• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
simdilerde 4, 5 gundur az az yemeye basladim tatli yani oyle asiri diyil oncesinde ismini bile duysam kotu gelirdi. ama yiyince midemde sanki hazm edemiyorum uzun sure
Ben normalde de tuzlucuyumdur o yuzden sanirim hic aklima gelmiyor ya 🙈 zaten sevdigim cok az tatli var onlari da hamile kaldigimdan beri yemedim sanki. Bir profiterole hayir diyemiyorum, onu da icim hic cekmedi gecen esim alip gelmis kakao koktu sanki ajsjsjsjd

Ben normalde de tuzlucuyumdur o yuzden sanirim hic aklima gelmiyor ya 🙈 zaten sevdigim cok az tatli var onlari da hamile kaldigimdan beri yemedim sanki. Bir profiterole hayir diyemiyorum, onu da icim hic cekmedi gecen esim alip gelmis kakao koktu sanki ajsjsjsjd
ben tatli severim cok hamile kaldigimdan simdiye kadar yiyemiyordum tuhaf gelmisdi nasil olur diye sevdiyim cikolatalar nasil dururda ben yiyemem diye 😄

Ben iki sabahtır yedim anca öyle yumurta yiyebiliyorum. Haşlanmış yumurta hamileliğimi ilk öğrendiğimde her gün yemeye çalıştım tiksindirdi. Sabahları sucuklu yumurta yapıp yiyorum ama sucuğu çok pişiriyorum bişey olmasın diye.
Ya şimdi mecbur sucuklu yumurta pişirip yicem 🤪 Canım istedi

Ayy benimde profiterol istedi canım şimdi sipariş edeyim bari. Ama çok ilginç ben hergün çikolata tatlı yiyen biriydim hamileliğimden beri bir kere yedim aklıma bile gelmiyor. Dolapta bir sürü çikolata var öylece duruyor. 🤣

Kızlar tatlı yiyince erkek, ekşi yiyince kız mı oluyordu. Ben ekşiden gidiyorum ya yine canınız çekmesin diye söylemiyorum iki gündür bol limonlu bişey yiyorum 🤣

Ben bide turşu yemek istedim aşırı derecede ama eşim katkı maddelidir diye izin vermedi. Canım anamı aradım dedim böyle böyle. 10 çeşit turşu kurdurdum sabırsızlıkla bekliyorum oluşmasını :D Bazı yiyecekler harika geliyor insana demi
Hergün bir tabak tursu yiyorum 😅 mideme de ıyı geliyor canımda çok çekiyor 😀😀

Back
X