Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Cok mantıklı cikolata icin ben de böyle bir sey mi yapsam diye düsündüm canımhediye konusunda da koku keseleri mi yaptırsam diye düşündüm ama kalıcılığı ne kadar sürer emin olamadım
İçine koyduğun malzemeyle ve kalitesiyle alakalı ama internetten bakacaksan yorumlar yardımcı olabilir benim etiketlerim böyle 3 farklı çeşit kendim tasarladım zevkle de yapistiracagim . Şu kutudan aldım bı de

Eklentiler

• 1000005500.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000006258.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar,hayırlı kandiller
Bugün biraz ayakta kaldım ,gündüzden beri işlendim
Bendede şuan çok belli ağrısı var
Sizde mi yoruldunuz acaba

Ben kendim soyle bisi yaptim kutuladm kutularida susledm bunun disinda cikolata ve pembis badem.sekeri kullanicam kuzu

Eklentiler

• IMG-20250326-WA0019.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 85
Kuzu neredeyse her bebek sarilik doguyor diye biliyorum hatta ben hepatit b tasiyicisiyim bebisimde risk bir tik daha yuksek ama kan uyusmazligi olanlarda risk yuksek vs hic duymamistim
Ben de bugün duydum kuzum ya elinden bişey gelmemesi sıkıntı o durumda yoksa beslenememeye bağlı olacak olsa çözersin

Bazen ayağa kalktığımda belim tutulmuş gibi hissediyorum ben de yürüyemiyorum ama anlık oluyor. Dinlenince geçiyor. Senin dinlenme fırsatın oldu mu ve karın ya da kasık ağrın var mı?
Dinleniyorum aslında saatlerdir ama sanki hala belim tutuk
Karnımda anlık bi ağrı oldu ana şu an yok kasılma da yaşamadım
Merhabalar,hayırlı kandiller
Bugün biraz ayakta kaldım ,gündüzden beri işlendim
Bendede şuan çok belli ağrısı var
Sizde mi yoruldunuz acaba
Bugün evde ben de işlendim biraz en fazla bir saat sürmüştür daha sonra yarım saat yürüyüş yaptım ama bunlar her gün yaptığım şeyler. Ama ilk defa böyle bi bel ağrısı yaşıyorum ya da tutulma mı bilmiyorum

Bisselden memnun musunuz
Daha yeni aldim iste, bir kullandim ama abartildigi kadar birsey göremedim. Iste bilmiyorum belki beklentiler farklidir. Ben gercekten mis gibi temizlesin hicbir iz falan kalmasin istiyorum.
O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Ben golden goat koydum bir tane.

Benimde geçenlerde aşırı bel ağrım oldu karnıma sürdüğüm yağ ile masaj yaptı eşim yatarken de belimi destekledim canım, ertesi gün hafiflemişti. Doktoruma sordum kasık ağrısıyla birlikte sancı şeklinde geliyorsa mutlaka haber ver dedi onun dışındaki bel ağrıları şu dönem için herkeste oluyor çok ayakta kalma dedi

Çok geçmiş olsun sana da zor bi durum gerçekten. Benim kasık ağrım ya da kasılmam olmadığı için bir tık rahatım. Masajı ben de eşime yaptırdım az önce iyi geldi biraz. Desteklemeyi de yaparım yatarken inşallah iyi gelir teşekkür ederim.

Artık büyüdü karnımız, her zaman yaptığımız işlerde zorlanıyoruz
Esim masaj yapti kendime geldim ben şükür

Bildiğim kadarıyla 4 kgya kadar vajinal doğum yapılabiliyor.

Ben de böyle etiket yazdırdım kızlar 100 tane kadar patchi’den çikolata alıp yapıştırmayı düşünüyorum ama çikolataları yeşil yaptırdım benim ve bebeğimin fotoğraf kıyafeti mavi olacak konsepti hangi renk yapsam kararsızım, uyumsuz olacak.

Eklentiler

• Untitled design.webp
    10 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0554.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…