hastane siteside e nabiza yönlendiriyor malesef goremedm
Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım sizinde hemen görünür inşallah 6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı kiTebrikleeer gözünüz aydın insallah bizde görürüz kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi inşallah görür doktor
6+3 te duydum kalp atışını. Umarım herkes bir an önce sağlıkla duyar minik kalp atışlarını.Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım sizinde hemen görünür inşallah 6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı ki
evet ama app'e düşmeyen sonuçlarda orada görünüyorHastane siteside e nabiza yönlendiriyor malesef goremedm
Gayet güzel katlanmış balım sağlıkla gelsin11 eylül 2.77
18 eylül 282
20 eylül 625
hanımlar değer güzel katlamış gibi değil mi ?
Ben de çok fazla var 4+1 deyim ama yaklaşık 3 4 gündür baya var bel ağrım normalmişBel ağrısı olan var mı? Ağrı yüzünden ayakta fazla duramıyorum.
amiin inş herkesin kuzusu sağlıkla gelsinGayet güzel katlanmış balım sağlıkla gelsin