Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Hadi geçmiş olsun canım çok sevindim

Güzel kızını da tebrik ediyorum Başarıları daim olsun
Allah razı olsun
Benim de sürekli aşagida kipirdıyo bu bebisler erken gelicek diye korkuyorum benmi elham yaptım bilmiyorum ama inşallah bı kaç hafta daha beklerler

Yapma ya ben yeni duyuyorum başımıza gelme ihtimali yüksek o zaman bizimde beslenmeyle alakalı değil de tamamen kan değerleriyle alakalı olarak üzüldüm şimdi
Herkesde olacak diye bişey yok canım ama fark edersen hemen götür biz biraz daha geç kalsak kan değişimine kadar gidermiş öyle demişlerdi

Maşallah baya büyümüş bebiş canım çok az zaman kaldı sen yine istirahatine dikkat et yorma kendini fazla
Yatıyorum zaten istersen yatış yapabilirim dedi yok dedim bi sıkıntı olmadıktan sonra ne diye yatacağım ki bu hastanede tuvalet ortak çünkü bu sefer de öyle rahat edemezdim

Allah razı olsun

Benim de sürekli aşagida kipirdıyo bu bebisler erken gelicek diye korkuyorum benmi elham yaptım bilmiyorum ama inşallah bı kaç hafta daha beklerler
Aşağı da hareket etmesi sıkıntı değil de baskı olmadığı sürece benim şuan yine yukarı çıktı kaburgama baskı yapıyor

Amin insallah bide hamilelerin duası kabul olur burda hepimiz derdimizi anlatıp böyle dualar ediyoruz rabbim kabul eder insallah

Tesekkür ederim insallah

Kontrolden geldik 2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz

Maşallah Doğa kuşa Korka korka sona geliyoruz artık

Maşallah sizinle aynıyız hemen hemen bakalım bende yarın gidicem alttan muane ettimi ben hurma falan korkuyorum bu seferde erken doğar diye beni gören ilk bebeği damar 3. Ama çok farklı son gittiğimde dönmüştu şimdi de kanalda gibi geliyo

Alttan bakmadı bu sefer karından baktı sorun görmedi , suyu da iyi dedi. Hurma ananas ve çay için 36 . Haftayı beklicem ben de. Perine masajına başlayabilirsin dedi vajinal doğum olarak görünüyor şuan kilosuna bakalım bir de çatı muayenesi yaparız ona göre netleştiririz dedi

Gözün aydın inşallah bikac hafta daha kalacak sonra kafa rahat alttan muane edermi acaba benide yarın ayy heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…