• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
canım beni de ekleyebilir misin listeye 🥰 Topuzlu Topuzlu

kaçıncı çocuk:1
sat: 31 ocak
kese: 6 mart
kalp atışı: 15 mart
tahmini cinsiyet : kız
tahmini doğum tarihi: 7 kasım

Son düzenleme:
Açlıktan gözümüz dönüyor herhalde bizim ya. Neler neler konusuyoruz :) yemek pişirmeye gectim mutfağa giremiyorum kokuyor bana. Sabah kahvaltı yapıp kaçıyorum mutfaktan bir daha Allaha emanet duruyo🙈 dışarıdan yiyoruz uzun zamandır. Ama benim canım karbonhidrata doydu sanırım:) tuhaf basit bir sey istiyor canım ama onu yapmaya bile niyetlenemiyorum neyse annem geliyo ona yaptırmayı düşünüyorum:)

Canlar hafif gobeklenmeye başlayınca krem yağ araştırmaya başladım sizlerin aldığınız veya alacağınız ürünler var mi?

Hayır dışarıdan da bir yere kadar söylenir. İnsan sıcacık ev yemeği yemek istiyor. Ama işte başkası pişirsin 🥲
Bizde eşim yapıyor, her türlü sulu yemek fırın yemeği et balık elinden geliyor iyice alıştı canım aşkım 🥰🥰 yazdan da güzel stok yapmışım buzluğma sebzelerim de var, köfte yapılacaksa ben eldivenle yoğurup atıyorum buzluğa bittikçe gerisini o hallediyor

Canlar hafif gobeklenmeye başlayınca krem yağ araştırmaya başladım sizlerin aldığınız veya alacağınız ürünler var mi?
Ben su an aveeno nun kuru yagini aldim dogal icerikli, esas ciddili gobeklenince lierac jele gecicem canim. Simdilik dustan sonra yaglaniyorum yeterli oluyor rahatlatiyor cildim asiri kurudu

Şu ekipte bi tane çikolata yedim tatlı yedim diyen görmedim :D gerçekten cinsiyetler ne olacak cok merak ediyorum :D az kaldı 3 haftaya fetal dna testleri başlayacak öğrencez yavaştan
ben ikisinide istiyorum 😄 ama daha cok tursu, tursusuz yemek yiyemem onun sayesinde midemi bastiriyorum gecen yazdan evde kendim yapmisdim cok az yapmisdim ama yememisiz kalmis iyi ki bir kac tane

ben ikisinide istiyorum 😄 ama daha cok tursu, tursusuz yemek yiyemem onun sayesinde midemi bastiriyorum gecen yazdan evde kendim yapmisdim cok az yapmisdim ama yememisiz kalmis iyi ki bir kac tane
Aaaa tatli da severek yiyen su an bir tek sensin 😍

Back
X