• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Alttan bakmadı bu sefer karından baktı sorun görmedi , suyu da iyi dedi. Hurma ananas ve çay için 36 . Haftayı beklicem ben de. Perine masajına başlayabilirsin dedi vajinal doğum olarak görünüyor şuan kilosuna bakalım bir de çatı muayenesi yaparız ona göre netleştiririz dedi 😍
Kaç hafta sonra cagirdi

Kontrolden geldik 🥰 2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün 😅 baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş 😂 nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz 😇
Oo maşallah kilolu gidiyor 4 leri görürsün sen 😁

4 leri görürsek sezaryene dönerim herhalde normal çıkaramam çocuğu 😂 bir de ben zayıflamışım nasıl olduysa toplam aldığım kilo 8,5 şuan
Ben de hiç almamışım bir ayda bu dönemde sanırım öncekiler gibi alınmıyo bence 4 leri kesin görürsün kilosu çok iyi maşallah 34 te 2700 olduğuna göre

Kontrolden geldik 🥰 2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün 😅 baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş 😂 nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz 😇
Oy maşallah uzun boylu bir kız olacak galiba Doğa kuşumuz 😍♥️♥️ sağlıkla gelsin annesiii az kaldı heyecan var mı 🥹

Ne yiyon ne iciyon kız bize de soyle biz de asılalım son haftalar ☺️31+4 te 1700 gr dik biz
Aynı şeyler ekstra bir şey yok, sabah fix 2 yumurta peynir,zeytin yarım avokado. Gün içinde meyve yoğurt kuruyemiş. Antep fıstığı ve kabak çekirdeği 😂 haftada 2-3 akşamları protein

Gözün aydın inşallah bikac hafta daha kalacak sonra kafa rahat alttan muane edermi acaba benide yarın ayy heyecanlandım🙈
Tam kasığımda çok ağrım oluyo yukarda baskı yok sanki kanalı girmiş gibi geliyo bana
Kanala girince yürüme zorluğu olur herhalde deneyimim yok ama benim doğuma kadar girmemişti sanki oğlumdayken aynen ya 37 de dikiş alınıyor o zamanı beklese ip alındığı yerde doğsa razıyım genelde durduk yere alttan bakmıyorlar sancı falan olmazsa ama

2 hafta sonra 36 da gidicem canım.
Hadi bakalım
Kanala girince yürüme zorluğu olur herhalde deneyimim yok ama benim doğuma kadar girmemişti sanki oğlumdayken aynen ya 37 de dikiş alınıyor o zamanı beklese ip alındığı yerde doğsa razıyım genelde durduk yere alttan bakmıyorlar sancı falan olmazsa ama
Bende öbürlerinde hep son haftada indiler ama bunda sanki kanalda

Bu arada ebeler bana bez, mama, biberon, göğüs pompası filan getirme dediler hastanede hepsi var sadece kişisel bakım kendin için gecelik ve bebek için kıyafet getir dediler.
Aaa bende bir sonraki kontrolde sorayım bunu iyi söyledin canım, ben pazartesi günü pilates topu varmı odada demiştim doktoruma var dedi 😂😂😂 ay tek derdim pilates topuymuş sanki doktoru görünce unutuyorum önemli sorularımı 😂😂😂🤭

Harika olmuş canım bende geçen çalışamaz raporu aldım ev iş arası baya uzak çok ağrım oluyordu, rapor tesliminde öğrendim ki maaşım ve yan haklarım aydan aya normal yatacakmış bende buna çok sevindim ilaç gibi gelecek 🥹🤲
Canim ben normal proseduru bu zannediyordum. Sirketin insiyatifinde mi? Bir de dogum parasini onlara odemeyi anlamadim. Nasil oluyormus rica etsem anlatir misinn?

Aaa bende bir sonraki kontrolde sorayım bunu iyi söyledin canım, ben pazartesi günü pilates topu varmı odada demiştim doktoruma var dedi 😂😂😂 ay tek derdim pilates topuymuş sanki doktoru görünce unutuyorum önemli sorularımı 😂😂😂🤭
Ya kaç seferdir soracaktım unutuyordum eşime söyledim bu sefer ben unutursam sen sor diye 😂

Back
X