- 23 Eylül 2024
- 566
- 897
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.321
Sgk dan yatanı onlara ödeyeceğim ama arada müthiş fark vardı yemek parası, prim, ikramiye ve bayram ödemeleri gibi bazı şeyler hep gidecekti ve sgk rapor bitince ödüyor parayı o sürede ücret alamayacaktım yani harika oldu ağladım sevinçtenYaaa bu daha da şahanepeki doğum parasını da alabilecek misin bunun hakkında bilgi verdiler mi canım. Ben 7 nisanda ayrılırım diye düsünüyordum izne ama onlar böyle uygun görmüsler. Benim de işime geldi
Süpermis canım cok sevindimSgk dan yatanı onlara ödeyeceğim ama arada müthiş fark vardı yemek parası, prim, ikramiye ve bayram ödemeleri gibi bazı şeyler hep gidecekti ve sgk rapor bitince ödüyor parayı o sürede ücret alamayacaktım yani harika oldu ağladım sevinçtenbirde ücretli izin sonrası süt izinlerini birleştirip ekleyebiliyormuşum peşine de yıllık iznimi ekleyecekler en sonunda ücretsize başlayacağım, öncesinde hiç araştırmamıştım sürpriz oldu dua ediyorum patronlarıma
Ben iki gün önce metro merdivenlerini dura dura çıktım asansör ve yürüyen merdiven bozuktuKızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum
Vicdanlı insanlarla karşılaşınca ne çok şaşırıyoruz dimi artıkSüpermis canım cok sevindimilaç gibi gelir eminim. Hepimizin su an su dönemde en ihtiyacı olan seyler böyle güzel sevindirici haberler duymak ben de hala bugünün şokundayım sabah işe girdim ve öğlen cıktım hic beklemiyordum keyifli oldu
Teşekkür ederim canım, öyle yapacağım kendimi bir koltuğa atarım muhtemelenBen iki gün önce metro merdivenlerini dura dura çıktım asansör ve yürüyen merdiven bozuktuaralarda bol nefes al yavaşça çık canım sorun olmaz diye düşünüyorum sonrasında ayaklarını azıcık uzat mutlaka
Canım kan değeri aşırı düşük olunca serum takıyorlar hızlıca toparlansın diye hiç öyle bir konu geçmedi mi? Bir sonraki gittiğinde doktoruna sorsana bi belki toparlanmana yardımcı olurKızlar sabah sağlık ocağına gittim doktorda aynı şeyi söyledi kan değerlerin çok kötü durumda dedi dedim kabızlık sorunum var ciddi boyutta kan ilacı kullanamadim dedim nogisfer adında bı ilav yazdı şurup formunda içinde sorbitol varmış onu kullandım öğlen rahat tuvalete çıktım umarım suruptan dolayıdır
Cidden ya eşime aynı şeyi söyledim. Benim için şahane bir şey ama neden şimdi böyle bir iyilik yaptılar kiVicdanlı insanlarla karşılaşınca ne çok şaşırıyoruz dimi artıközellikle hamilelikte bana yapılan yardımlara çok seviniyorum otobüste yer verene bile aşırı minnet duyuyorum duygularım yüzünden sevgi kelebeği oldum son zamanlarda
Canım sağlık ocağına gitmiştim ekrana bakınca yüzü değişti adamın ama hiç serumdan bahsetmedi doğuma az kaldı ilacı düzenli kullan dedi sadece acaba direk hastaneye mi gitmeliyim randevum 9 Nisan'daCanım kan değeri aşırı düşük olunca serum takıyorlar hızlıca toparlansın diye hiç öyle bir konu geçmedi mi? Bir sonraki gittiğinde doktoruna sorsana bi belki toparlanmana yardımcı olur
Yaa aynı şey bizde de var. Bebeğimiz gibi eşimin kucağında uyuyorbenimde var bi tontişim bizimle uyumaya alışkın odadan uzak tutalım dedik ama çok ağladı dayanamadık geri aldık bebiş gelince nasıl olacak hiç bilmiyoruz ya
Yaa maşallah bebise. Çok güzel . Sen de artık daha rahat edersin çünkü zaten yapabileceğin herşeyi yaptın. Gerisi nasipAcilden girdim alttan bakacaktı serklaj var dedim doktora yönlendirdi 34 haftayla uyumlu çıktı 2320 gram 8 ayı doldurmuş dedi 20 dk nst istedi sancı çıkacak mı diye bakacak alttan ölçüm yapmadı nst de bişey çıkarsa yapar mı bilmiyorum
Canım korkma aynısı bende de oldu. 3 gün boyunca hem de ne ağrı. Geçti ama bebişin baskısıymişBir de sağ kaburgamın altı 2 gündür ağrıyorinternete yazınca kötü kötü seyler cıkıyor cidden kafa yemelik
Hiç bişey olmaz canım. Kendini yormadan yavaş yavaş çıkarsın.Kızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum
Canım drunla iletiseme gecemiyorsan bence kendi druna gitmelisinCanım sağlık ocağına gitmiştim ekrana bakınca yüzü değişti adamın ama hiç serumdan bahsetmedi doğuma az kaldı ilacı düzenli kullan dedi sadece acaba direk hastaneye mi gitmeliyim randevum 9 Nisan'da
Cidden ya eşime aynı şeyi söyledim. Benim için şahane bir şey ama neden şimdi böyle bir iyilik yaptılar kişirket kendi çıkaranı düşünmesi gerekmez mi diye alta bi şey arıyorum resmen insan tedirgin oluyor. Allahım vicdanlı insanlarla yolumuzu kesiştirsin canım amin
Randevuna da baya varmış canım ya başka bir doktordan görüş alsan harika olurdu belki serum falan önerirler, kan değeri önemli çünkü hem senin için hem bebeğin gelişimi içinCanım sağlık ocağına gitmiştim ekrana bakınca yüzü değişti adamın ama hiç serumdan bahsetmedi doğuma az kaldı ilacı düzenli kullan dedi sadece acaba direk hastaneye mi gitmeliyim randevum 9 Nisan'da
Kız nolcak ben 5. Katta oturuyorum asansör yok günde 1 yada 2 kez mutlaka cikiyorum dışarı isim oluyor yada yürüyüşe cikiyorumKızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum
Yapma ya ben yeni duyuyorum başımıza gelme ihtimali yüksek o zaman bizimde beslenmeyle alakalı değil de tamamen kan değerleriyle alakalı olarak üzüldüm şimdiBen yaşadım o durumu canım oğlum 5. Gün sarılık oldu oğlumla da aramızda kan uyuşmazlığı var zaten ve sarılığı 3 ay boyunca geçmedi sık emzirmeme ve mama kullanmama rağmen şuan da var mı bilmiyorum hatta buraya da yazmıştım daha önce ama
Ya normalde doğuma yakın merdiven inin çıkın diyorlar ya o nedenle tereddütte kaldım.Kız nolcak ben 5. Katta oturuyorum asansör yok günde 1 yada 2 kez mutlaka cikiyorum dışarı isim oluyor yada yürüyüşe cikiyorum
Bizimde kan uyuşmazlığımız var kontrole gidince sorayım ben de endişe ettim şimdiYapma ya ben yeni duyuyorum başımıza gelme ihtimali yüksek o zaman bizimde beslenmeyle alakalı değil de tamamen kan değerleriyle alakalı olarak üzüldüm şimdi
Kızlar 20 dk nst çekildi herhangi Bi sıkıntı çıkmadı doktora soru sora sora alttan baktırdım spekulumla baktı çok enfeksiyon var dedi geri fitil kullandığımı söyledim onun kalıntısı o zaman dedi içeriyi temizledi sağolsun bu doktorumdan yana şansım gülüyor sadece ilaçlarımı yazdırdım çok hareket etme 34 ü bitirmişsin dedi ultrason da öyle çıkıyor yoksa 33+0 ım daha bugün eve geçiyorum şimdi spekulumla baktı diye altta ağrı oldu tentürdiyotla temizledi ya bende onu kan sandım Bi ano kan benden mi geldi dedim kan değil o dedi
Hareket harekettir hareke iyidir birşey olmaz endişelenme kaldı ki bı kere inip çıkmakla yine hiç birşey olmaz en kotu yorulursun nefes kontrollü çık ben artık bayağı bı tikaniyorumYa normalde doğuma yakın merdiven inin çıkın diyorlar ya o nedenle tereddütte kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?