- 18 Haziran 2022
- 4.375
- 6.098
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.401
Var mı sizde de kan uyuşmazlığı ki? Korkma canım içini ferah tut çok takıldıysa kafana doktorunu arayarak da bilgi alabilirsin. Sağlıkla gelsin bebişlerKafama takıldı çok bugün bu durum ya
İçine koyduğun malzemeyle ve kalitesiyle alakalı ama internetten bakacaksan yorumlar yardımcı olabilir benim etiketlerim böyle 3 farklı çeşit kendim tasarladımCok mantıklı cikolata icin ben de böyle bir sey mi yapsam diye düsündüm canımhediye konusunda da koku keseleri mi yaptırsam diye düşündüm ama kalıcılığı ne kadar sürer emin olamadım
Merhabalar,hayırlı kandillerKızlar merhaba hayırlı kandiller
Bugün öğleden sonra kuyruk sokumumda baya ağrım oldu daha sonra belime vurdu sanırım benim tutulmuş gibi ağrıdı hala da ağrıyır hareketlerim kısıtlandı. Doğum belirtisi değildir değil mi tedirgin oldum çok. Var mı böyle bi ağrı yaşayan?
Var canım ya benim ab negatif iki kez iğne oldum gebelik sürecinde doğumda yapicaz dedi bideVar mı sizde de kan uyuşmazlığı ki? Korkma canım içini ferah tut çok takıldıysa kafana doktorunu arayarak da bilgi alabilirsin. Sağlıkla gelsin bebişler
Ben kendim soyle bisi yaptim kutuladm kutularida susledm bunun disinda cikolata ve pembis badem.sekeri kullanicam kuzuKızlar doğum hediyesi yaptırcak mısınız? Yaptırcaksanız ne yaptırcaksınız fikir verir misiniz? Orijinal fikirlere açığımmagnet falan istemiyorum çöpe gidiyor öyle şeyler. Nisanda hediye işini halletmek istiyorum bir tek hediye ve çikolatası kaldı oglusun
Kuzu neredeyse her bebek sarilik doguyor diye biliyorum hatta ben hepatit b tasiyicisiyim bebisimde risk bir tik daha yuksek ama kan uyusmazligi olanlarda risk yuksek vs hic duymamistimKafama takıldı çok bugün bu durum ya
Ben de bugün duydum kuzum ya elinden bişey gelmemesi sıkıntı o durumda yoksa beslenememeye bağlı olacak olsa çözersinKuzu neredeyse her bebek sarilik doguyor diye biliyorum hatta ben hepatit b tasiyicisiyim bebisimde risk bir tik daha yuksek ama kan uyusmazligi olanlarda risk yuksek vs hic duymamistim
Eline sağlık canım çok tatlıs olmussBen kendim soyle bisi yaptim kutuladm kutularida susledm bunun disinda cikolata ve pembis badem.sekeri kullanicam kuzu
Dinleniyorum aslında saatlerdir ama sanki hala belim tutukBazen ayağa kalktığımda belim tutulmuş gibi hissediyorum ben de yürüyemiyorum ama anlık oluyor. Dinlenince geçiyor. Senin dinlenme fırsatın oldu mu ve karın ya da kasık ağrın var mı?
Bugün evde ben de işlendim biraz en fazla bir saat sürmüştür daha sonra yarım saat yürüyüş yaptım ama bunlar her gün yaptığım şeyler. Ama ilk defa böyle bi bel ağrısı yaşıyorum ya da tutulma mı bilmiyorumMerhabalar,hayırlı kandiller
Bugün biraz ayakta kaldım ,gündüzden beri işlendim
Bendede şuan çok belli ağrısı var
Sizde mi yoruldunuz acaba
Daha yeni aldim iste, bir kullandim ama abartildigi kadar birsey göremedim. Iste bilmiyorum belki beklentiler farklidir. Ben gercekten mis gibi temizlesin hicbir iz falan kalmasin istiyorum.Bisselden memnun musunuz
Ben golden goat koydum bir tane.O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Golden goat almayı düşünüyorum ben de biraz okuyunca diğerlerinden daha masum duruyorO zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Benimde geçenlerde aşırı bel ağrım oldu karnıma sürdüğüm yağ ile masaj yaptı eşim yatarken de belimi destekledim canım, ertesi gün hafiflemişti. Doktoruma sordum kasık ağrısıyla birlikte sancı şeklinde geliyorsa mutlaka haber ver dedi onun dışındaki bel ağrıları şu dönem için herkeste oluyor çok ayakta kalma dediDinleniyorum aslında saatlerdir ama sanki hala belim tutuk
Karnımda anlık bi ağrı oldu ana şu an yok kasılma da yaşamadım
Bugün evde ben de işlendim biraz en fazla bir saat sürmüştür daha sonra yarım saat yürüyüş yaptım ama bunlar her gün yaptığım şeyler. Ama ilk defa böyle bi bel ağrısı yaşıyorum ya da tutulma mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun sana da zor bi durum gerçekten. Benim kasık ağrım ya da kasılmam olmadığı için bir tık rahatım. Masajı ben de eşime yaptırdım az önce iyi geldi biraz. Desteklemeyi de yaparım yatarken inşallah iyi gelir teşekkür ederim.Benimde geçenlerde aşırı bel ağrım oldu karnıma sürdüğüm yağ ile masaj yaptı eşim yatarken de belimi destekledim canım, ertesi gün hafiflemişti. Doktoruma sordum kasık ağrısıyla birlikte sancı şeklinde geliyorsa mutlaka haber ver dedi onun dışındaki bel ağrıları şu dönem için herkeste oluyor çok ayakta kalma dedi
Artık büyüdü karnımız, her zaman yaptığımız işlerde zorlanıyoruzDinleniyorum aslında saatlerdir ama sanki hala belim tutuk
Karnımda anlık bi ağrı oldu ana şu an yok kasılma da yaşamadım
Bugün evde ben de işlendim biraz en fazla bir saat sürmüştür daha sonra yarım saat yürüyüş yaptım ama bunlar her gün yaptığım şeyler. Ama ilk defa böyle bi bel ağrısı yaşıyorum ya da tutulma mı bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla 4 kgya kadar vajinal doğum yapılabiliyor.34 haftalık bebeğim bütün ölçümleriyle 36 ya uyumlu ve iri bebek oldugu için doktorum vajinal dogumu önermedi sezeryan yapalım diyor. yırtılma vs olur mu bebek sıkışırmış falan diyip korkuttu beni, doğuranlar kaç kg doguruyo benim 34 haftalık 2850 kg
Wonwillebrand faktör 8 eksikliği yani bi pıhtılasma degerim eksik
Şuan benimde sağ kaburgam felaket ağrıyorKaburga agrisindan catliycam vallahi kizlar cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?