- 13 Aralık 2024
- 89
- 94
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.421
Bende de ara ara oluyor bide sertleşiyor anlıyorum bebişin orda durduğunu nefes alıp verdikçe batıyor çok kötüKaburga agrisindan catliycam vallahi kizlar cok fena
Canım bak benim oğlan oldu ama ilk doğduğunda sağ göğsümü tutmadı ne kadar ettiysem solu da çok emmedi ilk gün hastanede biri şekerli su veriyordu anneme sende ver dedim vermedi ki diğer torunlarına hep vermişti bu kızdan olan torun bişey olsa üstüme kalır vermem dedi sonra eve çıkınca biz oğlumu uyandıramadık bırak uyusun dediler sürekli kendi uyanırsa 1-2 dakika emip uyuyordu onun dışında uyandırmak mümkün değildi çünkü sarılık uyku yapıyor baktım günden güne sapsarı oluyor videoyu görseniz ancak anlarsınız nasıl olduğunu topuk kanı almaya gideceğim günde bezinden çişi turuncuydu fotoğrafını çektim hemşireye gösterdim az beslenmeden ama sarılığı çok yüksek gibi hemen götür dedi 19 çıkmıştı değer götürmesem kan değişimi olacaktı yani bizimki de beslenmeden kaynaklı oluyor riski daha mı fazla bilmiyorumBen de bugün duydum kuzum ya elinden bişey gelmemesi sıkıntı o durumda yoksa beslenememeye bağlı olacak olsa çözersin
Anladım canım bu bebeğinde yaşamazsın ins böyle bişeyCanım bak benim oğlan oldu ama ilk doğduğunda sağ göğsümü tutmadı ne kadar ettiysem solu da çok emmedi ilk gün hastanede biri şekerli su veriyordu anneme sende ver dedim vermedi ki diğer torunlarına hep vermişti bu kızdan olan torun bişey olsa üstüme kalır vermem dedi sonra eve çıkınca biz oğlumu uyandıramadık bırak uyusun dediler sürekli kendi uyanırsa 1-2 dakika emip uyuyordu onun dışında uyandırmak mümkün değildi çünkü sarılık uyku yapıyor baktım günden güne sapsarı oluyor videoyu görseniz ancak anlarsınız nasıl olduğunu topuk kanı almaya gideceğim günde bezinden çişi turuncuydu fotoğrafını çektim hemşireye gösterdim az beslenmeden ama sarılığı çok yüksek gibi hemen götür dedi 19 çıkmıştı değer götürmesem kan değişimi olacaktı yani bizimki de beslenmeden kaynaklı oluyor riski daha mı fazla bilmiyorum
canım magnetli açacak yaptıracağım aslında evet hep çöpe gidiyor da bu kullanışlı geliyor bana.Kızlar doğum hediyesi yaptırcak mısınız? Yaptırcaksanız ne yaptırcaksınız fikir verir misiniz? Orijinal fikirlere açığımmagnet falan istemiyorum çöpe gidiyor öyle şeyler. Nisanda hediye işini halletmek istiyorum bir tek hediye ve çikolatası kaldı oglusun
Ben çikolata ve magnet yaptıracam ama magnetim soda açacağı olacak. nikahtada böyle birşey yaptırmıştım her gittiğim evde buz dolabında asılı hala diğer süslü püslü şeyleri atıyorlar yaKızlar doğum hediyesi yaptırcak mısınız? Yaptırcaksanız ne yaptırcaksınız fikir verir misiniz? Orijinal fikirlere açığımmagnet falan istemiyorum çöpe gidiyor öyle şeyler. Nisanda hediye işini halletmek istiyorum bir tek hediye ve çikolatası kaldı oglusun
aslında kıskançlık olmasın bebek gelmeden uzaklaştırın diyorlar ama bilemiyorum ya kıyamıyorum aynı odada problem olur mu acaba çok hareketli bi kedi değil zaten uysalYaa aynı şey bizde de var. Bebeğimiz gibi eşimin kucağında uyuyorYavaş yavaş kizlarin odasına alıştırmaya çalışıyoruz. Nasıl olacak merakla bekliyorum alışma sürecini.
Yaa maşallah bebise. Çok güzel . Sen de artık daha rahat edersin çünkü zaten yapabileceğin herşeyi yaptın. Gerisi nasip
Canım korkma aynısı bende de oldu. 3 gün boyunca hem de ne ağrı. Geçti ama bebişin baskısıymiş
Hiç bişey olmaz canım. Kendini yormadan yavaş yavaş çıkarsın.
İnş canım dün hastanenin gebe okulunda hemşire mama ve emzik biberon almadın değil mi diyor yok dedim gerçekten de almadım oğlumda da kullanmamıştım gerek olursa evde var zaten oğluma doktor mama verin dedi ama içmedi sma almıştık o zaman daAnladım canım bu bebeğinde yaşamazsın ins böyle bişey
Ben her gün sahur vaktinde uyanıyorum herkes uyuyana kadar zaten uyanık oluyorum ondan sonra da oğluş karnımda tepiniyor musaaede ederse uyuyorum yoksa yok dün hemşire uyku kalitemi sordu karnımdaki izin verirse yatıyorum dedimgünaydın kızlar 5 te uyandım 6 ya kadar uyuyamadım zaten bölük pörçüktü uykularım şimdi sebepsiz uyanmalarım başladııı
Benim sizinle aynı günlerimiz kasiklarim çok kötü agriyo bugün kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek heycanliyimBende de ara ara oluyor bide sertleşiyor anlıyorum bebişin orda durduğunu nefes alıp verdikçe batıyor çok kötü
İki bebegimde sarılık oldu gerçekten sıkıntılı bir dönem bu sefer şekerli su versem mi bilemedim ben korktum diğerlerinde açıkçası vermemiştim bu sefer bir çay kaşığı versekmi yeterli olurmuCanım bak benim oğlan oldu ama ilk doğduğunda sağ göğsümü tutmadı ne kadar ettiysem solu da çok emmedi ilk gün hastanede biri şekerli su veriyordu anneme sende ver dedim vermedi ki diğer torunlarına hep vermişti bu kızdan olan torun bişey olsa üstüme kalır vermem dedi sonra eve çıkınca biz oğlumu uyandıramadık bırak uyusun dediler sürekli kendi uyanırsa 1-2 dakika emip uyuyordu onun dışında uyandırmak mümkün değildi çünkü sarılık uyku yapıyor baktım günden güne sapsarı oluyor videoyu görseniz ancak anlarsınız nasıl olduğunu topuk kanı almaya gideceğim günde bezinden çişi turuncuydu fotoğrafını çektim hemşireye gösterdim az beslenmeden ama sarılığı çok yüksek gibi hemen götür dedi 19 çıkmıştı değer götürmesem kan değişimi olacaktı yani bizimki de beslenmeden kaynaklı oluyor riski daha mı fazla bilmiyorum
erkek bebişler çok hareketliBen her gün sahur vaktinde uyanıyorum herkes uyuyana kadar zaten uyanık oluyorum ondan sonra da oğluş karnımda tepiniyor musaaede ederse uyuyorum yoksa yok dün hemşire uyku kalitemi sordu karnımdaki izin verirse yatıyorum dedim
Zaten 1 çay kaşığı veriyorlar canım öyle fazla verseler komalık olur çocuk peygamber efendimizin sünnetinde de hurma veriliyor ama doğar doğmazİki bebegimde sarılık oldu gerçekten sıkıntılı bir dönem bu sefer şekerli su versem mi bilemedim ben korktum diğerlerinde açıkçası vermemiştim bu sefer bir çay kaşığı versekmi yeterli olurmu
Oğlum bu kadar hareketlimiydi hatır valla itmediği yerim kalmıyor Bi sert artık canım yanıyorerkek bebişler çok hareketli
benim bebiş kız onun da yüzü arkaya dönük sanırım öyle ittiriyor sırtıyla beniOğlum bu kadar hareketlimiydi hatır valla itmediği yerim kalmıyor Bi sert artık canım yanıyor
Evet yanımda çantama zemzem suyu koydum hurmada alicam inşallahZaten 1 çay kaşığı veriyorlar canım öyle fazla verseler komalık olur çocuk peygamber efendimizin sünnetinde de hurma veriliyor ama doğar doğmaz
Valla neresi neremde anlamak zor baş geliş diyorlar sadece devlete gittiğim için ben göremiyorumbenim bebiş kız onun da yüzü arkaya dönük sanırım öyle ittiriyor sırtıyla beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?