Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor her şey normal doğum için hazır şu an ama psikolojin kaldırmaz sezaryen yapalım diyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorum

Ama tansiyon ilacı kullaniyormusun alfamed gibi falan belki ondan vermemiştir aspirinde kulandin için
Zaten tansiyon hastası olduğum için başladı coraspini ve adalat kullanıyorum tansiyonum için. Bu konuda doktorumun tecrübesine güveniyorum, eğer iğne uygun olsaydı benim için onu verirdi sonuçta riskli gebelik uzmanlık alanı

Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor her şey normal doğum için hazır şu an ama psikolojin kaldırmaz sezaryen yapalım diyor neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Kendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Kendinden emin doktorlar böyle değil. Eğer fiziksel bir sorun görmüyorlar ise hastalarının psikolojilerini kontrol edebiliyorlar normal doğum için. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Benim doktorum da aksine vajinal doğumu destekleyen birisi, geçenlerde hocam idrar kesem sarkar mı yırtık vs çok olurmu falan dedim sezaryene kaydığımı düşündü ve pes etmek yok dinleme insanları dedi annemle gittik çok güzel doğuracak kızın bak takip et dedi duygulandım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, öyle böyle diye diretmiyorum asla bebiş seçsin

Bende kullanıyorum aspirin bıraktırdı ama kan sulandırıcı iğne için doğumdan sonra da bir ay yapacaksın dedi

Sende serklaj var değil mi o yüzden erken doğum riskin var
Evet canım sancıyı bekliyoruz bugün de jelimsi şeffaf akıntı geldi nişan mı diye düşünüyorum kanlı olur diye biliyorum ama burda kansızda olurmuş dedikleri için aklım karıştı

Aminnn
Başka arkadaşım normal doğurmuştu ona da ısrar etmemiş seçimi ona bırakmış çok karışık bilmiyorum sadece doğum yaklaştıkça stres oluyorum

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?
Bizimde öyleydi döndü. Bebek dönsün diye yapılacak yoga hareketleri var onları yaptım ben . Kedi köpek hareketleri gibi herhangi bir sorununuz yoksa hafif hafif deneyin isterseniz

Bende aynen şuna ağrım geçti şükür ama aşırı halsizim
Ben de aynı canım öğlenden sonra uyudum 1 saat kadar şimdi daha iyi gibiyim bugün 1 kere çıktım wcye ama yine ishaldim yarına geçer inşallah geçmezse cumartesi randevuda soracağım. Bana bazı peynirler iyi gelmiyor hamileliğin başından beri labne tarzı yumuşak peynir yiyince böyle oluyorum sen de dene ondan olabilir.

Bizimde öyleydi döndü. Bebek dönsün diye yapılacak yoga hareketleri var onları yaptım ben . Kedi köpek hareketleri gibi herhangi bir sorununuz yoksa hafif hafif deneyin isterseniz
Rahim ağzımda kısalma vardı benim o yüzden çok hareket edemiyorum. Ama 36-37 haftalara geldiğimizde dönmemiş olursa yapmayı deneyeyim. Çok teşekkür ederim

Ohh ne güzel sevindim senin adına kuzum Biraz klişe olacak ama herkes doğum yapıyor kimsenin içinde kalmıyor çocuk o yüzden bazen akışına bırakmak lazım.

Benim de aynı gerçekten insanlar düşünceli değil nasıl olsa halleder diye düşünüyolar. Benim gebeliğim riskli. Kayınvalidem ayakta durma diyo yemek yapıyorum mecbur ayakta durmam lazım diyorum haklısın diyor aramızda en fazla on beş dk var.
Ben golden Goat aldım palm yağı yok içeriği temiz ve anne sütüne en yakınmış o yüzden güvendim ama bakalım deneyin görcez.
Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
Aynısını birkaç gün önce yaşadım doktoruma yazdım sancı ya da kasılma yoksa çok önemli değil dedi. Randevuya gittiğimde de rahmin yumuşamaya başlar artık o yüzden böyle akıntılar olabilir dedi. Önemsedikleri kasılma yani onun haricinde çok önemsemiyolar.
Hafta olarak daha ileride ve riskli olduğun için seninki nişan olabilir ama kasılma ya da sancı yoksa anlamlı değilmiş.

Kasılma ara sıra oluyor ama ağrılı değil bekliyorum öyle

Aminnn
Başka arkadaşım normal doğurmuştu ona da ısrar etmemiş seçimi ona bırakmış çok karışık bilmiyorum sadece doğum yaklaştıkça stres oluyorum
Bebek çoğu zaman kendi seçiyor dünyaya nasıl geleceğini şimdiden strese sokmayın kendinizi.
İlk bebeğim makat gelişti inat etti dönmedi mecburen sezeryan oldum. 3 yıl sonra 2. Doğumum oldu zamanı yakın diye riske girmedim şimdi tansiyon hastasıyım ssvd olmuyor yani bazen biz kontrol edemiyoruz nasıl doğum yapacağımızı o yüzden hiç stres olmayın sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi çok mühim değil

Bizim de bugun kontrolumuz vardi. 32+2 deyiz artik. En az bi uc hafta daha calisacagim kesin, sonrasinda okul izin verirse, yorulmamis da olursam devam ederim. Bebek gecen ay kontrolunde 2 haftaikerdeydi, doktor seker takibi istemisti. Yaptim, sikintili gel dememisti ama yine bu sefer de gobus ozellikle 3 hafta ilerde olunca yine bir hafta takip et de bir sey yoksa salacagim seni dedi :)) kilosu da 2200 kusurmus galiba. Baya asagi yerlesmis, cok yorulma ama iki cocukla da kolay degil biliyorum dedi. Rahim agzi uzunlugu çok iyi olduğu icin bu sorun görülmüyor zaten. Simdilik ters duruyor hala. 37ye kadar bakalim neler olacak diye biraktik onu da. Eli kolu hep yuzundeydi 3 boyutluda pek bir sey yakalayamadik yaa neyse artik bu arada benim doktorda nst basladi bu hafta.
Kızlar kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür. Oğluş uyuyordu ama hiç göstermedi kendini bu sefer. 32+1’deyiz 44cm 2137gr ölçtü. Çalışabilir belgesi de aldım.
Bizim de olcumler sizinkine yakin.
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 günlük olduk. Doktor makat geliş olduğunu söyledi ama döner mi acaba?
Doner ya, benim diger ikisi de daha gec donkustu, hep gidiyordum ters diyordu, hep gidiyordum ters diyordu. Normal dogurdum sonunda. Bu da henuz ters duruyor. Insallah bu da doner

Aminn
Benimki diyor benim işim doğurtmak öyle istiyorsan öyle doğurturum ama sen kaldıramazsın. Benim psikolojimi iyice bozuyor takıntı haline getirttti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…