- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.301
Canım çok çok sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim senin için. Korkmakta çok haklısın ama sağlıklı bir şekilde atlatacağına inan.Selam kuzkar :) Haftalar yaklastıkca hepimizde doğum korkusu oluyor herhalde ama benim korkum sizinkilerin üstüne 100 kat daha fazla çünkü VonWillebrand faktör 8 eksikliğim var . (tip3) hastasıyım. Yani kanımda pıhtılaşma maddem yok denecek kadar az. Bu durumda dogum seklimi secemiyorum kendimi önce Allaha sonra doktorlara teslim ettim . Doktorum normal dogumun kanamasını önleyebiliriz daha az gider sezaryen ameliyat oldugu icin daha riskli buldu ama ben iki durumda da cok endişeliyim. Kan takviyeleri ve ignelerim hazırda bekleyecek gerekirse dogumdan kac gün önce igneler yapılmaya baslıcak ama işte insan bilemiyor belki suyum aksam gelecek aniden dogum baslayacak ya ilaçlar etki etmezse kanamam durmazsa cocugumu kucagıma alamazsam bin tane sey düsünüp duruyorum
Ayy hadi güzel haberlerle gel. Ben de bebişin daha bekleyeceğini düşünüyorum canım mKızlar acile gidiyorum İnş Bi sıkıntı yok derlerde geri eve gelirim telaş yaptım
Maşallah minik kuşuna öncelikle. Bildiğim kadarıyla 4 - 4,5 kilonun üstü normal doğumda zor olabiliyor. Ben olsam drumu dinlerdim . En güzel doğum neyse o olsun senin için umarım34 haftalık bebeğim bütün ölçümleriyle 36 ya uyumlu ve iri bebek oldugu için doktorum vajinal dogumu önermedi sezeryan yapalım diyor. yırtılma vs olur mu bebek sıkışırmış falan diyip korkuttu beni, doğuranlar kaç kg doguruyo benim 34 haftalık 2850 kg
umarım, çok teşekkür ederimmMaşallah minik kuşuna öncelikle. Bildiğim kadarıyla 4 - 4,5 kilonun üstü normal doğumda zor olabiliyor. Ben olsam drumu dinlerdim . En güzel doğum neyse o olsun senin için umarım
Korkulariniza hak veriyorum ama şöyle düşünün her şey normal olan hastalarda bile dogum sirasinda aniden kanama ile ilgili sıkıntılar olabiliyorSelam kuzkar :) Haftalar yaklastıkca hepimizde doğum korkusu oluyor herhalde ama benim korkum sizinkilerin üstüne 100 kat daha fazla çünkü VonWillebrand faktör 8 eksikliğim var . (tip3) hastasıyım. Yani kanımda pıhtılaşma maddem yok denecek kadar az. Bu durumda dogum seklimi secemiyorum kendimi önce Allaha sonra doktorlara teslim ettim . Doktorum normal dogumun kanamasını önleyebiliriz daha az gider sezaryen ameliyat oldugu icin daha riskli buldu ama ben iki durumda da cok endişeliyim. Kan takviyeleri ve ignelerim hazırda bekleyecek gerekirse dogumdan kac gün önce igneler yapılmaya baslıcak ama işte insan bilemiyor belki suyum aksam gelecek aniden dogum baslayacak ya ilaçlar etki etmezse kanamam durmazsa cocugumu kucagıma alamazsam bin tane sey düsünüp duruyorum
benimde var bi tontişim bizimle uyumaya alışkın odadan uzak tutalım dedik ama çok ağladı dayanamadık geri aldık bebiş gelince nasıl olacak hiç bilmiyoruz yaBenimki de 10 kg a yakın iyice tombullaştı. İnşallah inşallah ilk zamanlar geceleri yatak odasından uzak tutacağız artık alışana kadar sonrası güzel olacak inanıyorum
Acilden girdim alttan bakacaktı serklaj var dedim doktora yönlendirdi 34 haftayla uyumlu çıktı 2320 gram 8 ayı doldurmuş dedi 20 dk nst istedi sancı çıkacak mı diye bakacak alttan ölçüm yapmadı nst de bişey çıkarsa yapar mı bilmiyorumCanım çok çok sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim senin için. Korkmakta çok haklısın ama sağlıklı bir şekilde atlatacağına inan.Neye inanirsak onu yaşarız
Ayy hadi güzel haberlerle gel. Ben de bebişin daha bekleyeceğini düşünüyorum canım m
Maşallah kgsu iyi kurtarmış o kendini artık stres yapma herşey olacağına varır ne zaman doğacağını sen ne yaparsan yap o belirleyecek Allah kararlamistim zaten yeteri kadar dikkat ediyorsun günlerdir yatiyosun bu kadar oluyorAcilden girdim alttan bakacaktı serklaj var dedim doktora yönlendirdi 34 haftayla uyumlu çıktı 2320 gram 8 ayı doldurmuş dedi 20 dk nst istedi sancı çıkacak mı diye bakacak alttan ölçüm yapmadı nst de bişey çıkarsa yapar mı bilmiyorum
Kizlar biraz önce bişey okudum Nisan annelerinde sonra teyit etmek için Google baktım hakikaten orda da yazıyor bu durum. Kan uyuşmazlığı olan anne babanın bebeğinde sarılık ihtimali çok daha fazla oluyomus gibi bı durum varmış var mı duyan bilgisi olan kan uyuşmazlığı olup yakında kontrole gidecek var mı sorsun druna
Evet doktor yatıyorsun değil mi evde dedi ufak tefek şeyler dışında kalkmıyorum dün beden temizliği yaptım yordum herhalde biraz kendimi görmediğim için kuaföre sırf merdiven inip çıkmamak ve sert yapıyorlar diye gitmedim evde de zor oldu ne kadar kolay yöntemi seçsem deMaşallah kgsu iyi kurtarmış o kendini artık stres yapma herşey olacağına varır ne zaman doğacağını sen ne yaparsan yap o belirleyecek Allah kararlamistim zaten yeteri kadar dikkat ediyorsun günlerdir yatiyosun bu kadar oluyor
Ayaklarıyla baskı yapıyor muhtemelen korkmaBir de sağ kaburgamın altı 2 gündür ağrıyorinternete yazınca kötü kötü seyler cıkıyor cidden kafa yemelik
Harika olmuş canım bende geçen çalışamaz raporu aldım ev iş arası baya uzak çok ağrım oluyordu, rapor tesliminde öğrendim ki maaşım ve yan haklarım aydan aya normal yatacakmış bende buna çok sevindim ilaç gibi gelecekKızlar ben 37. Haftaya kadar calısabilir raporu almıstım ama sirketim bugün mazaret iznine cıkardı 37. Haftaya kadar ücretli izin olacak. Sonra da doğum iznim başlayacak. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Yani aslında benim açımdan şahane oldu
Benim 2 haftadır felaket kaburga ağrım oluyor canım özellikle akşamları sağ kaburgam, bebeğimin başı aşağıda ayaklarıyla itiyor kaburgalarımıBir de sağ kaburgamın altı 2 gündür ağrıyorinternete yazınca kötü kötü seyler cıkıyor cidden kafa yemelik
Yaaa bu daha da şahaneHarika olmuş canım bende geçen çalışamaz raporu aldım ev iş arası baya uzak çok ağrım oluyordu, rapor tesliminde öğrendim ki maaşım ve yan haklarım aydan aya normal yatacakmış bende buna çok sevindim ilaç gibi gelecek
Ayaklarıyla baskı yapıyor muhtemelen korkma
Sanırım büyüme ağrısı yaBenim 2 haftadır felaket kaburga ağrım oluyor canım özellikle akşamları sağ kaburgam, bebeğimin başı aşağıda ayaklarıyla itiyor kaburgalarımıağrı olunca eşim gelip kızıyla konuşuyor pozisyon değiştirmesi için ikna ediyor
Sanmıyorum canım dinlene dinlene cıkabilirsin bence zorlamadan. 32. Haftadan itibaren öneriyorlar hatta bol bol hareketKızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum
Ne bileyim ya insanın aklına her şey geliyor valla.Sanmıyorum canım dinlene dinlene cıkabilirsin bence zorlamadan. 32. Haftadan itibaren öneriyorlar hatta bol bol hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?