Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım 2000 lerde olunca görünüyor. Ben en son gecen hafta perşembe verdiğimde 755 çıkmıştı sonra bekledim ve dün gittigimde keseyi gördüm karından ultrason ile bebek yoktu henüz 🥲. Umarım sen de görebilirsin 🥰🥹
Bende gördüm canım 5 haftalık olmuş 🥰 sizin kese kaç mm di acaba?

Bende bugün gittim canım 5 haftalık olmuş kese görüktü 🙏😊 kesenin boyutu 6.12 mm çıktı, sizin kaç acaba?
Tebrikleeer 😍 gözünüz aydın insallah bizde görürüz 😊 kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi 🙏 inşallah görür doktor

Tebrikleeer 😍 gözünüz aydın insallah bizde görürüz 😊 kalp atışını duymak icin ne zaman çağırdı sizi ? Bende yarina randevu aldim bakalim kesemiz görünecek mi 🙏 inşallah görür doktor
Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım 😊 sizinde hemen görünür inşallah 🙏6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı ki🥰

Bugün gittiğimiz doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için başka bir doktor tanıdığımız da haftaya cuma gel dedi Bi gidecez bakalım 😊 sizinde hemen görünür inşallah 🙏6 haftalık iken kalp atışını duyan varmı ki🥰
6+3 te duydum kalp atışını. Umarım herkes bir an önce sağlıkla duyar minik kalp atışlarını. 😊

X