- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.361
Evet şaka gibi resmen 2 ila 4 hafta arasında doğurabilirimMaşallah Doğa kuşaKorka korka sona geliyoruz artık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şaka gibi resmen 2 ila 4 hafta arasında doğurabilirimMaşallah Doğa kuşaKorka korka sona geliyoruz artık
![]()
Kaç hafta sonra cagirdiAlttan bakmadı bu sefer karından baktı sorun görmedi , suyu da iyi dedi. Hurma ananas ve çay için 36 . Haftayı beklicem ben de. Perine masajına başlayabilirsin dedi vajinal doğum olarak görünüyor şuan kilosuna bakalım bir de çatı muayenesi yaparız ona göre netleştiririz dedi![]()
2 hafta sonra 36 da gidicem canım.Kaç hafta sonra cagirdi
Ben oturamiyorum evde hep koltukta yatış oturunca sanki kemiklerim birbirine batiyo omzun çürüdü aynı yöne yatmaktanBana yürüyüş değil de oturmak dayanılmaz geliyor kuyruk sokumu acısı çok fena![]()
Oo maşallah kilolu gidiyor 4 leri görürsün senKontrolden geldik2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün
baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş
nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz
![]()
4 leri görürsek sezaryene dönerim herhalde normal çıkaramam çocuğuOo maşallah kilolu gidiyor 4 leri görürsün sen![]()
Ben de hiç almamışım bir ayda bu dönemde sanırım öncekiler gibi alınmıyo bence 4 leri kesin görürsün kilosu çok iyi maşallah 34 te 2700 olduğuna göre4 leri görürsek sezaryene dönerim herhalde normal çıkaramam çocuğubir de ben zayıflamışım nasıl olduysa toplam aldığım kilo 8,5 şuan
Yanılma payı da var tabii bakalım , 4 ü filan görürse o zaman işin rengi değişirBen de hiç almamışım bir ayda bu dönemde sanırım öncekiler gibi alınmıyo bence 4 leri kesin görürsün kilosu çok iyi maşallah 34 te 2700 olduğuna göre
Ne yiyon ne iciyon kız bize de soyle biz de asılalım son haftalarYanılma payı da var tabii bakalım , 4 ü filan görürse o zaman işin rengi değişir![]()
Oy maşallah uzun boylu bir kız olacak galiba Doğa kuşumuzKontrolden geldik2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün
baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş
nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz
![]()
Bende son 2 haftada almamışım hatta zayıflamışım demekki son zamanlar kilo alınmıyormuşBen de hiç almamışım bir ayda bu dönemde sanırım öncekiler gibi alınmıyo bence 4 leri kesin görürsün kilosu çok iyi maşallah 34 te 2700 olduğuna göre
Aynı şeyler ekstra bir şey yok, sabah fix 2 yumurta peynir,zeytin yarım avokado. Gün içinde meyve yoğurt kuruyemiş. Antep fıstığı ve kabak çekirdeğiNe yiyon ne iciyon kız bize de soyle biz de asılalım son haftalar31+4 te 1700 gr dik biz
Teşekkür ederizOy maşallah uzun boylu bir kız olacak galiba Doğa kuşumuzsağlıkla gelsin annesiii az kaldı heyecan var mı
![]()
Gözün aydın inşallah bikac hafta daha kalacak sonra kafa rahat alttan muane edermi acaba benide yarın ayy heyecanlandım![]()
Kanala girince yürüme zorluğu olur herhalde deneyimim yok ama benim doğuma kadar girmemişti sanki oğlumdayken aynen ya 37 de dikiş alınıyor o zamanı beklese ip alındığı yerde doğsa razıyım genelde durduk yere alttan bakmıyorlar sancı falan olmazsa amaTam kasığımda çok ağrım oluyo yukarda baskı yok sanki kanalı girmiş gibi geliyo bana
Hadi bakalım2 hafta sonra 36 da gidicem canım.
Bende öbürlerinde hep son haftada indiler ama bunda sanki kanaldaKanala girince yürüme zorluğu olur herhalde deneyimim yok ama benim doğuma kadar girmemişti sanki oğlumdayken aynen ya 37 de dikiş alınıyor o zamanı beklese ip alındığı yerde doğsa razıyım genelde durduk yere alttan bakmıyorlar sancı falan olmazsa ama
Aaa bende bir sonraki kontrolde sorayım bunu iyi söyledin canım, ben pazartesi günü pilates topu varmı odada demiştim doktoruma var dediBu arada ebeler bana bez, mama, biberon, göğüs pompası filan getirme dediler hastanede hepsi var sadece kişisel bakım kendin için gecelik ve bebek için kıyafet getir dediler.
Canim ben normal proseduru bu zannediyordum. Sirketin insiyatifinde mi? Bir de dogum parasini onlara odemeyi anlamadim. Nasil oluyormus rica etsem anlatir misinn?Harika olmuş canım bende geçen çalışamaz raporu aldım ev iş arası baya uzak çok ağrım oluyordu, rapor tesliminde öğrendim ki maaşım ve yan haklarım aydan aya normal yatacakmış bende buna çok sevindim ilaç gibi gelecek![]()
Ya kaç seferdir soracaktım unutuyordum eşime söyledim bu sefer ben unutursam sen sor diyeAaa bende bir sonraki kontrolde sorayım bunu iyi söyledin canım, ben pazartesi günü pilates topu varmı odada demiştim doktoruma var dediay tek derdim pilates topuymuş sanki doktoru görünce unutuyorum önemli sorularımı
![]()