- 17 Ağustos 2024
- 292
- 129
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki sabahtır yedim anca öyle yumurta yiyebiliyorum. Haşlanmış yumurta hamileliğimi ilk öğrendiğimde her gün yemeye çalıştım tiksindirdi. Sabahları sucuklu yumurta yapıp yiyorum ama sucuğu çok pişiriyorum bişey olmasın diye.kızlar sucuk yiyebiliyo muyuz![]()
Ankara çubuk turşusu aldımAl şöyle çıtır çıtır ye. Tuzuna bakarak al çok tuzluysa allmazsın
Bizde eşim yapıyor, her türlü sulu yemek fırın yemeği et balık elinden geliyor iyice alıştı canım aşkımHayır dışarıdan da bir yere kadar söylenir. İnsan sıcacık ev yemeği yemek istiyor. Ama işte başkası pişirsin![]()
Biz de bir yıl Ankara’dan getirtmiştik çok güzel oluyor yaaAnkara çubuk turşusu aldım![]()
Tuzlu biraz ama sıkıntı olur mu kiBiz de bir yıl Ankara’dan getirtmiştik çok güzel oluyor yaa
Bence bilindik bir turşucudan al canım açık satılan yerlerden alma pazarda hijyenik olmayabilirAyy turşu mu dünden beri salatalık turşusu istiyor canım pazar kuruldu burda sizce ordan alsam mı
Biraz suda beklet ben öyle yapıyordum çok da yeme aralıklarla ye abartmamak lazım fazla tuz iyi değil tabiiTuzlu biraz ama sıkıntı olur mu ki
Doktorum iyi pisirmek ve cok sık tuketmemek sartiyla izin verdi bana canim yiyorum benkızlar sucuk yiyebiliyo muyuz![]()
Daha önce lierac ve bio oil almıştım onları kullanacağımCanlar hafif gobeklenmeye başlayınca krem yağ araştırmaya başladım sizlerin aldığınız veya alacağınız ürünler var mi?
Ben şarküteriyi tamamen kestim canım yemek için çok iyi pişirmek gerekiyor çok pişen sucuğu da ben sevmem kuruyor o yüzden yemiyorumkızlar sucuk yiyebiliyo muyuz![]()
Ben su an aveeno nun kuru yagini aldim dogal icerikli, esas ciddili gobeklenince lierac jele gecicem canim. Simdilik dustan sonra yaglaniyorum yeterli oluyor rahatlatiyor cildim asiri kuruduCanlar hafif gobeklenmeye başlayınca krem yağ araştırmaya başladım sizlerin aldığınız veya alacağınız ürünler var mi?
Ayy 2 gündür istiyordum ben şimdi nasıl durdurayım kendimiBiraz suda beklet ben öyle yapıyordum çok da yeme aralıklarla ye abartmamak lazım fazla tuz iyi değil tabii![]()
ben ikisinide istiyorumŞu ekipte bi tane çikolata yedim tatlı yedim diyen görmedimgerçekten cinsiyetler ne olacak cok merak ediyorum
az kaldı 3 haftaya fetal dna testleri başlayacak öğrencez yavaştan
Ye hemen o zaman bi tane bişey olmaz su içersin bol bolAyy 2 gündür istiyordum ben şimdi nasıl durdurayım kendimi![]()
Aaaa tatli da severek yiyen su an bir tek sensinben ikisinide istiyorumama daha cok tursu, tursusuz yemek yiyemem onun sayesinde midemi bastiriyorum gecen yazdan evde kendim yapmisdim cok az yapmisdim ama yememisiz kalmis iyi ki bir kac tane
Of beni de bıraksalar tatlı yerim ama şeker yükselir korkusuyla yiyemiyorum bayramın ikinci günü resmen göğsüm sızladı canım tatlı istedi yedim bir tabakAaaa tatli da severek yiyen su an bir tek sensin![]()