Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Canım çok çok sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim senin için. Korkmakta çok haklısın ama sağlıklı bir şekilde atlatacağına inan. Neye inanirsak onu yaşarız
Kızlar acile gidiyorum İnş Bi sıkıntı yok derlerde geri eve gelirim telaş yaptım
Ayy hadi güzel haberlerle gel. Ben de bebişin daha bekleyeceğini düşünüyorum canım m

Maşallah minik kuşuna öncelikle. Bildiğim kadarıyla 4 - 4,5 kilonun üstü normal doğumda zor olabiliyor. Ben olsam drumu dinlerdim . En güzel doğum neyse o olsun senin için umarım

Kizlar biraz önce bişey okudum Nisan annelerinde sonra teyit etmek için Google baktım hakikaten orda da yazıyor bu durum. Kan uyuşmazlığı olan anne babanın bebeğinde sarılık ihtimali çok daha fazla oluyomus gibi bı durum varmış var mı duyan bilgisi olan kan uyuşmazlığı olup yakında kontrole gidecek var mı sorsun druna

Korkulariniza hak veriyorum ama şöyle düşünün her şey normal olan hastalarda bile dogum sirasinda aniden kanama ile ilgili sıkıntılar olabiliyor
Sizin en azından durumunuz biliniyor ve bütün önlemler alınmış bir şekilde doğumda olacaksınız
Yani ani bir durum karşısında olmayacak doktorlar
Tedbirler öncesinde alınmış ve beklemede olacak
O yüzden içinizi rahat tutmaya çalışın
Hepimiz çok güzel çok rahat doğum yapalım ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Benimki de 10 kg a yakın iyice tombullaştı. İnşallah inşallah ilk zamanlar geceleri yatak odasından uzak tutacağız artık alışana kadar sonrası güzel olacak inanıyorum
benimde var bi tontişim bizimle uyumaya alışkın odadan uzak tutalım dedik ama çok ağladı dayanamadık geri aldık bebiş gelince nasıl olacak hiç bilmiyoruz ya

Acilden girdim alttan bakacaktı serklaj var dedim doktora yönlendirdi 34 haftayla uyumlu çıktı 2320 gram 8 ayı doldurmuş dedi 20 dk nst istedi sancı çıkacak mı diye bakacak alttan ölçüm yapmadı nst de bişey çıkarsa yapar mı bilmiyorum

Maşallah kgsu iyi kurtarmış o kendini artık stres yapma herşey olacağına varır ne zaman doğacağını sen ne yaparsan yap o belirleyecek Allah kararlamistim zaten yeteri kadar dikkat ediyorsun günlerdir yatiyosun bu kadar oluyor

Ben yaşadım o durumu canım oğlum 5. Gün sarılık oldu oğlumla da aramızda kan uyuşmazlığı var zaten ve sarılığı 3 ay boyunca geçmedi sık emzirmeme ve mama kullanmama rağmen şuan da var mı bilmiyorum hatta buraya da yazmıştım daha önce ama

Evet doktor yatıyorsun değil mi evde dedi ufak tefek şeyler dışında kalkmıyorum dün beden temizliği yaptım yordum herhalde biraz kendimi görmediğim için kuaföre sırf merdiven inip çıkmamak ve sert yapıyorlar diye gitmedim evde de zor oldu ne kadar kolay yöntemi seçsem de

Kızlar ben 37. Haftaya kadar calısabilir raporu almıstım ama sirketim bugün mazaret iznine cıkardı 37. Haftaya kadar ücretli izin olacak. Sonra da doğum iznim başlayacak. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Yani aslında benim açımdan şahane oldu

Bir de sağ kaburgamın altı 2 gündür ağrıyorinternete yazınca kötü kötü seyler cıkıyor cidden kafa yemelik

Harika olmuş canım bende geçen çalışamaz raporu aldım ev iş arası baya uzak çok ağrım oluyordu, rapor tesliminde öğrendim ki maaşım ve yan haklarım aydan aya normal yatacakmış bende buna çok sevindim ilaç gibi gelecek

Bir de sağ kaburgamın altı 2 gündür ağrıyorinternete yazınca kötü kötü seyler cıkıyor cidden kafa yemelik
Benim 2 haftadır felaket kaburga ağrım oluyor canım özellikle akşamları sağ kaburgam, bebeğimin başı aşağıda ayaklarıyla itiyor kaburgalarımı ağrı olunca eşim gelip kızıyla konuşuyor pozisyon değiştirmesi için ikna ediyor

Yaaa bu daha da şahanepeki doğum parasını da alabilecek misin bunun hakkında bilgi verdiler mi canım. Ben 7 nisanda ayrılırım diye düsünüyordum izne ama onlar böyle uygun görmüsler. Benim de işime geldi

Kızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum

Ayaklarıyla baskı yapıyor muhtemelen korkma

Sanırım büyüme ağrısı yainternete yazıyorum yok safra kesesi iltihabı yok gebelik zehirlenmesi vs gerildim cidden büyük ihtimalle ayaklarıyla baskı yapıyor ama inanılmaz ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…