- 13 Aralık 2015
- 1.418
- 1.360
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.621
Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor her şey normal doğum için hazır şu an ama psikolojin kaldırmaz sezaryen yapalım diyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorumKızlar nasılsınız
Bugün kontrole gittim bebeğim kilo almış çok mutlu oldumdoktora Sezeryan düşündüğümü söyledim psikolojin normal doğumu kaldıramayacaksa Sezeryan olsun ben zorlamıyorum hastalarımı dedi
çok kararsızım
Sende serklaj var değil mi o yüzden erken doğum riskin varTakipa et canım benim kasık ve bacağımda öyle oluyordu
Zaten tansiyon hastası olduğum için başladı coraspini ve adalat kullanıyorum tansiyonum için. Bu konuda doktorumun tecrübesine güveniyorum, eğer iğne uygun olsaydı benim için onu verirdi sonuçta riskli gebelik uzmanlık alanıAma tansiyon ilacı kullaniyormusun alfamed gibi falan belki ondan vermemiştir aspirinde kulandin için
Kendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor her şey normal doğum için hazır şu an ama psikolojin kaldırmaz sezaryen yapalım diyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Benim doktorum da aksine vajinal doğumu destekleyen birisi, geçenlerde hocam idrar kesem sarkar mı yırtık vs çok olurmu falan dedim sezaryene kaydığımı düşündü ve pes etmek yok dinleme insanları dediKendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Bende kullanıyorum aspirin bıraktırdı ama kan sulandırıcı iğne için doğumdan sonra da bir ay yapacaksın dediBen hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyordum 32 den sonra coraspirini kestik.bebeğin kalbinde damarda bişe oluyor dedi tam anlayamadım devam edildiği takdirde.o yüzden 32 de bıraktık.kan sulandırıcı iğneyi de doğumdan bir gün önce bırakıcam
Evet canım sancıyı bekliyoruz bugün de jelimsi şeffaf akıntı geldi nişan mı diye düşünüyorum kanlı olur diye biliyorum ama burda kansızda olurmuş dedikleri için aklım karıştıSende serklaj var değil mi o yüzden erken doğum riskin var
AminnnKendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Bizimde öyleydi döndü. Bebek dönsün diye yapılacak yoga hareketleri var onları yaptım ben . Kedi köpek hareketleri gibi herhangi bir sorununuz yoksa hafif hafif deneyin istersenizKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?
Ben yaptım döndü canım.Benimki de makat gelisti, 34’te paralel oldu
Ben su egzersizleri yapmayi deniyorum, bakalim bir dahaki kontrolde farkedicek mi. 1 hafta duzenli yapilirsa dondugunu iddia ediyorlar.
Ben de aynı canım öğlenden sonra uyudum 1 saat kadar şimdi daha iyi gibiyim bugün 1 kere çıktım wcye ama yine ishaldim yarına geçer inşallah geçmezse cumartesi randevuda soracağım. Bana bazı peynirler iyi gelmiyor hamileliğin başından beri labne tarzı yumuşak peynir yiyince böyle oluyorum sen de dene ondan olabilir.Bende aynen şuna ağrım geçti şükür ama aşırı halsizim
Rahim ağzımda kısalma vardı benim o yüzden çok hareket edemiyorum. Ama 36-37 haftalara geldiğimizde dönmemiş olursa yapmayı deneyeyim. Çok teşekkür ederimBizimde öyleydi döndü. Bebek dönsün diye yapılacak yoga hareketleri var onları yaptım ben . Kedi köpek hareketleri gibi herhangi bir sorununuz yoksa hafif hafif deneyin isterseniz
Ohh ne güzel sevindim senin adına kuzumBenim doktorum da aksine vajinal doğumu destekleyen birisi, geçenlerde hocam idrar kesem sarkar mı yırtık vs çok olurmu falan dedim sezaryene kaydığımı düşündü ve pes etmek yok dinleme insanları dediannemle gittik çok güzel doğuracak kızın bak takip et dedi duygulandım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, öyle böyle diye diretmiyorum asla bebiş seçsin
Benim de aynı gerçekten insanlar düşünceli değil nasıl olsa halleder diye düşünüyolar. Benim gebeliğim riskli. Kayınvalidem ayakta durma diyo yemek yapıyorum mecbur ayakta durmam lazım diyorum haklısın diyorGeldi mi üst üste gelir canım sıkma sakın canını, hemen hissediyor minik kuşlarben olduğu kadar yapıyorum valla temizliği de yemeği de. Annemle kayınvalidem çalışıyor kimse gelip bir çorabı kaldırmadı 8 aydır, neyse sağdan sağdan geliyorlar bana yine yapayalnız olduğumuzu kabullenme sürecindeyim sanırım.
Ben golden Goat aldım palm yağı yok içeriği temiz ve anne sütüne en yakınmış o yüzden güvendim ama bakalım deneyin görcez.Kizlar yapay zekaya sma, aptamil bi de hipp mamalari karsilastirttim. Sma ve aptamilde seker varmis bazi urunlerinde laktoz sekeri de olabilir bu da gaz yapabilir diye dusunuyorum. Hipp de de varmis. Asagida hipp ile ilgili verdigi bilgiyi yaziyorum. Ancak baska mama markasi oneren var mi? Onlara da bakiyim
“Eğer amacınız, doğal ve organik içeriklere sahip, şeker içermeyen bir seçenek aramaksa, Hipp mamaları öne çıkmaktadır. Organik süt ve doğal prebiyotiklerle zenginleştirilmiş içeriği, sindirim sağlığına iyi gelir ve genellikle daha sağlıklı kabul edilir.”
Aynısını birkaç gün önce yaşadım doktoruma yazdım sancı ya da kasılma yoksa çok önemli değil dedi. Randevuya gittiğimde de rahmin yumuşamaya başlar artık o yüzden böyle akıntılar olabilir dedi. Önemsedikleri kasılma yani onun haricinde çok önemsemiyolar.Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
Hafta olarak daha ileride ve riskli olduğun için seninki nişan olabilir ama kasılma ya da sancı yoksa anlamlı değilmiş.Kızlar bu haftanın sorunu bu mu acaba şuan bende de geldi o kelimesi şeffaf akıntı doktora gidip bilgi alan oldu mu nişan mıymış o ben kanlı ve daha koyu oluyor diye biliyorum ama ilk hamileliğimde öyle gelmişti 2. Hamileliğim de gelmemişti fark etmedim ama şimdi lavaboya gitmiştim öyle bişey gelmişti
Kasılma ara sıra oluyor ama ağrılı değil bekliyorum öyleBenim de aynı gerçekten insanlar düşünceli değil nasıl olsa halleder diye düşünüyolar. Benim gebeliğim riskli. Kayınvalidem ayakta durma diyo yemek yapıyorum mecbur ayakta durmam lazım diyorum haklısın diyoraramızda en fazla on beş dk var.
Ben golden Goat aldım palm yağı yok içeriği temiz ve anne sütüne en yakınmış o yüzden güvendim ama bakalım deneyin görcez.
Aynısını birkaç gün önce yaşadım doktoruma yazdım sancı ya da kasılma yoksa çok önemli değil dedi. Randevuya gittiğimde de rahmin yumuşamaya başlar artık o yüzden böyle akıntılar olabilir dedi. Önemsedikleri kasılma yani onun haricinde çok önemsemiyolar.
Hafta olarak daha ileride ve riskli olduğun için seninki nişan olabilir ama kasılma ya da sancı yoksa anlamlı değilmiş.
Bebek çoğu zaman kendi seçiyor dünyaya nasıl geleceğini şimdiden strese sokmayın kendinizi.Aminnn
Başka arkadaşım normal doğurmuştu ona da ısrar etmemiş seçimi ona bırakmış çok karışık bilmiyorum sadece doğum yaklaştıkça stres oluyorum
Bizim de olcumler sizinkine yakin.Kızlar kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür. Oğluş uyuyordu ama hiç göstermedi kendini bu sefer. 32+1’deyiz 44cm 2137gr ölçtü. Çalışabilir belgesi de aldım.
Doner ya, benim diger ikisi de daha gec donkustu, hep gidiyordum ters diyordu, hep gidiyordum ters diyordu. Normal dogurdum sonunda. Bu da henuz ters duruyor. Insallah bu da donerKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?
AminnKendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?